Şimdi Ara

İSTANBUL OTO EKSPERTİZ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
63.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Kendime değil ama sevdiğim bir abime araç almaya gittik kasım ayının başında,satıcı şekerpınar da olduğunu söyledi,bizde kağıthane bölgesindeyiz,ortak bir noktada buluşalım dedi ataşehirde buluştuk buluşma noktasında ekspertiz gördük burada aracı ekspertize sokalım dedik,ekspertiz firmasının sahibinin satıcıyı tanıyabildiğinden şüphelendik (ekspertiz yapılırken ki muhabbetlerinden dolayı)ama iş işten geçmişti ekspertiz raporunu almıştık çünkü,250 tl para verdik boyasına ve dyno testine,fren testine ve süspansiyon testine soktular a4 sayfasına çıktı verdiler.arabada 2 parça lokal boya çıktı sağ ön çamurluk ve sol arka çamurlukta.Abim aracı buna güvenerek aldı ve bu arada motor ve mekanikle ilgili bir şey söylemediler.aradan 2-3 hafta geçti ve abim beni aradı benim bu rapor içime sinmiyor başka bir yere götürüceğim dedi beraber kağıthane otorapor şubesine gittik paket paket fiyatları var önceki ekspertize göre daha pahalı idi,abim olsun masraftan kaçmayacağını şüphelendiğini söyledi aracından ve full ekspertiz yaptırdık.araçta sağ ön çamurluk komple boyalı,sağ arka çamurluk komple boyalı,sol ön ve arka kapı değişim ve sol ön çamurlukta komple boyalı çıktı,aynı zamanda ön tamponda boyalı çıktı,aracın motor ve mekanik anlamında birşey çıkmadı ufak tefek yağ terletmeleri vardı,bir önceki ekspertiz de motor ve mekanik kısmına hiç bakmadıklarını orada anladık.süspansiyon,fren ve dyno testlerden başarıyla geçti,bir teste daha soktular ama adını hatırlamıyorum,aynı zamanda aracın beynine bağladıkları aletle aracın elektronik kısmına da baktılar,ekstra akü durumuna,ve iç kısmına detaylı bir şekilde baktılar çalışmayan düğmeleri bile söylediler,ve yol testine çıkıp aracı birde yolda test ettiler.ilgi ve alakaları muhteşemdi bir önceki gittiğim resmen ekspertiz değilmiş.Verdiğimiz paranın hakkını sonuna kadar verdiler.diğer ekspertizin raporunu incelediler ve raporun altında ekspertiz firmasının verdiği rapordan sorumlu olmadığını belirten yazıyı bize gösterdiler,yani tabiri caizse merdiven altı ekspertize güvenerek araç almışız,hayatımda ekspertize çok gitmedim ama oto rapor benim gözümde harika bir işletme.verdiği rapor kağıdı bile farklı yaldızlı logolu resmi şirket kağıdı.İşin özü ben araç alacağım zaman oto rapordan başka yere götürmeyeceğim kesin.

    Herkese saygılar.




  • ümraniye tarafında güvenilir expertiz tavsiyesi lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzyist

    Bu mesaj silindi.
    Merhaba,

    Size bir özel mesaj attım, bakabilir misiniz?
  • Facebookdaki gezenadam sayfasını bilirsiniz onlarda Eft de yaptırıyor. Sayfasında E200 amg için orada yaptırdıkları expertiz var bayağı detaylandırmışlar fikir için inceleyebilirsin
  • Reklam yarışı vol. 47372187171
  • şu reklmcı hesapları banlasalar da kurtulsak. bilgi arıyoruz ama çöp konularla karşılaşıyoruz.

    *dyno hiç bir anlam ifade etmiyor,kompresyon testi yapmak lazım ama motoru kimse açtırmaz. illa açtıran olursa da o aracı almak zorunda.sonunda sıkıntı olursa ceremesi ona kalacak.
    *n11 den bir boya ölçer alıp araçlara o şekilde baksanız ekspertizcilerin %90 ı ile aynı işi yapmış olursunuz.
    *sallamıyorum eksperlerin %80 i ortadan ekli aracı anlayamıyor.
    *airbag lere bakan yok. airbagler dirençli yada içine havlu,sünger,atlet dürtülmüşse isterse 550.000 tl olsun o aracın şahinden farkı yok benim gözümde.
    *fren balatası bitmiş,debriyaj kaçırıyor,amortisörler patlak. buna bakan veya söyleyen eksper görmedim.
    *balata kaç kuruş ki ona taktın demeyin. balata,disk,işçilik en en ucuz modelde 500 lira, amortisörler patlaksa en ucuzu teki 150 lira 100 lira işçilik,40 lira rot. debriyaj en ucuz u 300-400 lira 300 lira da işçilik.




