Şimdi Ara

İstanbul Anadolu Yakası Ev Tadilatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Yeni evleneceğim için boşaltılan evimde tadılat yaptıracağım.İstanbul anadolu yakası tavsiye edeceğiniz yer veya yerler nerelerdir ? Yapılacaklar;


    1-Mutfak dolabı yenilenilecek L yapılacak.

    2-Banyo komple yenilenecek

    3-Mutfak koridor ve banyo fayans yenilenecek

    4-Parkeler yenilenecek

    5-Para kalırsa amerikan kapılar yenilenecek.


    Sizce ortalama ne gibi bi rakama cıkar ve tavsiye edeceğiniz yer varmıdır ?




  • Evin metrekaresi önemli hocam size tavsiyem tanımadığını ve bilmediğiniz ustayı eve sokmayın. Bende tadilat yaptırıyorum aynı şekilde elektrikçide öyle sorun yaşadık o yüzden söylüyorum. 50 m2 evim var, yerler delinip yeni şap atıldı duvar kırıldı yapıldı, komple elektrik tesisatı fayans parke dolaplar kapılar ortalama 100bin civarı tutuyor.

  • İstekleriniz net olmadan, başlanğıç tarihi belli olmadan fiyat verilemez. Maliyetler günden güne değişiyor. Kullanacağınız ürünlerin kalitesi sizin maliyetinizi çok değiştirir.


    En az 3 yerden fiyat alın mutfak için sunta vs. yaptırmayın. Mdf yaptırın imkan varsa lake boya yaptırılsa kapaklar iyi olur. Maliyeti düşürüp ortalama kalite için high gloss kapak tercih edebilrisiniz. Fiyatları karşılaştırırken diğer bir konuda kullanılacak aksesuarlar. Aksesuarlar arasında ciddi kalite ve fiyat farkı olur. Aksesuarları ve kullanılacak malzemeyi her yere aynı şekilde verirseniz kıyaslamanız kolay olur. Lineadecor gibi yerler sunta kullanır ama birleşimleri genelde iyidir. Ben önermiyorum, fiyatı piyasaya göre yaklşık 2x oluyor


    Banyo sökümü basit görünsede önemli. Tesisat zarar görmemeli.Gömme rezervuarı ve armatürleri ucuza kaçmayın. Seramik seçimi için kaliteli ürünler çok pahalı, bütçeniz dahilinde değerledirip, model seçmek gerek. Aldığınız seramiği iyi yapacak usta, en az seramik kadar önemli bu konuda iyi seramiği rezil eden çok usta gördüm. Şu an iyi diyebiliceğimiz ustalar daire için 9-12 k metraja göre belki biraz daha fazlasına fiyat veriyor.


    Parke için Çamsan Platinum öneririm. Derzli parke kullanırım diyorsanız çok güzel. Süpürgelikler lake 8-12 cm arası olursa çok güzel olur. Tavsiyem standart süpürgelik kullanmayın. Parke için metraj ya da direk götürü bedel verebilirsiniz. Metrajınızı hesaplayın o şekilde iki fiyatıda isteyip karşılaştırın.


    Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.