Şimdi Ara

İSTANBUL Mrk. K.lığı Boğ. Batısı As. İz. Blg. K.lığı BAYRAMPAŞA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Askerliğini burada yapmış olan veya hakkında bilgisi olan var mıdır?



  • An itirabiyle burada askerliğimi yapmaktayım ve sorusu olanlara özel mesaj yoluyla yanıt verebilirim.
  • Merhaba, yer tam olarak nerde bilgi verebilirmisin ?
  • krm.33 K kullanıcısına yanıt
    Bende bedelli olarak gidicem. Yeri bulamadim. Bayrampasa celik kuvvet yaninda bir askeri yer ver orasi olabilir.



    Net bilgi olunca buradan paylasim yapalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliğimin üzerinden 6 yıl geçince nostalji oldu şimdi benim için :) Çevik kuvvetin karşısında itfaiyenin yanındaydı birlik ben yaparken, hala aynı yerde midir bilemiyorum tabi. Bizim zamanımızda bile birlikte taşınacak diyorlardı. Ufacık bir yer zaten.
  • Selam beyler konuyu yeni görüyorum.

    Benim de bedelli buraya çıktı. Çıktığından beri araştırıyorum ama hala nerede olduğunu bulamadım buranın. İki hafta önce foursquare'den bulduğum bir konuma gittim. Bahsettiğiniz çevik kuvvet şube müdürlüğü karşısında ve itfaiyenin hemen arkasında bir sene önceye kadar mevcutmuş ancak taşınmış. Oradakiler nereye taşındığını bilmiyor.

    26 ocakta askerim ama hala nereye gideceğimi bilmiyorum . araştırmalarım devam ediyor.

    Bilen duyan varsa buraya yazarsa sevinirim :)
  • Taşınmış mı ?



    Sevk kağıdınız çıktıysa orada adres filan yazmıyor mu? Askerlik şubesi ile görüştünüz mü, adres konusunda?



    Bende şubat 16 da gidicem. Herhalde siz geldikten sonra benim ki başlıyacak. Net adresi bulursanız bizimlede paylaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckyluke34 L kullanıcısına yanıt
    Ben de hala araştırıyorum, Pazartesi teslim olacağım gideceğim yeri hala netleştiremedim. Bilgisi olan var mı?
  • 3-5 telefon görüşmesinden sonra en son beşiktaş'taki istanbul merkez komutanlığına ulaştım. Oradan aldığım bilgiye göre bayrampaşa askeri inzibat bölge komutanlığı hasdal kışlasına taşınmış. Adam çok net hasdal dedi.

    Daha sonra hasdal kışlasını aradım ama ulaşamadım.

    Durumlar şimdilik böyle. Net bilgisi olanlar yazarsa güzel olur.
  • Son olarak bugün hem merkez komutanlığı hem hasdal kışlası ile görüştüm. Merkez komutanlığı kendilerine gelen emre göre hasdal kışlasına taşındığını kendinden emin bir şekilde söyledi. Hasdaldaki arkadaşların henüz haberi yok sanırım. Olmadı sen buraya gel burası değilse bile araçlarla esas birliğine götürülürsün dediler.

    Hasdal'da görüşmek üzere :)
  • Bende askerlik subesi ile konustum yeri sordum sevk kagidi alirken. Egitim yeri hasdal imis.
  • Nasıl geçti askerlik? Öneri tavsiye var mı? 2 gün yol izniyle salı teslim olacağım. Gitmeden varsa tavsiyeleri almak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 30 Mart günü teslim olacağım, nasıl geçti bedelli, durumlar nedir gördüğünüz zaman yazabilir misiniz lütfen?

    Bir de Hasdal kesin mi? Gidip Hasdal'a mı teslim olacağım ben de?


    @luckyluke34 @Vega_dj
  • 11mart da teslim olacağım ben de son durum nedir hasdal'a mı gidiyoruz?Bitirip gelenler deneyimlerini paylaşabilir mi
  • Arkadaslar direk HASDAL KISLASIna gidin bolugunuz orda bayrampasaya gitmenize gerek yok. 3. Celp doneminde 18 subat - 8 martta orada bedelli askerlik yaptim. Bulana kadar 3 4 yer gezdim. Biraz oradan bahsedeyim sizlere. Oncelikle corap atlet boxer gibi esyalari cok alin orada birer tane veriyolar yetmez. Spor ayakkabi extra esofman goturun bunlarda verilmiyor. Askrrcell almaniza gerek yok normal hattinizla girebilirsiniz. Android tel yasak tuslu tel olacak. Geldiginiz ilk gun kaydiniz yapilacak kunye defteri danismanlik gibi isler oluyo onlarla ugrasacaksiniz cavuslar sizi yonlendirecek zaten. Tavsiyem erken teslim olun hemen bitirin yoksa hergun islemler icim gidersiniz 80 kisi olacaksiniz. Ilk gun kamuflajlar dagitiliyo. Beden bakmayin hepsi bol olacak baya:)) botu bir no buyuk alin ve rahat bi tabanlik getirin yoksa mahvolursunuz surekli yuruceksiniz. sonra koguslara gidip yataklari nasil yapacaginizi anlatiyolar (koguscu ahmet). Yemekler gercekten cok kotu karnibahar havuctan ginaa geldi bize her carsamba balik cikiyor bolugun yarisi yemiyodu. Gider borusu patladi iki defa uzerimize tuvalet pisligi akiyodu boluge o sekilde giris cikis yapiyoduk. Simdi duzeltmis olabilirler ama yine patlar orasi. Uzun donem askerler yemekleri agzi acikk ordan geciroyolardi tabi goren kisiler yemiuordu. Kantinde tost cay vs. Seyler var ordanda yiyebilirsiniz. Hrr sigara yok en azindan ictiginiz sigaradan kir karton alin yaniniza. Orada su cabuk biyo su stogu yapmayi unutmayin. Cok Nakit goturmeyin herseyi kartlara alacaksiniz gerek yok. Nizamiyenin girisinde sagda garanti atm si var orda
    banka ialeri halledersiniz. Bina bakimli degil. Banyo sikintisi cekmezsiniz gunde 4 defa kazan yakiliyodu. Hasta olmayin revir nizamiyenin girisinde taburla arasi 4 km gidip gelirken yuruceksiniz. Araba yok. Ziyaretciniz gelirse ha keza yine oyle. Vitamin gibi seyler alin yaniniza. Surekli ilac kullaniyorsaniz sizden onlari aliyolar. Her gun aksam sabah ihtoyaciniz kadar veriyolar. Basinizda 4 5 tane cavus olacak. Hakki baris yusuf onur hasan. Hepsi kalender iyi cocuklardir. Herseyinizle onlar ilgileniyo. Boluk komutani gokhan astsubay oda iyidir. 3 tanede uzamn cavus olacak hasan ugur mustafa onlarda iyi. Ilk hafta yanasik duzen egitimi 2. Hafta dersane derseleri ve atis 3. Hafta torene hazirlik (hergun 4 km gidip 4 km geleceksiniz). Toren bittikten sonra kamuflaari teslim edip teskere alip cikiyorsunuz. Olumsuzluk coktu ama o muhabbeti ozluyorsunuz askerlik kisada olsa. Arkadaslar bunlarla karsilasacaksiniz onden bilin diye yazdim. Sorulariniz olursa mesaj atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba , hasdal mı? 5 Nisan'da teslim olmam gerek.Nereye gideceğimi hala bilmiyorum . Arıyorum telefonları açan yok , forumda yazılanlara göre Hasdal'a gideceğim . Umarım doğrudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.