Şimdi Ara

İstanbulda Türk kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • istanbulda olmayan arkadaşlar istanbulun halini merak ediyorsanız ufaktan anlatalım. Kadıköyden vapura bindim vapurda 200 kişi varsa . bunun 50 tanesi suriyeli geri kalan 50 tanesi pakistan afgan vs. Geri kalan 100 kişide istanbul'da yaşayan yada istanbul'a farklı şehirlerden gelmiş insanlardan oluşuyordu. Gemide 10 arlı gruplar halinde gezen 20-25 yaş suriye yada afgan gruplar vardı. Eminönüne indiğimde durum bundan farksızdı. İstanbul'un kalitesi okadar düştüki. Bunu anlatmaya söz yada laf yetmez. Ordan Fatihe çıktık Fatih aksaray Etrafta yerel kıyafetle gezen hindu pakistanlı afgan suriyeli aklına ne geliyorsa. Bir ara taksimi gezelim dedik. Taksim heykelinin orda gruplar halinde öbeklenmiş gelen giden turiste sanki hayatında ilk defa insan görüyor gibi bakıp el işareti ile onları göstermeler. Gördükleri zencilerle resim çelilelim diye zorla resim çektirenler(Bu arada o zenci kızlar kendini bir an için rihanna falan sanmışlardır. Memleketlerine döndüklerinde Türkler diye bizim için baya güzel anıları olmuştur)O kadar çokki sakın ola inanmayın 3 milyon denmesine. Benim şahsi görüşüm bu ülkeye son 5 yılda 15 milyon kaçak yollarla giren kişi olmuştur. Çünkü 3 milyon kişi 85 milyonluk bir ülkede (bunların bazılarının mülteci kampında olduğunu varsayarsak) çok göze batmaz. Açık ve net söylüyorum kendi ülkemde kendimi yabancı hissetmeye başladım.

    Elin Amerikalısı kanadalısı yada avrupalısı kendi ülkesine işçi alacağı zaman bile seçiyor. Bu ülke mahlesef yol geçen hanına döndü. En çok uyuz olduğum ise kardeşim 20-30 yaşlarında çete gibi 20 kişi geziyorlar. saçlar jöleli artis artik kıyafetler.
    Bu adamlar kendi ülkelerine neden gitmiyor? Olurda bir gün Türkiye'de bir ülke ile savaş çıksa. Kendi ülkesini bile savunmamış bu herifler bizimle birlikte cephede savaşırmı ? Bunun adı yabancı düşmanlığı falan değil kardeşim. Yabancı düşmanlığı farklı birşeydir. Bu yabancı düşmanlığı yapıyorsunuz diyenlerin evine gidin sokakta kaldım diyin sonrada eve şöyle bir kurulun hiç çıkmayın kafanıza göre yayılın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngtolga -- 24 Ağustos 2018; 3:46:25 >







  • Şimdi sakin ol ve havayı kokla ...



    Ümmeti derinliklerinde hissedeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun ben halledicem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.