Şimdi Ara

item drop hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar arkadaşlar ben wow'a yeni başladım (twisted nether horde Death Knight) ancak kafamda bazı soru işaretleri var. bunları sizlerle paylaşmak istedim umarım yardımcı olursunuz.

    1- item drop sanırım iki gruba ayrılıyor PvE ve PvP item'lar olarak. bunların dropları nelere göre değişiyor?
    2- Frp oyunlardan da Death Knight'a alışkın olduğum için dk açarak başladım ve şu anda 59 level oldum (taze oyuncu) battle ground girme durumunda üzerimde herhangi bir pvp eşyası yok battle groundlarda patates olmam söz konusu mu yoksa gönül rahatlığı ile deneyebilir miyim?
    3-üzerinde altın taşımanın pvp de ölünce yarısını veya herhangi bi kısmını kaybetme gibi bir olayı var mıdır? var ise paramı güvenli olarak banka vs. biyere koyabilir miyim (guild attılar fakat guild banka atmak istemiyorum.)

    şimdilik sorular bunlar ilerleyen sorunlarda bu başlık altında yardım için sizlere danışabilirim. şimdiden yardım eden veya etmeyen herkese teşekkürler.







  • 2- patates olursun
    3-birşey olmaz
  • PvP'de BG penceresinde ödülleri yazıyor, 1. kutu çıkar o kutudan item, honor veya gold düşer. 2. Direkt honor ödülü, BG sırasında ve sonunda alırsın kazanırsa grup bu oran daha yüksek olur. Honorla vendor dan item alabilirsin. Kutudan düşen itemler güncel PvP sezonundaki setlerdendir. Bu saydıklarım end-game için geçerli. Düşük levelde ödül olarak honor alırsın item düşmez.
    Düşük level pvp de heirloom dediğimiz set var, bunlar karakter level ile doğru orantılı artan bir settir, düşük level heirloom seti olmayan karakter onlara kıyasla daha kötü oluyor, heirloom yoksa eziliyorsun diyeyim kısaca. End-game da öyle bir durum yok, ne kadar çok pvp maç atarsan o kadar kısa sürede setini dizer ve set bazında tamamen dengeli bir durum.
    Altın gitme durumu söz konusu değil, 1 milyon altınında olsa, 1 kuruş dahi kaybetmezsin. Guild banka koyma başkası çekebilir.
    Pve de ise DG içi durumda, item düşünce ekran loot penceresi çıkar işine yarıyorsa, sana lazımsa ''need'' at. End-game raid sırasında ise farklı loot seçenekleri var.
    Şimdilik bilmen gerekenler bunlar.
    Oynadıkça aklına takılan soru/sorunları yine bu başlıktan sorabilirsin.




  • öncelikle cevaplarınız için teşekkürler random battle ground denemeye karar verdim şu anda sıradayım. kaybedecek birşey yoksa en azından görüp değerlendirmek istedim. pekala class'ların armor çeşitleri neye göre. primary özellikleri nelerdir? mesela death knight (frost) agility mi yoksa str tabanlı bi hero mu (dmg neye göre artıyor)
    gördüğüm kadarı ile cloth-leather-plate-mail gibi armorlar var. hangi armoru tercih etmeliyim?
  • meepothegeomancer kullanıcısına yanıt
    Yakın dövüş (melee) olduğun için plate armor set. Str ana stat. Spec seçme penceresinin üzerinde ana stat yazıyor zaten. Diğer classlar da spec'ine göre değişkenlik gösteriyor misal balance druid caster olduğu için intellec, feral agility vs..
  • 2-Questline da her şeyini veriyor.Dklar için questleri bitirip kendi factionuna bağlandığında sonraki birkaç level battlegroundlarda kralsın.Yalnız 60 level pvp swordunu almayı unutma.
  • yararlı konu olmuş bende yeni başladım bilgiler için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pastacı Fırınzade Efendi

    2-Questline da her şeyini veriyor.Dklar için questleri bitirip kendi factionuna bağlandığında sonraki birkaç level battlegroundlarda kralsın.Yalnız 60 level pvp swordunu almayı unutma.

