Şimdi Ara

İstanbul - Wien (Avusturya) arası teslimat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Avusturya'ya PTT ile bazı eşyalar göndereceğim bir tanesi de 70 x 100 poster. Ufak tefek şeyleri koli ile gönderebilirim ancak bu 70 cm uzunluğundaki ruloya ekstra ücret alırlar mı yoksa onu da paketleyip hepsinin ağırlığına göre mi hesaplarlar?



  • Ayrıca küçük gümüş biryüzük koyacağım sorun olur mu bazı kargolar mücevherat sınıfına giren eşyaları almıyorlarmış galiba :/
  • Açıp bakacaklarına ve bunu alamayız diyeceklerini düşünmüyorum. Poster için istersen rulo kutulardan kullanabilirsin, bu sana kalmış bir şey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Açıp bakacaklarına ve bunu alamayız diyeceklerini düşünmüyorum. Poster için istersen rulo kutulardan kullanabilirsin, bu sana kalmış bir şey.



    İşte sorum tam olarak bu; kitapları ve yüzüğü koyacağım kolinin yanında bu rulo kutuya da ekstra gönderme ücreti alırlar mı? Sonuçta göndereceğim şeyleri bir kerede göndereceğim.
    Yani atıyorum kutu 1,5-2kg geldiğinde 50 TL gönderim ücreti alıcaklarsa ruloyu ayrı bir kargo olarak mı değerlendirirler yer kapladığından dolayı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 27 Ekim 2013; 17:48:41 >
  • Poster kutuya sığıyorsa sana kimse bunu ayrı paketle diyemez. Ama buruşma deforme olma olaylarından korunmak için ayrı paket tercih edebilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.