Şimdi Ara

istanbul için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ankarada oturuyorum yakında istabulda memur olarak işe başlayacağım iş yerim yenibosna metro durağına çok yakın bir yerde. ev kiralamak istiyorum maksimum fiyat 550 lira 1+1 falan olabilir yeter ki içi düzgün olsun önemli değil. oturacağım yerden tek beklentim güvenlik huzur ve daha modern insanlar diyebilirim. ayrıca evden çıktığımda maksimum 1 saat içinde iş yerime ulaşmış olmayı istiyorum yani 1 saate kadar yolu göze alıyorum. bana tavsiye edeceğiniz semtler yerler var mı? ben avcılar da denizköşkler mahallesinden düşünüyorum şimdilik.



  • yok mu önerisi olan
  • 600-650 desen Bakırköy'den 1+1 bulunurdu belki. Ataköy'den bulunsa işe yürüyerek gidebilirsin nerdeyse, orası da var Bahçelievler civarında fiyatlar nedir tam bilmiyorum. Yakın ve nezih yerleri geçtik. Avcılar'dan ulaşım metrobüs olacak çok da sorun değil aslında, güzel yer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

    600-650 desen Bakırköy'den 1+1 bulunurdu belki. Ataköy'den bulunsa işe yürüyerek gidebilirsin nerdeyse, orası da var Bahçelievler civarında fiyatlar nedir tam bilmiyorum. Yakın ve nezih yerleri geçtik. Avcılar'dan ulaşım metrobüs olacak çok da sorun değil aslında, güzel yer.


    teşekkür ederim kötü küçük evlere o kadar para vermek istemiyorum. ataköyde 1200 den aşağı kira göremedim zaten bahçelievler yenibosna şirinevler soğanlı da falan kiralar uygun ama oralar için iyi şeyler söylenmiyor. bahçelievler merkez yayla falan güzelmiş ama oralarda pahalı sanırım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.