Şimdi Ara

İşyerimiz de Kullanmak İçin Pos, Önerilerinizi Bekliyoruz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işyerimiz de ingenico iwe280 model yeni nesil yazarkasa pos cihazı var. Halkbankasından anlaşmalı aldık. Anlaşma bitene kadar 1,65 oran ile sadece tek çekim işlem yapıyorduk.

    Sonra birden bize haber vermeden hesap işletim ücreti kestiler. Hesapları kontrol ederken gördüm. Telefon açıp söylediğim de en az 3 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz alınmaz dediler. Verdik.

    Daha sonra ki ay komisyon oranı 2,10 olarak güncellenmiş. Tekrar telefon açtım. Oranlarda güncelleme var merkez yapıyor şube olarak bizim elimizden bir şey gelmez dediler.

    Daha sonra Yapıkredi bankasına geçtim. 60 TL 'ye 5000 TL ertesi gün hesaba yatacak. Ek komisyon hesap işletim ücreti vb.. ücretler yok. 3 ay bu şekilde kullandık. Daha sonra 60 TL 90 TL olmuş. Telefon açtım 90 TL çekilmiş bu ay dedim. Karşımda ki bize bakan müşteri temsilcisi fiyatlara zam geldi dedi. Dedim ki böyle bir zam geleceği zaman lütfen önceden bana haber verin tamam deyip kapattı. 2 ay sonra yani bugünlerde 140 TL çekilmiş. Yine aradım yine oranlar güncellendi dediler.

    Bende bütün bu olanların üzerine araştırdım hem taksit çekebileceğim hem de hemde bankalarla sürekli uğraşmayacağım bi sistem var mı diye "Ödeal" diye bir sistem gördüm. Bu sisteme başvurmayı düşünüyorum.

    Ama yine de akıl akıldan üstündür burada ki esnaf arkadaşlara ya da bankada çalışan arkadaşlara bir danışayım dedim. Sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı ?

    Aylık ortalama 5000 - 7500 Tl işlem hacmim var.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.