Şimdi Ara

istanbul üniversitesi beyazıt kampüsü civarında kalınabilecek yerler hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • apart, özel yurt, kyk yurtları hakkında bilgi sahibi olanların yardimini bekliyorum. bahsettiginiz yurdun ismini de yazarsaniz sevinirim. ozellikle kyklar hakkinda bilgiye ihtiyacim var.



  • up
  • up
  • Öncelikle hayırlı olsun kardeşim.

    Okula 10- 12 dk mesafede Laleli Özel Erkek Öğrenci Yurdu var geçen sene krada kaldım. Geçen sene ayrıca ücrete tabi bir yemekhanesi vardı bu sene kapanacakmış. Yani yemek yok. Çamaşır geçen sene makina başına üç liraydı, ortalama bir haftada r makina çamaşır çıkıyor. Yenikapı metro istasyonuna 5 dk ki bu metro istasyonu İstanbul’daki bütün metroların kesişme noktası.banyo tuvalet katlarda ortak.

    Bu sene 6 kişilik odalar 650 lira olmuş, ayrıca 4 2 ve 1 kişilik odalar var. Tek kişilikler dolmuş sanırım.yurt eski, odalar fazla iyi değil. Fiyatları arayıp sorarsın.

    Okula 5 dk mesafede beyazıt erkek öprenci yurdu var. Armadaşım iki kişilim odalar için 12500 13000 civarı bir ücreti olduğunu söyledi. Yukarıdaki yurda göre daha lüx ve okula yakın. Yemek dahil deği. Çamaşırlar burada makina başına değil, sanırım bi makina da versen üç makina da 15 lira imiş. Banyo tuvalet oda içinde 2,3,4 kişilik odaları varmış.

    Kampüs çevresinde ayrıca tercih edersen çeşitli vakıf ve cemaatlere bağlı yurtlar da var. Bunlar fiyat bakımından bağımsız yurtlardan az ya da denk olmakla birlikte lde yemekli oluyorlar.

    Ayrıca okul çevresinde başka yurtlarda var lakin benim bilgi sahibi olduklarım bunlar. Farklı soruların varsa sorabilirisin. Bölüm neydi bu arada?




  • insanihaki kullanıcısına yanıt
    bölüm hukuk. ilk tercihim kyk yurdu. kyklar hakkinda bi bilginiz var mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.