Şimdi Ara

İstenmeyen Tüylere Karşı Amansız Savaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Özellikle bu saati seçtim ki ne kadar az kişi görürse,utanma katsayım da o oranda olacak.Çünkü bu durumu kendimden başka kimseyle paylaşamıyorum.Konuyu,yüzlerinizi göremediğim,siz gönül dostlarıma paylaşmamın daha iyi olacağı kanısına vardım.

    Öncelikle belirtmem gerekir ki,kişisel temizliğine önem gösteren elit bir beyim.2 günde 1 duşa girer ve kişisel temizliğimi a101'den aldığım orta halli kalitedeki traş bıçakları ile gerçekleştiririm.Ancak uzunca bir zamandır artık traş bıçaklarımın yanına bir adette "cımbız" eklendi.

    Evet dostlarım.Tam tahmin ettiğiniz gibi artık istenmeyen tüylerin yayıldığı alanlar iyice kontrolden çıktı.Uzuv olarak pek haşmetli boyutlara da sahip değilim malesef.Hal böyle olunca kişisel temizliğime özen göstermediğim zamanlar sonrasında,uzvum'da imara açık alanlar oldukça küçük bir alan olarak gözülmekte.İstenmeyen tüyler her yeri işgal etmiş durumda diyebiliriz.Bende bu durumu cımbızla çözmekteyim.Ancak şöyle bir durum var ki bu işlem oldukça zahmetli ve inanılmaz zaman alıyor.Ayrıca inşaat sahasını tam görebilmek amacıyla kaburgasını aldırmış Eminem gibi durmak,omurgada bir süre sonra ağrılara sebep oluyor.Tabi zaman zaman kan revan içinde de kalabiliyorum.

    Acaba bu sorunu benim dışımda yaşayan var mıdır ? Veya başka bir çözümü var mıdır? Lazer epilasyon imkanım yok malesef.İnternette biraz araştırma yapınca latex eldivenle çekilme sureti ile tüylerden kurtulma yolunu alternatif olarak gördüm,denedim ancak inanılmaz acıyor.Bu sorunu epilasyon dışında çözmenin yolu yok mudur? Cımbız zahmetli oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erken gelen adam1 -- 29 Aralık 2016; 3:58:39 >







  • Nereni cımbızla alıyorsun anlamadım? Traş bıçağından cımbıza geçmişsin?
  • Şu lanet olay herkesde var heralde.Sen her kesdiğindr kıllı bölge milim milim genişliyo sonra göbeğe kadar maşallah.Epilasyan tek çare
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Hocam göbek ve cinsel uzuv arası normal traş bıçağı.Ancak cinsel uzvumda da istenmeyen tüyler çıkıyor.Her insan gibi göbek ile cinsel organ arası traş bıçağı, cinsel organ ve testis bölgesini ise cımbız ile alıyorum.Çünkü cinsel organımın yarısında kıl kökleri mevcut ve bu köklerin tüm uzvu ele geçirmesinden korktuğum için cımbızla alıyorum.

    Epilasyon ise şimdilik çok uzak duruyor bana malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erken gelen adam1

    Hocam göbek ve cinsel uzuv arası normal traş bıçağı.Ancak cinsel uzvumda da istenmeyen tüyler çıkıyor.Her insan gibi göbek ile cinsel organ arası traş bıçağı, cinsel organ ve testis bölgesini ise cımbız ile alıyorum.Çünkü cinsel organımın yarısında kıl kökleri mevcut ve bu köklerin tüm uzvu ele geçirmesinden korktuğum için cımbızla alıyorum.

    Epilasyon ise şimdilik çok uzak duruyor bana malesef.

    hocam saçmalama ne cımbızı.jiletle alacaksın oraları hep.istersen gillette mach3edin bi tane, olmazsa banyo bıçakları da isini fazlasıyla görür.sampuanla köpükle, gerdire gerdire kes.akar gider.ben haftada bir hallediyorum 1 dakika sürmüyor.cımbızla ne çek çek biter ne de can dayanır.merak etme uzvunu falan sarmaz :)) kulak as dediklerime.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 29 Aralık 2016; 2:12:51 >




  • Krem denedin mi
  • 2 günde 1 banyodan sonrasını okumadım.
  • Bu ne diyo ?
  • işte hocam normal bölgeleri traş bıçağı ile hallediyorum da dediğim gibi çubuğun yarısını kıl sardı artık.Tamamını kaplamasın diye artık traş bıçağı ile değilde cımbızla tek tek çekiyorum ve yaklaşık 3 hafta falan gidiyor.


    İmKeynes hocam tüy dökücü krem olarak lapiden'i mevcut yerde değil de farklı bir alanda denedim.Gözlemlerim sonucu yaklaşık 2 aylık geçici bir çözüm sunsa da kullandığım bölgede kıl sayısı dahada arttı ve bir daha da kullanmadım.

    fatalrhymer77 dostum 2 günde 1 elbetteki kış ayları için geçerli.elbette yaz aylarında günde en az 3 defa giriyorum
  • Yak orayı alttan çakmak tut üsttende kolonya dök kıl tüy kalmaz kökten çözüm
  • erken gelen adam1 kullanıcısına yanıt
    hocam saçmalama, cımbızla daha çok verirsin.saçtan daha kalın kökleri var.jiletle hallet, iyice köpükle.haftada bir, bir şey olmaz
  • Yüz için olan küçük ağda bantları var. Onu elinde ısıttıktan sonra makasla ikiye böleceksin. Sonra önceden makasla, makineyle kısalttığın kıllara yapıştıracaksın. Kılların çıkış yönünün tersine çekeceksin. O bölgede ağda olur mu diyenler olacaktır evet oluyor bizzat ben denedim. Koldan, bacaktan, göğüsten daha az acı veriyor üstelik.

