Şimdi Ara

İstanbul'da Hangi Yetkili Servisi Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Cihazımı tamire yollayacağım fakat yetki servis konusunda karar verebilmiş değilim. Konu hakkında önerebileceğiniz iyi hizmet alıp, memnun kaldığınız servis var mıdır? İnternette araştırdığım kadarıyla bir çok yorum olumsuz yönde gidiyor servisler için bu yüzden güvenemiyorum.

    Not: Cihazın garantisi bitmiş durumda.



  • Başarı, KVK, Genpa, Artı Servis, Gürgençler hangilerini araştırdınız? Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shifu oogway kullanıcısına yanıt
    İlk olarak Gürgençler'i araştırdım daha sonra KVK ve Genpa'yı fakat diğerlerine bakmadım. Genel sorun uzun sürelerde servis hizmeti, ilgisizlik ve cihazı onarmamak hatta başka arızalar ile teslim etmek gibi şikayetler var Şikayet Var sitesinde yazılan bildirimlerde.

    Siz de kontrol edebilirsiniz. Selamlar.
  • Ben daha iphone da dandik servis görmedim.Ufak tefek sorunları müşteri hizmetleri çözüyor.Gönderdiğiniz ürünü ben bunun servisiyim açıp bakayıma kurcalıyayım yok.Her servis işlem yapamaz nasıl denir onu aşan durumlarda Arc ye yollanır.Ürünü donanım testi yapıyor.Senin burda konu açıp servis sormana getek yok.Her servisin apple göre uzmanlık alanı var.Sen bu seviyeye kadar yaparsın gerisine karışamazsın Arc ye sevket cihazı applen kendi fabrik servisi gibi birşey.Oraya direk yollama şansın yok.Servis yetkisi dahilinde bu yüzden solayı iphonelar servis konusunda çok iyi antalya da iki tane servis var hangisine gidersen git garantili cihazda kendi aınırları içinde tamir var.Hemen cihazı postalıyorlar arc orda anında işlem görüp geri servis noktasına geliyor.Çogu insan bilmez ben ürünü bunlara verdim ama bunlar yaptı diyebilir.OLAYIN aslı öyle değil.Bazı kvk merkezleri de bakıyor diyorlar ama öyle samsung daki gibi cihazda bir sorun yok gibi bahaneler yok.Kendisi karar veremiyor.Arc veriyor sadece belli illerde geniş ağa hizmet veren servisler var.Değişimmyetkisine sahip izmirde var.Belli ilerde çok az var düşüncek birşeyiniz yok müşteri hizmetlerinden kayıt olup cihazı yönlendirin.Diyelim sorun oldu olabilir bu şirketle alakası yok maraba teknisyenle ilgili olur.Müşteri hizmetlerine sorunu bildirirsiniz cihaza hallederler.Sizi yormazlar samsung huawei gibi olmaz.Korkcak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet engüzel servis kadıköyde iphone gözönünde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 23 Mayıs 2020; 21:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de hiçbir yetkili servisin değişim yetkisi yok sadece arc değişim yapıyor ,yazınızı 4 defa okudum Türkçe sanırım biraz zayıf yurt dışında mı yaşıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • GSM İletişimi kesinlikle öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.