Şimdi Ara

___***** İşte olayların perde arkası ! *****___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ___*****   İşte olayların perde arkası ! *****___

    Beşiktaş Kongre Üyesi ve Avukat Ali Rıza Dizdar, bugün Ahmet Ateş'i ziyaret etmek için Metris cezaevine gitti.

    Ahmet Ateş ile yaptığı görüşmenin ardından yaşanan gelişmeleri HABER1903'e anlattı.

    - YUSUF DİYE BİRİSİ ADALI'YI ARAMIŞ -


    " Ortada Yusuf diye bir menajer var. İbrahim Akın ile İskender Alın'ı Beşiktaş'a transfer etmek için çabalayan bir isim. İbrahim Akın, Galatasaray kulübüne gidecekmiş. Serdal Adalı, Ahmet Ateş'e demişki; Yusuf denen birisi arıyor bunu tanıyor musun? Ahmet Ateş'te ben bu ismi tanımıyorum ama bir araştırayım demiş. Tayfur hoca da bu oyuncular iyi, alırsak iyi olur demiş. Bu olay Bursaspor - Beşiktaş maçının öncesinde yapılan bir konuşmadır. Bu isim Bursa'dayken, Tayfur Havutçu gelin yüz yüze konuşalım demiş. Yusuf bey Otel'e gelirken, Otel'in tarifi için Ahmet Ateş'i arayıp yol tarifi istemiş. O sırada bazı olaylar çıkınca görüşememişler. Daha sonradan Yusuf beye Milliyet gazetesine gelin orada konuşalım notunu bırakmış. Ama Savcının bu hususta kafasına taktığı nokta şu; Neden menajerin yalnız gelmesini istediği yönünde. Serdal Adalı'da demişki, tabii ki yalnız gelmesini istedim. Çünkü futbolcuların fiyatının arttırılmaması için. "

    - YETER Kİ TRANSFERİN BİTSİN -

    " İbrahim Akın, "Ben bir at istiyorum" demiş. Serdal Adalı'da, Akın'a senin transferin bitsin yeterki ben sana daha iyilerini hediye ederim demiş. Şunu açıkça söylüyorum, tek kelime bile Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in İbrahim Akın'a maçta kötü oyna, maçı bize sat gibisinden konuşması olmamış. Ben bir Hukukçu gözüyle şunu gördüm, bu olayda bir kurban yaratmışlar. Bunlarda Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş oldu. " dedi.


    - SAVCI İBRAHİM'E İFADE İMZALATMIŞ -

    "İbrahim Akın ile görüşme şansım olmadı ancak aldığım bilgiye göre, Savcı İbrahim Akın'a sen bir ifade imzalayacaksın ben seni serbest bırakacam demiş. İbrahim'de ifadeyi imzalamış. Daha sonra mahkemeye çıkacağını duyunca da mahkemede bu ifadeyi yalanlamış. " dedi.

    - SAVCI KENDİNİ TATMİN ETMİŞ -

    "Mahkemesi olmayan suçtan dolayı içeride tutuluyorlar. Anlamsız bir tutuklama oldu. Savcı kendini tatmin etmek için Adalı, Tayfur ve Ateş'i tutuklamış." diyerek sözlerini tamamladı.


    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber







  • Bizde birsey sandik ulvi bu haber 100 defa gecti bugün la!!
  • Besiktas bölümünde vardi ama ortak paylasim alaninada acalim dedik...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulwi

    Besiktas bölümünde vardi ama ortak paylasim alaninada acalim dedik...

    Iyi ettin! Ulvi msj attigin saate bak sende fb lik var galiba ne dersin??
  • söyle küfür gibi konusma allah askina allah yazdiysa bozsun , hem bende saat 18:07 olarak gözüküyor unutma avusturyada yasiyoruz. bu arada konuya dönersek , adalet saglayicilarin keyfine kalmis sanirim besiktasin hali...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulwi

    söyle küfür gibi konusma allah askina allah yazdiysa bozsun , hem bende saat 18:07 olarak gözüküyor unutma avusturyada yasiyoruz. bu arada konuya dönersek , adalet saglayicilarin keyfine kalmis sanirim besiktasin hali...


    Valla bjk nin hali vahim gibi duruyor! Ama kanit dersen bilmiyorum varmi yokmu! Ama bjk taraftari verecegi cevabi verdi zaten! Sirf onun icin bile şike varsa bile düsmesini istemiyorum bjk nin!
  • Besiktasin elinden kupayi alsinlar yinede kupa yuzunden uefaya gidemesekde ligde 4. Oldugumuzdan uefaya gidebiliriz, sonucda besiktas icin verilecek ceza kupayi elimizden alip 1 sene veya daha fazla turkiye kupasina katilamama cezasi olmalidir, ama fenerbahce ligden dusurulmelidir, herkes hangi alanda sike yaptiysa o alanda cezalandirilmalidir benim fikrime gore.
  • Zaten tff baskani degilmiydi sahislar kurumlari etkilemez diyen?? Yani ceza gelmemesi lazim! Veriyorsada kupa ligi etkilemez demeleri lazim! Dogruya dogru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.