Şimdi Ara

İtalya basbakanindan Erdogan'a: ''Ülkede hakimler yasalara italyan anayasasina cevap verir Turkiye cumhurbaskanina degil''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilal Erdoğananın italyada kara para aklama haberlerine yasak getirilmesi haberini okuyunca (ki zaten 1-2 yerde var sanırım ) italyada ne oluyor diye arayınca bu haberi gördüm

    İtalya’dan Erdoğan’a Ağır Yanıt
    19:49 - 2 Ağustos 2016

    Tayyip Erdoğan’ın İtalyan yargısının oğlu ile değil mafya ile ilgilenmesi gerektiğine dair sözlerini değerlendiren İtalya Başbakanı Matteo Renzi, İtalya’da hakimlerin sadece yasalara ve anayasaya cevap vereceğini söyledi.

    Devlet televizyonu Rai’nin haber kanalı olan İtalyan Rainews 24 kanalında Lucia Goracci sorularını yanıtlayan Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan hakkında İtalya’da açılan soruşturmayla ilgili olarak şunları söylemişti;

    “Şu anda İtalya yargısı, şu anda girmiş olsa ya da girecek olsa benim oğlumu belki de tutuklayacaklar. ‘Nedir, söyleyin bakalım’ dendiğinde söyleyebildikleri hiçbir şey yok. Bologna’da doktorasıyla alakalı mezuniyetini verecek. O şehirde bana diktatör diyorlar ve PKK’ya destek gösterileri düzenliyorlar. Neden devreye girmiyorlar? Bu mu hukuk devleti? Bu mesele bizim İtalya’yla ilişkilerimizi zora sokabilir. Benim oğlum parlak bir adam ama kara para aklamakla suçlanıyor. Benim oğlumu bıraksın da İtalya kendi mafyasıyla uğraşsın!”

    Erdoğan'dan İtalya'ya Bilal TehdidiErdoğan’dan İtalya’ya Bilal Tehdidi
    “Bu ülkede hakimler Türkiye Cumhurbaşkanına değil, İtalyan Anayasasına cevap verir”

    Erdoğan’ın sözlerini kişisel Twitter hesabında eleştiren İtalya Başbakanı Renzi ise, “Bu ülkede hakimler yasalara ve İtalyan Anayasası’na cevap verir, Türkiye Cumhurbaşkanı’na değil. Buna ‘hukukun üstünlüğü’ deniyor” yorumunda bulundu.

    renzi

    Bilal Erdoğan Kara Para Haberlerine YasakBilal Erdoğan Kara Para Haberlerine Yasak

    http://gazeteport.com/2016/italyadan-erdogana-agir-yanit-61938/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Rezil ettiniz bizi dünyaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gec kaldin dun paylasildi zaten.

    Almanyadaki Mahkemeleri gorduk .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke başkanımız oğlu için başka ülkenin adalet sistemine mesaj gönderip tehdit ediyor.. italya ile işlerimiz bozulur diye.

    Bilal'in bu para olayı yen durum degil. 3-5 aylık bir durum. Başka bir pasaport ile kacılırılmış hatta.

    İtalyan adaletinin elinden Berlusconi bile kurtulamadı, Suçsuz ise endişelenecek ne var, gitsin hesap versin. En ince detayına kadar soruşturacaklardır.

    İtalya'nın yerinde olsam Atak Helikopter projesini iptal ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YveJhin

    Gec kaldin dun paylasildi zaten.

    Almanyadaki Mahkemeleri gorduk .


    Haklısın detaylı bakınca dün akşam paylaşılmış... 2 siteye bilal erdoğan haberlerine yasak gelince bu 2 siteden birine gidince bu haberi gördüm. diken sitesinden paylaşım olmuş dün forumda.. diken ve gazeteport dışında bu haberleri yapan yok ve onlarada yasak gelmiş. Tv'ler zaten hepsi ahaber olmuş (cnntürk, fox ve halk tv dahil ) internet sitelerinede yasak gelmiş .biz nerden haber alacağız bu durumda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.