Şimdi Ara

İstanbul metrosu(.gülsusyundan başakşeihir kullanıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir istanbullu olarak metroyu bi test etmek istedim..olaya dieolojik değil hizmet almak isteyen bi vatandas gozuyle yaklastım..
    D un gülsusyundan başakşehire kadar metroyu kullandım...bu iki mesafesiyi 1 saat 50 dk tamamladım.
    Acıkcası umdugumdan daha iyi olmus hakkaten istanbullulara biraz nefes aldıracak....aynı zamanda genelde personelin iyi niyetli olmaları ve yardımcı olmaya calısmalarıda guzeldi..
    ayrılk cesme aktarımı nasıl olacak diye dusunuyordum o işide hal etmişler..ancak keske daha buyuk bi alan ve daha fazla turnike olsaydı.
    bildiğiniz uzere aksaray metrosu yeni kapıya kadar uzayacak...ama henuz inşaat bitmemiş durumda ama belediye Aksaray yenikapı arası ring seferleri var..aktarım oldugu için sadece 0.10 kurus karttan alındı..bu cozum de beni mutlu etti..

    bide eksi gordugun noktalardan bahsedeyim..
    cocuk arabası veya sakat arabası ile yolculuk edeceklere kotu surprizler malesef gene var daha ayrtıncılı cozumler olabilirdi..
    kadikoy kartal metrosunu daha hızlı daha konforlu bi yolculuk sundu. metro içindeki durak gostergeleri diğer kullandıgımdan aralıkta metrolardan cok daha iyiydi..

    ulasım işi cok kafa karıstırıcı olmamalı, gereğinden fazla aktarma yapılmamlı..
    En buyuk eziyeti başakşehir aksaray arası yaşadım..hele o kirazlıdaki aktarma işi yokmu adamı deli eder.cocukla beraber seyahat ettiğimden bebek arabası kullandım bir istasyondan diğerine gitmek için tam üç asansor değiştirmek zorunda kaldım..kaldıkı aksaray metrosunun niye başakşehire uzatılmadıgınıda anlamıs değilim..en azından tek bi hat uzerinden hareket saglasalardı iyiydi.
    Bununla ilgili komple terorileri cok var..bilindiği uzere ilk projede mecidiyekoy hattı otogar-mecidiyekoydu her nedense yeni ihale yapılıp kirazlıdan daha bi mesafeyle mecidiye koye baglanacak..bu kararda tekstilkent, batişehir,eyüp park,nurol tower,bumerang gibi avm ve rezidansların etkin oldugu soyleniyor. acaba ikinci bi hattı zorunlu gostermek için mi kirazlıda aktarım organizasyonu yapıldı..?
    En azından ulasım projelerinde bazı cevreleri mutlu etmek yerine toplumun genel menfaati on planlanda tutulmasını temenni ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 18 Kasım 2013; 2:23:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.