Şimdi Ara

İtopya.com taksit kandırmacası???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. O kadar youtuber'a sponsorlar, büyük firma dedik, anlatıldık. Siz de kanmayın. Buyrun olayları yazıyorum...


    Nisan ayında toplama pc aldığım bu siteden 2+3 enpara kk ile alışveriş yaptım.


    Ama ekstreme baktığımda +3 uygulanmamış. Mh ile görüştüğümde direk topu bankaya attılar. Onlarda bizde yani enparada + taksit yok dediler. Bunu yazılı görüşmüştüm. Yani banka yazılı olarak hatayı itopyaya attı.


    çok defa itopyayı aramalardan sonra, bu ekran görüntülerini(bankanın firma hatalı dedği) itopya mh'ne mail attım, en son itopya mh'den aradılar.


    Biz anasayfada (akan ürün reklamlarının arasında bir yerde) +taksit olayını yazdık, enpara aidatsız kart; taksit uygulanmaz diye yazdık dedi. Bende siz bana satın alma ekranında 2+3 yazıyorsanız, uyarı da vermiyorsanız 5 taksit yapacaksınız ben anasayfanın bi kenarına iliştirilen şeyi okumak zorunda mıyım, neden o zaman satın alacağım sayfada 2+3 çıkıyor, 2 yazın, bu kandırmaca dedim. Evet eksiklik falan diyip geçiştirdi.


    Yardımcı olmadılar. Ödemem gereken taksit maaşımdan fazla, 2 çocugum var okuyan....O kadar sponsor olup akıtıyorlar youtuberlara parayı ama bizi mağdur ediyorlar. İnanmayan şikayetvar.com'a da bakabilir. Hem benım konumda hem baska konularda ne şikayetler var. Siz de mağdur olmayın.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.