Şimdi Ara

İstanbul İngilizce Konuşma Klübü Açsak Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir üye ile konuşurken mevzu açıldı. İstanbul için bir kafede buluşup ingilizce pratik yapacağımız bir topluluk olsa faydalı olur mu diye. Bana kalırsa ciddiyet ve samimiyetle katılım sağlanırsa güzel bir iş çıkabilir.

    Grammer, listening, reading, writing bir şekilde sanal ortamda hallolunur. Fakat pratik lazım. Pratikte en güzel yüz yüze oluyor.

    Siz ne düşünürsünüz? Böyle bir işe girişelim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bunun için ücretli/ücretsiz yer var zaten. ben iki türlüfe katıldım. ücretlide yabancı hoca olduğu için konuyu çeviriyor. konu durmuyor. ücretliyi internette zaten bulabilirsiniz. ücretsizde bazen sessizlik oluyor. herkes konuşmuyor falan. ücretsiz olanlarınıda meetup programından bulabilirsin. yabancı insanlar falan katılıyor ben sosyallesmek için arada gidiyorum 2 farklı ücretsiz yere. hatta alman ve guney afrikali 2 arkadaş edindim oradan. hala konuşuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber özelinde düşünmüştüm. Dediğiniz yerlerde belli bir düzen vardır ve çoğu kişi birbirini tanıyordur. O yüzden dahil olmak zor olabilir. Fakat bu plan tutmazsa oraya bakarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeşilpaltoluadam

    Donanımhaber özelinde düşünmüştüm. Dediğiniz yerlerde belli bir düzen vardır ve çoğu kişi birbirini tanıyordur. O yüzden dahil olmak zor olabilir. Fakat bu plan tutmazsa oraya bakarız.
    yok hayır kimse birbirini tanımıyor. herkes program uzerinden katılım saglıyor. genelde yabancılar turistler falan sosyallesmek için falan geliyor. ben de ingilizcem gelişsin yabancılarla iki sohbet edeyim diye gidiyorum. ücretli olanda zaten her sey uygun direk sohbete dahil oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.