Şimdi Ara

İstanbul da İstWifi Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maalesef Türk Telekomun port yok sorunundan artik gına geldi 6 aydır. Alternatiflere bakiniyorum bir suredir. İstWifi firmasını kullanan ya da kullanan birilerini tanıyıp bilgi sahibi olan var mı aramızda. Tarifeleri baya kafama yattı gibi. Bulunduğun bölgede sanırım hizmet veriyorlarmiş. Mailime hemen cevap verdiler bu iyi bir algo oluşturdu fakat bir bilgim de yok. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimistanblue -- 9 Temmuz 2017; 16:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • o şirket fos.öyle bir şirket bile yok forumda aylarca reklam yaptı 1 tane kimse abone olamadı. ben adres vermiştim sözde gelip bakacaklardı gelmediler bile. istanbulda bireysel hizmet veren air wifi yok maalesef
  • Ne kadar acı



    Kardeş Btk ya şu şekilde yaz. İlk baş normal şikayet oluştur. Ondan sonra öneri kısmına da yaz.



    "İstanbul un su mahallesinde ikamet ediyorum ve 6 aydır Türk Telekom un port tahsis etmemesi yüzünden internet hizmeti alamıyorum. Fakat bahcesehir de inşaat halindeki sitelere daha oturma izni alınmadan hem turkcell hem Türk Telekom fiber alt yapi çekiyor. Türkiye nin 81 ilinde müşterisi olan Türk Telekom un önceliği hali hazırda fiber alt yapısi olan lüks zengin sitelere ikinci fiber alt yapıyı çekmek değil henüz internet hizmeti alamayan kullanıcılara bu hizmeti almalarını sağlamak olmalı. Zengin semtlerde inşaatı yeni bitmis binalar bile iki farklı fiber alt yapı arasında seçim yapma şansı yakalarken ben 6 aydır sabit internet hizmeti almak için Türk Telekom u ikamet ettiğim yere yatırım yapıp port tahsis etmesini bekliyorum. 81 ilde her gelir grubundan milyonlarca abonesi olan Türk Telekom un hizmeti adil olmalı. Herkes eşit hizmet almali"



    Şeklinde yazabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen İstanbulda bildiğin doğru dürüst alternatif firma yok. Btkdan denemedim ama akim, twitter ve mail yoluyla sanal alemden ve de ilce Mud. Ve santrale defalarca giderek fiziken yoklamama rağmen sonuç halen bu. Onay aşamasında tırı vırı... Cevaplar için tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusesss

    o şirket fos.öyle bir şirket bile yok forumda aylarca reklam yaptı 1 tane kimse abone olamadı. ben adres vermiştim sözde gelip bakacaklardı gelmediler bile. istanbulda bireysel hizmet veren air wifi yok maalesef

    Merhaba,



    WeNET İnternet Hizmetleri olarak İstanbul'da 3 ilçede hizmet vermekteyiz.

    1-)Ümraniye

    2-)Kartal

    3-)Gaziosmanpaşa

    4-) Kağıthane-(Mari Residance Etrafı Çalışmalar Sürüyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt

    ARKADAŞIM SİTE YÖNETİCİSİ SİTELERİNE TELEKOMDAN PORT OLMADIĞI İÇİN TAKTIRDILAR.İST/SULTANGAZİDE SİTE 38 DAİRELİ DEVAMLI İNTERNET KESİLİYOR. SERVİSİ ARIYORLAR GELİP İLGİLENEN YOK VE DESTEK SIFIR. UZAKTAN EĞİTİME İHTİYAÇ DUYULAN NOKTADA İNSANLARI MADUR EDİYORLAR.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.