Şimdi Ara

İstanbul İngilizce Konuşma Kursu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngilizce yazma ve okuma da sorunum yok ama iş konuşmaya gelince tam türk aksanıyla konuşuyorum ve cümleleri de sanki türkçe konuşuyormuş gibi düşünerek kuruyorum ve cümlelerim çok ama çok anlamsız oluyor. Kısacası speaking için ders almayı düşünüyorum. Bu konu da yardım almış arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.



  • benimde ingilizcedeki en büyük hatta tek sıkıntım nedense konuşurken cümleleri Türkçe düşünerek kurmamdı. ne yaptım ne ettiysem bir türlü önüne geçemedim ve en sonunda nerden nasıl ders alınır diye araştırmaya başladım. Sonunda Kam's Training i buldum. Daha görüşme aşamasında farkını gördüm. derslerde kanadalı bir eğitmeniyle bire bir çalışıyorsun. dersler öyle basmakalıp değil ilginç bir sistemi var kendisinin. ve şu anda hem işimde hem de özel hayatımda zorlanmadan ve en önemlisi utanmadan konuşabiliyorum. İletişime geçmeni tavsiye ederim.
  • Amerikan Kültür tek geçerim. Yabancıların bile konuşmadığı kelimeleri söylemezler bazen ingilizce iletişime geçersin çok iyi bir eğitim sistemi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.