Şimdi Ara

İstanbul'da Yaşayanlar İçin İSMEK Kurs Kayıtları Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İSMEK’te 2017-2018 eğitim dönemi ön kayıt işlemleri 27 Temmuz’da başlıyor. İlk ders zili 7 Ağustos’ta çalacak olan yetişkinlere yönelik eğitimlere web sitemiz üzerinden kayıt yapabilecek. Yeni dönemde mevcut 540 branş sayısı daha da artıyor.

    21 yıldır yetişkinlere sanat ve meslek eğitimi veren İSMEK’te önceki yıllarda Eylül döneminde başlayan eğitimler bu eğitim döneminde Ağustos ayında başlayacak. 27 Temmuz’dan itibaren web sitemizden kayıt işlemleri başlayacak olan yetişkinlere yönelik eğitimlerde ilk ders zili 7 Ağustos’ta çalacak. Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl 12-16 yaş grubu çocuk ve gençlerle yetişkinler aynı dönemde İSMEK eğitimlerinden yararlanabilecek.

    İSMEK’in yetişkinlere yönelik eğitimlerine pek çok yeni branş ekleniyor. Bilişim teknolojileri, muhasebe ve finansman, grafik ve fotoğraf, giyim üretim teknolojileri, bahçecilik, çocuk gelişimi ve eğitimi, sağlık, spor, kişisel gelişim gibi 22 alanda yeni eklenen onlarca branşla İSMEK’in eğitim verdiği branş sayısı daha da artacak. İstanbullular bütün bu eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

    Başvurular Nasıl Gerçekleşecek?

    İSMEK’in yetişkinlerine yönelik eğitimlerine katılmak isteyenler ön kayıt işlemlerini 27 Temmuz’dan itibarenwww.ismek.ist üzerinden yapabilecek. 7 Ağustos’ta başlayacak olan İSMEK’in 2017-2018 eğitim döneminde web sitesi üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayan adaylar, başvurdukları merkezlere giderek, kayıtlarını asıl kayda çevirmeleri gerekecek. Ayrıca kayıt işlemleri için İSMEK eğitim merkezlerine başvuranlara da yardımcı olunacak.

    İSMEK BU YAZ DA ÇOCUKLARLA ŞENLENECEK
    İSMEK’in çocuklara ve gençlere yönelik düzenlediği yaz eğitimleri başlıyor. Bu yıl 12-16 yaş grubuna verilecek olan eğitimlere kayıtlar 27 Temmuz’dan itibaren başlayacak. Bilişim teknolojileri, müzik ve gösteri sanatları, yabancı diller, sanat ve tasarım, grafik ve fotoğraf, el sanatları teknolojisi gibi 10 ayrı alanda toplamda 49 branştaki eğitimlerin başlama tarihi ise 3 Ağustos. İSMEK’ten yazın eğitim almaya başlayan 12-16 yaş arasındaki gençler ve çocuklar eğitimlerine 15 Eylül’e kadar devam edecek.


    İstanbullu gençlerin ve çocukların merakla beklediği yaz eğitimleri başlıyor. Bu yıl 12-16 yaş grubuna yönelik eğitimlerin düzenlendiği İSMEK’in yaz eğitimlerine kayıtlar 27 Temmuz’dan itibaren yapılabilecek. Gençlerin ve çocukların en fazla ilgi duydukları alanlar dikkate alınarak planlanan 49 branştaki eğitimler İSMEK merkezlerinde 3 Ağustos’ta başlayacak.

    15 Eylül’e kadar hafta içi ve hafta sonu grupları şeklinde sürecek olan eğitimler, yeni dönemle birlikte hafta sonları şeklinde devam edecek. İSMEK’in alanında uzman, donanımlı, deneyimli ve pedagojik formasyona sahip öğretmenleri tarafından verilecek olan eğitimlere ön kayıtlarwww.ismek.ist üzerinden gerçekleştirilecek.

    İSMEK’le Güzel Bir Yaz Sizleri Bekliyor

    İSMEK’in 3 Ağustos’tan itibaren vermeye başlayacağı yaz eğitimleri arasında genç ve çocukların hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak hem de eğlenceli vakitler geçirebilecekleri branşlar yer alıyor. 12-16 yaş grubu için açılan Bilişim Teknolojileri, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Grafik ve Fotoğraf, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam, El Sanatları Teknolojisi, Müzik ve Gösteri Sanatları, Yiyecek-İçecek Hizmetleri, Giyim Üretim Teknolojileri ile Yabancı Diller alanlarındaki listesinde önemli branşlar dikkat çekiyor.

    Geleceğin dili şeklinde tanımlanan “Kodlama”dan Kur’an-ı Kerim elifba ve tecvidli okumaya, geleneksel sanat ebrudan plastik sanat resme kadar 49 ayrı branş eğitimi ile genç ve çocukları dolu dolu bir yaz bekliyor. Yaz eğitimleri kapsamında yabancı diller alanında günümüzün en çok tercih edilen dilleri İngilizce, Arapça, Almanca ve Fransızca bulunurken, İstanbul’da yaşayan yabancı uyruklu 12-16 yaş grubu için de Türkçe eğitimleri göze çarpıyor.

    Başvuruları Kaçırmayın

    27 Temmuz’da ön kayıt işlemlerinin gerçekleşeceği İSMEK yaz eğitimlerine başvurular online olarak gerçekleşeceği gibi İSMEK merkezlerinden kayıt olmak isteyenlere de yardımcı olunacak. Ön kayıtlarını asıl kayda dönüştürmek isteyenlerinse İSMEK eğitim merkezlerine kimlik fotokopileri ile gitmeleri gerekecek. Ayrıca velilerden muvafakatname istenecek.

    İSMEK’in yaz eğitimlerinden faydalanmak isteyen 12-16 yaş grubu öğrencileri dilerlerse kış aylarında da eğitimlerine devam edebilecek.

    12-16 yaş grubuna yönelik yaz dönemi branş listesi şu şekilde:

    İstanbul'da Yaşayanlar İçin İSMEK Kurs Kayıtları Başladı


    Kaynak:http://www.ismekkurs.com/ismek-kayit-tarihleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.