Şimdi Ara

İstanbul'da iyi bir Hyundai servisi arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Avrupa yakasında iyi bir Hyundai servisi tavsiye edebilecek olan var mı? Tercihen Mahmutbey veya 4.Levent civarında.. Ben şimdilik 4.Levent sanayi sitesindeki Denge Otomotiv'e götürüyorum ama kalitesini değerlendirecek bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.. Ama insanları iyi, güler yüzlü, ilgi alaka falan hoş..



  • daha ne istiyosunki:)

    royartar ın bi servisi var meşhur

    maslak idi galiba adı o olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dagni

    İstanbul Avrupa yakasında iyi bir Hyundai servisi tavsiye edebilecek olan var mı? Tercihen Mahmutbey veya 4.Levent civarında.. Ben şimdilik 4.Levent sanayi sitesindeki Denge Otomotiv'e götürüyorum ama kalitesini değerlendirecek bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.. Ama insanları iyi, güler yüzlü, ilgi alaka falan hoş..


    denge otomotiv yetkili hyundai servisi değildir. 1,5-2 sene önce yetkisi alınmıştır ve yetkisiz olarak hizmet vermeye devam etmektedir. muhtemelen yapılan işlemlerinizde kullanılan parçaların çoğunluğu yan sanayidir ve yapılan işe garanti veremezler. verselerde yalnızca kendilerinin vereceği bir garanti olur. örneğin denge otomotivde değiştiğin bir aks bilyası 2-3 ay sonra bozuldu. gidip başka bir hyundai servisinden parça garantisi talep edemezsin çünkü yapılan işlem yetkisiz bir serviste yapılmıştır.

    Bunun dışında levente en yakın servis atatürk oto sanayide Maslak otomotiv ve Atik otomotivdir.

    Mahmutbey civarındaki en yakın servis ise bayraktar otomotivdir. Maslak veya Bayraktar'dan yana bir tercih yapman tavsiyemdir.




  • Maslak Atatürk Oto Sanayii'de Atik Oto var ... Ben aracımı oraya götürüyorum ve memnunum..Öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.