Şimdi Ara

İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parsiyel taşımacılık
    Parsiyel nakliyat, parça eşya taşımacılığı[ olarak tabir edilen taşıma bicimidir. parsiyel taşımada amaç şehirlerarası ev taşıma
    fiyatlarınımüşteeri için daha ekonomik hale getirmektir.
    Aynı güzergahdakibirden fazla ev eşyasını aynı komyon ile taşıyarak taşımanızı ekonomik hale getirebiliriz.
    Parsiyel eşya taşımacılığında coğu müşterinin en büyük endişesi kendi eşyalarının diğer eşyalarla karışabileceği riskidir.işini muntazam yapan hiçbir nakliye firmasında bu tür karışıklıkların olması mümkün değildir.
    Firmamız Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine parsiyel taşıma yapmaktadır.Özelikle yaz aylarında tatil beldelerine giden müşterilerimiz bir komyonu tam dolduramayacak eşyalarını taşıtma taleplerinde bulunurlar. bu taşımayı önce kargo şırketlerıyle yapmaya çalışırlar. ancak kargo şirketleri evlerden eşyayı alıp yeni eve teslim etmedıklerinden bu hizmeti yapsalar bile ambalajlama dolap sökme ve takma işlemlerini yapmadıklarından müşteriler evden eve nakliyat firmalarıyla eşyalarını taşıma arayışına girerler.
    Ancak müşterilerin en büyük korkusu eşyalarının kamyon içerisinde başka eşyalarla karışabileceği endişesi taşımalarıdır.
    Şirketimiz eşyalarınzı evlerinizden ambalajlayıp kamyona indirilme sırasına göre yerleştirir. eşyanızın tamamı arabaya muntazam bir şekilde istiflendikten sonra kamyon içersinde süspansiyon için yaptığımız ip bağlama yerleri vasıtasıyla eşyalarınız bağlanır.eğer sizin eşyanızdan sonr abaşka bir eşya yüklenecekse eşyalar arasına büyük boy kartonlar konularak eşyaların birbirine karışması önelenmiş olur. ya da eşyaların envanteri çıkarılarak listelenir. indirme yerinde bu listeye göre eşyalarınz size teslim edilmiş olur.
    Parsiyel taşıma için aldığımız eşyalarınızı Depomuzda birkaç gün mahafaza imkanı da sunuyor ve bu hizmet için de sizden herhangi bir üçret talaep etmiyoruz.
    Parsiyel ya da parça eşya taşımacılığında amaç aynı güzergaha yada ile gidecek eşyaları tek araba ile taşıyarak taşıma üçretini cazip hale getirmektir. taşımayı düşündüğünüz eşyalarınızın mail forumumuzla yazabilir yada direk bizi arıyarak taşıma ve teslim seresi hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. siz de parsiyel eşya taşımacılığını secerek ülke ekonomisine de katkıda bulunabilirsinz.

    ASLAN NAKLİYAT, İstanbul'da şehir içi parça eşyalarınızı taşıdığı gibi şehirler arası içinde tüm illerimize parça eşya transferlerinizi uygun fiyatlar ile gerceklerştirmektedir.[







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.