Şimdi Ara

İSTANBUL'DA SAÇ EKİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
8
Favori
17.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen Saç ekimi için başvuran misafirimizin talebi, donor bölgede bulunan sacların yeterliliği gibi faktörlerle ölçülmektedir. Misafirimiz iki aşamada sac ekimi talep etmiştir. Duruşunu görerek bir sonraki aşamaya geçmeyi uygun görmüştür. Dilerseniz sizin sacınızın nasıl ekileceği ile ilgili on randevu için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz.
  • Merhaba, bu fiyatlar hala geçerli mi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    FUE yöntemiyle yapıldı. Öncesinde 3500 greft çıkar denilmişti ama operasyonda 4500 greft çıktığını söylediler.

    Ağrısız, acısız, sızısız bir operasyon ve sonrasını yaşadım. Tavsiye ediyorum, serımlarla, ilaçlarla, şampuanlarla uğraşmaya değmezmiş.

  • recepix kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet fiyatlarımız hala geçerlidir. Saç Ekimi süreci hakkında bilgi almak için numaranızı iletebilir veya +90 549 497 07 47 numarasından uzman arkadaşımız ile direkt iletişime geçerek ön görüşme yapabilirsiniz.
  • Merhaba, Saç Ekimi sürecimiz hakkında bilgi almak için numaranızı iletebilir veya +90 549 497 07 47 numarasından uzman arkadaşımız ile direkt iletişime geçerek ön görüşme yapabilirsiniz.
  • Bende saç ektirmek istiyorum. Ama resimlere bakıyorum internette vs istenilen seviyede sonuçlar görünmüyor. Sürekli bir şikayet var, yok erken dökülme, yok çıkacak, yok çıktı çıkıyor…

    Siz %99.9 tutunma demişsiniz? Tutunma ekilen saçın tekrar çıkması ise o kadar ektiren kişide birçok saç neden çıkmıyor, sizin yaptığınızda nasıl çıkıyor. Sizin farkınız nedir? Bu garanti sözde mi? Sözleşme ile garanti altına alıyor musunuz? Olmadı ne olacak tekrar mi ekim, ücret iadesi mi nedir iddianız bu konuda? Birde garanti verdiniz 1 yıl sonra firmanız kapanırsa ne olacak?

    Kafada deli sorular 😃

    Sektörünüze karşı biraz ön yargım var. Cevabınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok uzak servis imkanı var mı

  • Marmarali M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bize ulaşarak sormuş olduğunuz sorulara samimi bir şekilde yanıt vermeye çalışacağım.

    Saç ekimi ile ilgili istenilen seviye biraz göreceli bir kavram ve bu süreci farklı teknikleri bir araya getirerek çok daha üst düzeye çıkarmak mümkün fakat bunun farklı maliyetleri oluşabilecektir ve bu maliyetler sacınızın durumu istediğiniz çok özel bir çizgi gibi şartlarla doğru orantılıdır. Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi almak için sizi kliniğimizde misafir etmek isteriz ekim yaptırmasanız da net olarak yapılan işlemleri görerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Biz FUE ve DHI yönteminde üst düzey hizmet veren bir kliniğiz ve her şeyden önemlisi tam teşekküllü ekibimiz ve anestezi doktorlarımızla beraber tüm sürecinizi yönetiyoruz. Firmamız sizlere sac ekiminden sonra bir sertifika veriyor ve sağlık bakanlığına bağlı kurumumuz bu garanti belgesinin arkasındadır. Bir hastanede daha büyük bir ameliyat olsanız da aynı garantiler aynı koşullarda size sunulmaktadır.

    Zenpoliklinik'te saç ekimi yaptıracağınız zaman sizlere sürecin nasıl olacağı ne şekilde yaşanacağı anlatılır herhangi bir sürprizle karşılaşmazsınız ve saç ekimine uygun değilseniz (bazı rahatsızlıklarınız varsa veya donör bölgede yeterli sac yoksa) size bu önceden belirtilir ve sac ekimi işlemi yaptıramazsınız.

    Olmadı ne olacak konusu bize o kadar uzak bir konu ki bu konu hakkında herhangi bir yorumda bulunmaya gerek görmüyorum. %99 tutunma konusu şu şekilde donör bölgeden 4000 greft alındıysa bunun %99 u sacınıza en doğru şekilde ekilecektir ve bu ekilen sacların tutmama gibi bir ihtimali yoktur. Saç ekilen alanda saç çıkmaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Ek olarak bu saclar asla dökülmez.

    Saç ekimi konusunda bu kadar karamsar olmanın herhangi bir anlamı yok biz emin ellerde olduğunuzu buradan size belli bir seviyeye kadar aktarabiliriz fakat misafirimiz olduğunuzda ve kliniğimizi ve uzman doktorlarımızı görüp ücretsiz danışmanlık aldığınızda burada hakkımızda iyi yorum yazan diğer arkadaşlarımız arasında yer alacaksınız.

    Sormak istediğiniz diğer her şey için dilerseniz bize whatsapp tan veya telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

    Sevgiler.




  • riaz kullanıcısına yanıt
    Bio'nuzda istanbul Bahcelievler de olduğunuzu görüyorum ben de bu bölgede yaşıyorum sizi kliniğe ulaştırabilirim :)

    Lütfen bize iletişim bilgilerinizi iletiniz size nasıl yardımcı olabileceğimize birlikte karar verelim.

    Sevgiler.
  • bende pek saç yok ekim forumlarında ki arkadaşların hepsi değmez abi yaptırma diyorlar sen yaptırırsan saçsız adam kalmaz diyorlar whatsapttan resim atsam birde siz bakar mısınız  

  • ugrelll kullanıcısına yanıt
    Merhaba,


    Pek sac yoksa ekime uygun olamayabilirsiniz tabi yine de bunu en iyi bilecek kişiler hekimlerimizdir. +90 549 497 07 47 bu numaraya görsellerinizi atarak İpek Hanımdan konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.


    Saygılarımla
  • Ekim işleminden sonra güneşe çıkmanın bir zararı oluyor mu? Yeni ekilmiş kıl köklerine zarar verme vs gibi? Ya da sıcak veya güneş sıkıntı yaratır mı direkt öyle sorayım. Malum temmuz ayı ve İstanbul şu ara hep güneşli ve sıcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç ekiminde yaş kriteri var mı acaba kaç yaştan sonra yapmayı uygun görüyorsunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.