Şimdi Ara

İşten ayrıldım fakat ne maaşımı alabiliyorum ne de sigorta çıkışı yapılamıyor ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir konu var çözüm üretmeye çalışıyorum yanlış birşey yapmamak için sizlerinde fikrini almak istedim. Benim 10 Nisanda 2013 te bir işe girişim oldu fakat sigortalı işe giriş bildirgesinde(bildirgeyi sosyal güvenlik merkezi verdi bilgi amaçlı) 16 Nisan olarak gözüküyor.

    1 Temmuz 2013'de kendi isteğimle işten ayrıldım ama sigortamı işe girdiğimden beri takip ediyorum internetten 2013 yılına ait hiçbir şey gözükmüyor ve bunu kaç defa şirketteki koordinatöre söylememe rağmen bir çözüm üretilemedi daha doğrusu her sorduğumda beni oyalarmış gibi neden internette gözükmüyor acaba, muhasebeciye soralım vs. gibi bahanelerle geçiştirdi.

    Muhasebecilerini aradım kaç sefer biz birşey yapamıyoruz dediler şirketin sigortayla sıkıntıları, borçları vs. olduğundan şifreleri iptal edilmiş ne işe giriş ne işten çıkış yapılıyormuş ne de prim günleri sgk ya bildirilebiliyormuş muhasebecisi öyle dedi. Genel Sağlık Sigortamı yapmak için Sosyal Güvenlik merkezine gittiğimde bana işten çıkışımın yapılmadığı sürece yeni genel sağlık sigortası kaydı açılamayacağını söyledi yani kısacası mağdur durumdayım sigortam var gibi gözüküyor ama yararlanamıyorum randevu alıyorum fakat hastaneye gittiğimde sigorta güvenceniz yok gibi söylerle karşılaşıyorum ve doğal olarak sıra numarası'da alamıyorum. Öte yandan 1 aylık maaşımı'da alamadım biz seni arayacağız gibi bahanelerle 2 haftadır haber bekliyorum şirketten hala ses yok ne yapmam gerekir fikrinizi almak istedim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.