Şimdi Ara

İstanbul avrupa yakası kiralık daire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    İş yerim Davutpaşa'da, eşimin iş yeri yenibosna'da olacak. Bu nedenle eski hava limanı metro hattı üzerinde kiralık bir daire arıyorum. Bütçem 3.000 liraya kadar. Sorun şu ki deprem korkusu nedeniyle yeni bir binada istiyoruz fakat bu hat üzerinde şirinler haricinde neredeyse hiç böyle bir ev yok. Şirinevler'de oturmayı da pek istemiyorum.

    Metrobüs hattına baktığımda sefaköy ve beşyol tarafında bazı evler var fakat bu mahalleyi bilmiyorum. Buralar yaşamak için uygun mu? Metro ve metrobüs hattı üzerinde tavsiye edebileceğiniz semtler var mı?

    Bu arada aklımda Ataköy var. Binaların eski olduğunu biliyorum fakat bir arkadaşım binalar perde beton olduğu için sağlam olduğunu söyledi. Ataköydeki yüksek binalar deprem açısından güvenli mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exzina -- 13 Kasım 2019; 9:23:36 >



  • Davutpasa da inistanbul var yeni yapıldı metroya da yakın 1+1 ler 1600 ama diğerlerini bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitede oturan arkadaşlarım, yüksek site aidat'ı ve verilen paraya göre alınan kalitesiz hizmet. Evdeki eşyaların kalitesizliği, evlerin çok küçük olması ve duvarlar çok ince olduğu için çok ses geçirdiği için başka yerlere taşındılar.
  • Bu arada aklımda Ataköy var. Binaların eski olduğunu biliyorum fakat bir arkadaşım binalar perde beton olduğu için sağlam olduğunu söyledi. Ataköydeki yüksek binalar deprem açısından güvenli mi?
  • tabi ki mülteci land zeytinburnu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin konumda yeni bina bulman çok zor, kültür üniversitesinin yanında yapılan residence lar var ama oranın da bütçenizi çok aşacağını düşünüyorum. Yeni binalar için beylikdüzü tarafına gitmeniz lazım, şuan en yeni binalar ve depreme dayanıklı yerler orası, ataköydeki binalarda çok eski, herkes kafasına göre bir yer sağlam diyor, deprem olunca bana sorarsan çökecek yerler orası zira eskiliği ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.