Şimdi Ara

İşte bencillik..İşte açgözlülük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bireysel HizmetlerBireysel Hizmetler

    3C1B Telekom Bireysel Müşterilerine şu anda sadece kendi internet erişimleri üzerinden arama ile sınırlı Telekom Hizmeti sunabilmektedir.

    Bunun başlıca sebebi Türk Telekom A.Ş.’nin gelirlerinde oluşacak büyük kaybı öngörmesi sebebi ile yasal zorunluluğu olmasına rağmen diğer lisanslı operatörler ile sözleşme imzalamayarak tüketicinin ucuz hizmet almasını engellemektedir. Bu çaba kapsamında, Türk Telekom alınmış Mahkeme Kararları ve yayınlanmış olan yönetmeliklere rağmen alternatif operatörler ile uzlaşmayarak süreci uzatmaya çalışmaktadır.

    Bu süreç tüketici lehinde sonuçlandığında, Tüketici yalın ADSL ile “bir hizmetten yararlanabilmek için başka bir hizmet ön koşul olarak sunulamaz” ilkesi doğrultusunda Türk Telekom telefon Hattı olmaksızın internet erişimi hakkına kavuşacaktır.

    Tüm Avrupa ülkeleri ve Amerika’da olduğu gibi evine istediği servis sağlayıcıdan alacağı bir internet erişim devresi (ADSL) ile hem internet erişimini sağlayabilecek, hem telefon edebilecek hem de telefon çağrılarını alabilecektir.
    10 Eylül 2009 tarihinde yürürlüğe girmiş bulunan Sabit Numaraların da alternatif operatörlere taşınabilmesi şu anda Türk Telekom’un engellemesi sonucunda aktif hale gelememiştir. Kanuni süreç sonuçlandığında Tüketiciler Türk

    Telekom’dan almış oldukları ev telefonlarını 3C1B Telekom’a taşıyabilecek ve bu sayede aylık sabit ücretlerden kurtulacaklardır. 3C1B Telekom’un uygun tarifeleri üzerinden sadece konuştukları kadar ödeyerek ücretlendirilebilecek hem de her yerden aranabilir olacaklardır.

    Kaynak:http://3c1b.com/v1.0/index.php/bireysel-hizmetler







  • yapmamız gereken ney
  • olur böğle şeyler
  • Ne demek olur böyle şeyler?Adamlar elimizden hakkımızı alıyor biz böyle kafayla gidersek daha çok öderiz ayda 49tl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.