    Jiletle alırsanız kıllar kalınlaşır. Malafatı jiletlersiniz sonra demedi demeyin
  • o değilde kaburgasını aldıran Eminem nedir? senelerdir var çocukluğumdan beri bu geyik.
  • jorge kullanıcısına yanıt
    esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Aslında bunu düşünmedim değil ama,yakacak seviyeye gelene kadar baya bi uzaması gerekiyor.


    eüzerixinintegrali hocam zaten jilet yüzünden böyle oldu.Arkadaşında dediği gibi jilet kökleri daha da sertleştiriyor.

    esmerbuyucu önerebileceğiniz bi marka var mı ? bir de uygulama esnasında acıyı minimuma indirmek için penis sertliğinin bir önemi var mı ?



    Ayrıca bu konuda yalnız olmadığımı bilmek biraz da olsa içimi rahatlattı..Orda burda kaymak gibi adamları görünce insanın canı sıkılmıyor değil..
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bizim dönemde de dolaşırdı böyle bir efsane.Tabi gerçek mi değil mi bilemeyiz nabalı günahı eminemin boynuna.bende testis bölgesinde ki kılları cımbızla çekerken,eminem varii bir şekil alıyorumda.Öyle tasvir etmek istedim.Tabi bütün kemiklerime iğne batıyormuş gibi hissediyorum 1 saat sora orası ayrı.
  • erken gelen adam1 kullanıcısına yanıt
    İnan çekinecek bir durum yok. Kıl çözülmesi gereken bir mesele. Ben de daha dün denedim. Erkekler ağdanın varlığından bihaber oldukları için çok şey kaybediyorlar. Daha önce ağdayı farklı bölgelerde denemiştim. İnan en çabuk ve en basit ağda uygulanan yer cinsel bölgeymiş. Pratiklerini anlatayım istersen.

    2 tane yüz için üretilen soğuk ağda markası var. Yüz için olması önemli çünkü hassas bölgelerde kullanıldığı için ağda daha ince. Biri Sesu diğeri Veet. 20 tane ağda bandı oluyor içinde. Sesu 18tl idi Veet 23tl. Sesu'yu tercih ettim içinde şekerde olmadığı için kıl kökünü beslemiyor Veet'e para bayılmaya gerek yok. 1 ağda kutusu bir seferlik kullanıma yetiyor.

    Uygulamasına gelince ilk önce kıl gereğinden uzun olmamalı. 1cm'den kısa olması işi kolaylaştırır ama yeni traş edilmiş olursa ağda kılı alamaz. Ağda yapılacak bölge yıkanmış ve kuru olmalı.

    Evet penisin üzerine uygularken penis sert durumda olmalı bu ilk önemli bir nokta. İlk önce ağda bandını elimizde ısıtıyoruz. Sonra ağda bandını makasla ortadan ikiye bölüyoruz. Bu da ikinci önemli bir nokta. Ağda bandı ne kadar küçükse verim o kadar artıyor. Ağda yapılan yere gerekmedikçe bir daha ağda bandı yapıştırmamalıyız. Penis sert durumdayken ağda bandını yapıştırıyoruz üstüne hafif baskı uyguluyoruz ama çok değil. Ağda bandını çekerken yerde veya yatakta yatar pozisyonda durmak işi kolaylaştıracaktır. Ağda bandını sadece ucundan tutup kılların çıkış yönünün tersine çekiyoruz. Ağda bandını çekerken vücuda paralel şekilde çekiyoruz. Olay bitmiştir.

    Penis üstündeki kıllarda etkili yöntemdir. 1-2 kıl kalabilir. Onları cımbızla alabilirsiniz. Kıl kökleri kalınsa ağda yapınca kıl kökünden kan akabilir korkmanızı gerektiren bir durum yok mendille kana baskı yaparsanız kan duracaktır. Ağda kaldıysa ağda temizleme mendiliyle silebilirsiniz. Ağda yaptıktan sonra 2 gün ağda uygulanan yere su değmemesi gerekiyor kıl gözeneklerinden içeri su girmemesi gerekiyor. Ağda yaptıktan sonra sivilce olmaması içinde talk pudra kullanabilirsiniz. Testislerde uygulanması profesyonellik gerektiriyor ben denemediğim için öneremem. Testisin yapısı ağda uygulamak için zor olan bölgelerden birisi.

    Bu kadar basit. İşi bilen için 5 dakika da pratik biter. Bilale anlatır gibi anlattım kusura bakma. Diğer arkadaşlarda faydalanabilirler. Şimdi cillop gibi oldu daha önce nasıl aklıma gelmediyse artık. Jiletle her seferinde cart curt kesmek akıl karı falan değil. Ağda bandını yapıştır çek uzun vadede keyfine bak. Hatta bioder'in tüy azaltıcı serumu kullanılırsa ömür boyu kıllardan kurtulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 29 Aralık 2016; 3:30:46 >




  • Penisin ustunde kılı ilk defa sizden duydum
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Orta doğu insanında şaft bölgesinde kıl olabiliyor. Herkeste olan bir durum değil.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neresi hocam o bolgeyi de ilk defa duydum
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Wikipedia'da ilgili görseli bulabilirsin. Yani gövdeden başlayıp glansa kadar olan kısma deniyor. Boru hattı olan yer
    https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.