Şimdi Ara

İstanbul Palyaço

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı:İstanbul Palyaço
    Site adresi: http://www.istanbulpalyaco.net
    Bir seyirci topluluğunu eğlendirmek maksadıyla acayip kılıklara bürünerek çeşitli insan ve
    hayvan taklitleri yapan kişi. Palyaçonun en fazla göze çarpan tarafı, alışılmışın dışındaki rengarenk elbisesi ve yüzüne yaptığı makyajdır. Palyaçolar umumiyetle sirklerde çalışırlar. Seyircileri de çocuklardır
    Üç değişik tipte palyaço vardır: Bunlardan birincisi, yüz hatları olan, beyaz maskeler takarlar.
    Auguste olarak adlandırılan ikinci gruba mensup en ucuz palyaço kıyafeti, son derece acayip parlak renkli elbiselerden meydana gelir. Bu grubun en meşhurları Fratellini Kardeşlerdir. Bir kratere benzeyen ağızları ve elektrik ampulüne benzeyen burunlar, bu gruptaki palyaçoların en önemli hususiyetlerini teşkil eder. Karakter palyaçoları denilen üçüncü gruptakiler, umumi olarak polis ve sokak serserileri tiplerini oynarlar. Günümüzde oldukça popüler olan palyaçolar profesyonel animatörlerden oluşmaktadır. Önceleri sadece yaptıkları hareketlerle değil aynı zamanda konuşmaları ile seyircileri eğlendiren palyaçolar 19. yüzyılın sonlarına doğru sadece kıyafetleri ve yaptıkları hareketlerle sahneye çıkmaya başladılar. Palyaçolar bugün de aynı şekildeki pandomimvari gösterileriyle alaka çekmektedirler.
    Profesyonel animatörlerden oluşan palyaço ekibimiz, çocuklarınızın ve dolayısı ile sizlerin mutlu olması için birbirinden zevkli oyunlar, showlar sergiliyorlar.
    Palyaço gösterilerinde "ruh hali" kavramının öneminin bilincindeyiz. İçimizdeki çocuk ruhuna güveniyoruz. Palyaço, kendisini izleyenleri güldürmeli ve eğlendirmelidir. Yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin memnuniyeti bu sektörde İstanbul palyaço konusunda iddalı olmamızın nedenidir.

    Sizlerin memnuniyetinin bizi palyaço kiralama ve eğlence sektöründe sürekli kılan unsurdur.
     İstanbul Palyaço







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.