Şimdi Ara

istanbul-bartın arası radar noktaları nereler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • allah kısmet ederse bu yaz köye gitmeyi planlıyoruz ve bu yolda Bolu-Yeniçağa-Mengen-Devrek-Çaycuma-Bartın yolu üzerinden gideceğiz radar hangi noktalarda oluyor genelde varsa bilgileriniz sevinirm.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cekirdek.4
    allah kısmet ederse bu yaz köye gitmeyi planlıyoruz ve bu yolda Bolu-Yeniçağa-Mengen-Devrek-Çaycuma-Bartın yolu üzerinden gideceğiz radar hangi noktalarda oluyor genelde varsa bilgileriniz sevinirm.


    Değerli Arkadaşım,

    "Allah kısmet ederse" demeyi biliyorsun, ama hemen ardından da biz Türklere özgü tipik kurnazlığı sergileyip, "Allah'ın kısmet etmesini güçleştirmek için" radar noktalarını öğrenmek istiyorsun.
    "köye gitmeyi planlıyoruz" şeklinde bir ifade kullanmışsın. Demek ki araçta birden fazla kişi olacak. Radar yerlerini öğrenmek yerine, en güvenli yolculuğu yapabilmeniz için aracın eksikleri varsa bunları gidermek, radara yakalanmayacak hızda güvenli bir şekilde seyahat yapıp, "Allah'ın işini de elinizden geldiğince kolaylaştırmaya çalışmak" daha rasyonel bir davranış olmaz mı?

    Sağ salim gidip dönmeniz dileğiyle...




  • Yapmak istediğin yanlışa birde ortak arıyorsun.radarı filan boş ver. ya biraz erken çık yada vaktinde (biraz geç ulaş demiyorum) köye ulaş.
  • Her 10 km bir radar var 90'ı geçme.
  • İstanbul'dan Yeniçağa'ya kadar zaten otoyol mevcut..Yeniçağa'dan sonra ise gideceğiniz yol,son derece tehlikeli,hem dar,hem virajlı..Dağ geçitleri mevcut..İlçe içi geçişler mevcut..Hız limitlerine uyun,sevenlerinizi üzmeyin..
  • Yorum yapan arkadaşların hepsinin hız limitlerine uyulması öneileri gerçekten çok isabetli. Eskiden bu sorulara birçok radar atlatma uyarıları, radar tespit cihazı satışı önerileri gelirdi. Gelinen nokta çok iyi herkese teşekkürler.

    Hız limitlerine uyalım ve varacağımız yerlere sağ salim ve araçlarımızda hasarsız ulaşalım. Ayrıca hızlı gitmenin 3.70 tl lerdeki benzin fiyatında cüzdanınızada katkı sağlayacağını unutmayın. Param çok sorun değil diyorsanızda tasarruf edeceğiniz parayla köyünüzdeki fakir çocuklara hediye almanızı tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.