    death gate ile gittiğimiz dk bölgesinden mi bahsediyorsun? şu an elimde güzel bi 2 hand sword var. battle ground girdim 62 level olduğumda 204 honor points birikti. twisted nether'de sanırım alliance daha üstün. outland'de görev yapmaya kalkarken zibilyon kere öldüm :(. ayrıca yeni başlayan arkadaşlar dungeonlarda rahatça kasabilirler öneririm. pvp için de battle groundlar oldukça sağlam hele ki faction'ınız server'da üstünse veya şansınıza iyi adamlar denk gelirse zevkli oluyor.
  • meepothegeomancer kullanıcısına yanıt
    BG ile DG da realm fark etmiyor, random olarak diğer realmlerden de katılım olabiliyor. Hatta cross realm ile bulunduğun belirli bir bölgede farklı realmde oyuncu da görebilirsin. Realmler arası kesin hatlarla ayrı değil. TN realmi %90 Horde ve Türk. Eğer oyunu PvP için oynayacaksan Outland Ally Human'a geçmeni tavsiye ederim. +1 proc trinket ayrıca realm full pvp realmi.
  • Pastacı Fırınzade Efendi kullanıcısına yanıt
    60lık twink leri ne yapıcaz peki ?

    Hocam siz hiç vakit kaybetmeyin bu Bg işleri ile. Girmeniz ile ölmeniz bir olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmopasa

    60lık twink leri ne yapıcaz peki ?

    Hocam siz hiç vakit kaybetmeyin bu Bg işleri ile. Girmeniz ile ölmeniz bir olacaktır.

    Twinklerden de kaçsınlar artık
  • bg girmiyorum onun yerine quest/dungeon ile level alıyorum şu an 65 im. 2 günde 10 level iyi oldu. hedef 100'e ulaşmak bu sırada gezip dolaşıp bişeyler kapmak. yalnız anlamadığım birşey var two-handed silah iki tane one handed'dan daha fazla atak veriyor (hellreaver diye bir silah sanırım str ve stamina bonuslu olduğu için) ama gördüğüm diğer dk'lar iki adet one handed kullanıyorlardı. two handed mı? iki adet one handed mı? hangisini tercih etmeliyim?
  • No one can stop death :P

    @meepothegeomancer Blood dk lar sadece two-hand silah kullanırken, Frost dk lar One-hand ve Two-Hand silah kullanabiliyorlar. One-Hand ile fazla hasar verdiklerinden ötürü böyle yapılıyor.
  • oyunda gördüğün bütün herşey , web de okudukların falan hep lvl 100 için geçerli olan olaylardır .birkaç levlel atladığına göre sende görmüşsündür . görevlerden , dungeonlardan falan kazandıgın her item , sen daha dogru düzgün kullanacak zamannın olmadan yenisiyle daha güçlüsüyle değişmekte.

    şuanda senin yapacagın şey lelv atlamak . lore dan hoşlanıyorsanda anlayarak görevleri yapmak ( o bileçok zor , daha aldıgın görevler bitmeden lvl atlamış ve daha fala exp veren görevlere yönlendirilmiş olacaksın )

    hep item levelı en yüksek şeyleri kullan hep en yenisini . seklini beğendiğin itemleri satma sonradan transmog( zırh , silah için şekil değiştirme ) için kullanmak isteyebilirsin ve bazı silahların şekilleri falan başka yerlerden bulamazsın , tek olur , görevlerede falan verilenler . bunları satarsan bidaha bulamazsın ( ama çok dert etme , sadece görüntü)

    gördüğün çogu frost DK nın iki silahının olması şu andaki patch de bu şekilde daha fazla hasar verebilmelerinden ötürü. sen suanda neden hoşlanıyorsan elenine ne geçtiyse o şekilde oyna .

    normalde alacagın attack ve stat lar , dual wield ( çift edde silah) ve two handed ( iki elle tutulan tek silah ) için neredeyse aynıdır . mesela DW iki silah strength e 60+60 veriyorsa two handed 120 verir gibi . lakin son levelda en iyi silahdan iki tane düşürmek şansısz isen biraz sorun olabiliyor .

    şuandadaki olay
    DPS frost DW de iyi
    DPS unholy ve Tank Blood two handed kulllanacak zaten ,mecbur .

    sen aldıgın skilleri kullanarak biraz alamaya çalış . hangi skiller hangi rune ları nekadar kullanıyor , rune ları nasıl idareli kullanmak lazım bunlar önemli

    lvl 100 olunca daha detaylı ögrenmek için

    http://www.icy-veins.com/frost-death-knight-wow-pve-dps-spec-builds-talents-glyphs

    dan falan bakabilirsin . you tube dan basic olarak nelere dikkat etmen gerektiğini gösteren videolar falan mevcut onlara bakarsın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 11 Ağustos 2015; 12:00:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.