Şimdi Ara

İşte Üniversiteli kartını iptal etme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Üniversiteye başladığım zaman (2 sene önce) okuldaki yemekhanede kullanmak üzere, akıllı kart adı verilen ,iş bankası kartı için form doldurmuştum. O formda "kredi kartı istiyor musunuz" kısmını hayır olarak doldurduğumu hatırlıyorum. Fakat daha sonra adıma bir kredi kartı açıp yollamışlar. Kredi kartı ve banka konusunda pek bir bilgim olmadığı için gelen postayı kabul ettim. Zarfı açmadan bir kenara koydum. 2 senedir açmamıştım. Üşengeçliğimden dolayı da iptal etmedim. 2 gün önce dolapta gördüm ve iptal etmek istiyorum. 444 02 02'yi aradım ama oradan oraya yönlendirdiği için 7.dk.nın sonunda işlemimi halledemeden sinirlenip telefonu kapattım.

    Sorum şu ki; en yakın şubeye gidip iptal talebinde bulunacağım. Büyük ihtimalle de bir ücret ödeyeceğimi söylüyor çevremdekiler. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2metin4 -- 7 Eylül 2012; 15:18:22 >







  • Hiç kullanmadıysan , ve eğerki öğrenci kartıysan senden kart ücreti vs. alamazlar diye biliyorum ben. Tabi bi şubeye gidip bilgi almak en mantıklısı
  • bende öğrenci kartı alıcam 20 lira senelik ücreti var dedi görevli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

    Hiç kullanmadıysan , ve eğerki öğrenci kartıysan senden kart ücreti vs. alamazlar diye biliyorum ben. Tabi bi şubeye gidip bilgi almak en mantıklısı

    Haklıymışsın arkadaşım. En yakın şubeye gittim. İptal etmek istediğimi söyledim ve kartı da hiç kullanmadığımı ekledim. Görevli kartı aldı bana bir belge imzalattı. Herhangi bir ücret de vermedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.