  • tafo0911 T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de focus diesel mk 2 aracımı satarken alan arkadaş ekspertize sokmuştu, BG gücü (normalde 110) 116 ya da 120 gibi bir şey çıkmıştı. Eksperin dediği ise şuydu, araçlar, bunun beygir gücü düşük çıktı diye dava vb. edilmemek için, katalog değerinden daha yüksek reel beygir gücü değerine sahip oluyorlar. Haliyle de araç 110'unun üstünce çıkınca hp'si, eksper abi motoru kız gibi diye alıcıya söylemişti.

    İlanlarda bazen görüyorsunuzdur, motor %110 falan yazıyorlar, işte o %110 (anladığım kadarıyla) buna tekabül ediyor. Siz de demek ki aracı dikkatli kullanmışsınız, bg düşmemiş.

    Aracı alan da işin içinde olan biriydi, benim gibi saf değildi, o da itiraz etmediğine göre doğru kabul ettim ben de.
  • Benim bildiğim satıcıya şöyle denir ;

    Bu aracı alacağım ama almadan önce ekspertize sokalım. Eğer dediğinden başka bişey çıkarsa expertiz masrafı sana ait. Yok dediğin şeyler çıkarsa ben öderim .
  • Bakın reklam yapmaya çalışan sözde araç sahibi gibi davranan expertizciler varsa ifşa edin arkadaşlar bunlara şakın gitmeyin adam nasıl 3 kapıt yapayım müşteri çekeyim derdinde.. bir de exper olayında böyle büyük gerçekten garanti veren firmalar var mı
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    kardeşim selam, ben bu işten ağzı yanan biriyim.

    ümraniyede sağ olsunlar ideal oto ekspertize gidiyorum, sağ olsunlar işlerini titiz yapıyorlar

    reklamla falan işim olmaz
  • Merhabalar,

    Oto ekspertiz aramak ve bulmak zor iş; araç sahipleri bulundukları bölgeden pek ayrılmak istemiyor; bulduğunuz aracın bölgesinde ekspertiz var mı yok mu bilmiyorsunuz veya şans eseri bir tane denk geldiniz ama fiyatı çok yüksek bunun üzerinde arabamı aldığım dönemde Google da oto ekspertiz bul diye arama yaptığımda şansa www.ekspertizburada.com adresine denk geldim ve sayfayı biraz detaylı inceledikten sonra oturduğunuz yerden talibi olduğunuz aracın bölgesinde ne kadar ekspertiz var ise görebiliyorsunuz, paket uygulamalarını incelebiliyor ve hatta firmaların telefon ve whatsapp üzerinde oto ekspertizden detaylı bilgiler alabiliyorsunuz.

    Benim işime yaradı umarım sizlerinde işine yarar...




  • Ben uzun zamandır ÜMRANİYE SANAYİ İÇİNDE OTO PİLOT GARAGE ye gidiyorum airbag lerede bakıyor tavsiye ederim
    Ümraniye Ümrana bir defa gittim oradan da memnun kaldım ama oto pilot ta dükkan içine vs giriyorum kahve Makinası vs de var işinin ehlidir
  • Tarcanlar Expertize gitmenizi tavsiye ederim youtubede videosu var bakabilirsiniz gerçekten işinin hakkını fazlasıyla veriyor yalnız expertiz kocaelinde gitmeye değermi değer
  • yeşil oto ekspertizi öneririm. şehir dışında ise tarcanlar iyidir.
  • merhaba arkadaşlar. okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla herkes bi övmüş, bi gömmüş. reklam yapan çok zaten...

    yok mu şöyle gerçekten tavsiye verebilecek? istanbul avr. yakası.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.