Şimdi Ara

İşte gerçek Elon Musk: DOGE manipülasyonu başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşte gerçek Elon Musk: DOGE manipülasyonu başladı
    Kripto para borsasında yaptığı manipülasyonlarla Twitter’ı satın alacak kadar elde ettiği suçlaması yapılan Elon Musk artık sosyal ağın tek sahibi. Tüm erişim haklarına sahip olan Elon Musk’ı kim durduracak merak ediliyor.



    Elon Musk yine DOGE’ye oynuyor



    Twitter’ı satın alması ile birlikte DOGE camiasında bir hareketlilik başladı ve neredeyse iki kat yükseliş gösterdi. Elbette herkesin tek derdi Elon Musk’ın köpek resimleri ile ilgili yapacağı paylaşımlar sonrasında coin fiyatlarının fırlaması ve zengin olmak. Ünlü isim camiayı hayal kırıklığına uğratmadı.



    Ayrıca Bkz.Kripto para piyasasının yüzde 15’i stabil paralardan oluşuyor



    Sabah saatlerinde Elon Musk tarafından paylaşılan Cadılar Bayramı gönderisinde köpeği de yer alınca DOGE yine harekete başladı. 12.3 cent seviyelerine kadar gerileyen DOGE ani sıçrama yaparak 16 cent seviyelerine kadar yükseldi.



    Özellikle Binance borsasında DOGE spot işlemler 2 milyar dolar hacme ulaşmış durumda. MEXC borsasında ise 1.2 milyar dolar hacim dönüyor. Bu iki borsa açık ara önde. Ayrıca kaldıraçlı işlemlerde de milyarlarca dolarlık hacim oluşmuş durumda. Yani aslında kazanan kasa (iddialara göre Elon Musk) oluyor.









  • adam twiteri bedavaya getirdi.

  • Xit kullanıcısına yanıt
    biz buna zeka diyoruz :D

  • O kadar tokattan sonra peşinden giden kaldı mı?

  • Kesin yüksek kaldıraçlı long açıp köpekli tweet atıyor.

  • Evet şimdi son ümit diyip alım yapanlar varsa halen üstü üstüne bu sefer gerçekten buraya gelip şikayet etmeyin elon şöyle elon böyle diye.. Bu tarz şeylerin ömrünün kısa olduğunu sürekli söylüyor insanlar. Block zinciri çökecek mining bitecek dediği zaman özgür demirtaşı taşa tuttu bu tayfa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 1 Kasım 2022; 21:21:41 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle doge yi tabandan almadı diye tahmin ediyorum. Orta seviyelerden aldı ve hatta coin bunu içeri bile aldı. Dediğin gibi longdan çıkartıyor acısını.

  • quote:

    Elbette herkesin tek derdi Elon Musk’ın köpek resimleri ile ilgili yapacağı paylaşımlar sonrasında coin fiyatlarının fırlaması ve zengin olmak. Ünlü isim camiayı hayal kırıklığına uğratmadı.
    AHAHAH

  • Adam şimdi hem mavi tikten hem de manipülasyondan voleyi vurup 44 milyar Dolar'ın acısını çıkaracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.