Şimdi Ara

İstanbul içi ulaşım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Yarın ki derbiye Ankara'dan YHT ile geleceğim. Pendik'te inince avrupa yakasına toplu taşıma ile en hızlı şekilde nasıl geçiş yaparım? Saat 2 gibi ineceğim o saatteki trafik yoğunluğuna göre bir yol tavsiye ederseniz memnun olurum.



  • Trenden iner inmez ordan geçen minibüslere binip Kartal-Tavşantepe M4 metro hattına binin.

    Metronun "ÜNALAN" duragında inip metrobüse aktarma yapın. Metrobüsün "Mecidiyeköy" durağında inip mecidiyeköy metrosuna binin.

    "Metro Sanayi Mahallesi" durağına geldiğinde metrodan inin.Bu durakta Seyrantepe Metrosuna geçin.

    Metro son durağına geldiğinde metrodan inin.Tebrikler! TT Arena Stadyumu’ndasınız.
  • Teşekkür ederim :)) lakin benim ilk isteğim beşiktaş-beyoğlu tarafına gitmek.. sonrasında stada ulaşımı az buçuk biliyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igunduz

    Teşekkür ederim :)) lakin benim ilk isteğim beşiktaş-beyoğlu tarafına gitmek.. sonrasında stada ulaşımı az buçuk biliyorum :)
    Pendik'ten çift katlı otobüse binip Kadıköy'e geç. Kadıköy'den de vapurla yallah Beşiktaş'a. Ordan da ister otobüsle, ister yürüyerek falan Beyoğlu'na geçersin. Yürüyerek 1 saat falan sürer ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendik'ten Kadıköy'e 2 şekilde ulaşabilirsin.

    Pendik'ten direk Kadıköy'e kalkan otobüs veya Pendik'ten Kartal'a gelip, Kartal - Kadıköy metrosuna binebilirsin. Metroya binmek 30 dakika kazanç sağlıyor İstanbul trafiğinde.

    Kadıköy'den vapurla Beşiktaş'a gelirsin bir boğaz havası alırsın. Ama üstünde forma varsa Beşiktaş'a gelmeni tavsiye etmem. Beşiktaş'ta sadece Beşiktaş taraftarı forma ile gezer kafası yüzünden tinerci tayfa ile uğraşabilirsin. 29 yıldır Beşiktaş'ta yaşıyorum tecrübe ile sabit.

    Direk Kadıköy'den Beyoğlu içinse Taksim otobüslerine binebilir, Kadıköy - Eminönü vapuruna binip boğaz havası alabilir. Eminönü'nde inince aralardan derelerden Beyoğlu'na çıkabilirsin.

    Kısacası alternatifin aşırı bol.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Şimdi sıradaki soruma geçmek istiyorum :) maçtan çıkınca geri Ankara'ya döneceğim. Saat 01.30'a otobüs bileti aldım. Staddan Alibeyköy terminaline nasıl gidebilirim? Taksi ile gitsem ne kadar tutar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.