Şimdi Ara

IsroBot vs. SBot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ISroBot'u birazdan açıklayacağım eksi yönleri nedeni ile bıkrakıp, SBot'a geçme gibi bir düşüncem var. SBot'u hiç kullanmadım; o yüzden sizlerden kullananların artı ve eksi yönlerini belirtmenizi rica ediyorum.

    ISroBot;
    - Son 10 gündür sp farm ile uğraşıyorum. Tam düzgün bir spot buldum; fakat bot kasma alanına gidemiyor. Botun scriptlerinde bir hata var ve yol üstünde bir yerde takılıp kalıyor bot. Her kaleye gidiş gelişinde kontrol etmem gerekiyor.
    - Kasma hızı makul düzeyde; fakat etrafta ks yapanlar olunca bazen bocalıyor. Arada sırada bir doğru üzerinde gidip geliyor sürekli.
    - Sürekli 2 saatlik kredili haliyle kullandım; bu şekilde oldukça masraflı hale geliyor.

    + Oldukça güvenilir bir program. Hiç korkmadan kullanıcı adımı ve şifremi yazıp auto log in özelliğini kullanabiliyorum.
    + Eskiye nazaran, pet inventory ayarlaması ve multi-client özellikleri mevcut.
    + PK ayarları çalışıyor; güvenli.
    + Parti ayarlaması yapabiliyor. Yerden istediğim zaman ok topluyor.

    Vaktinde T-Bot meşhurdu bayağı. ISroBot'dan kat kat hızlı deniliyordu. Kullanmıştım; fakat hiçbir verim alamamıştım. Ben okçu karakterde çalıştırdım, ayarlamalarda da hiçbir sorun ve eksiklik yoktu; ama isrobot'tan daha yavaş göründü bana. Dc problemine hiç değinmek bile istemiyorum.

    Şimdi SBot da böyle T-Bot gibi biraz fazla şişirilmiş bir program mı?
    Yukarıda "+" olarak verdiğim özellikler mevcut mu SBot'da?
    Herhangi bir soyulma vakası ile karşılaştınız mı?

    Zahmet edip okuyup cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.







  • bende okçu karakter kasıyorum ve sbot kullanıyorum.
    eskiden isro bok kullanıyordum ve gerçekten arada fark var
    sbota geçmeni şiddetle öneririm
  • S botun ilk müşterilerinden birisiyim daha önceden isrobot kullanıyordum. Arada gerçekten çok büyük fark var. S bot en ucuz ve kaliteli bot olma özelliğini koruyan bir program , Kasma hızı , + basma özelliği, clientless özelliği, auto login özelliği ve diğer + larıyla en azından benim gönlümde taht kurmuş durumda. güvenilirlik konusunda hiçşüphem yok çünkü sunlu charlarla oyuna s-bot üzerinden giriş yapıyorum hiçbirşey olmadı
  • Sbot kullanmanı tavsiye ederim...
    iSrobot tarih oldu denebilir,kullanıcı sayısı çok az...
  • Ben 3.5 yıldır İSroBot kullanıyorum. Ve halimden memnunum. Bırakmayıda düşünmüyorum . . .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Auto CAD

    Ben 3.5 yıldır İSroBot kullanıyorum. Ve halimden memnunum. Bırakmayıda düşünmüyorum . . .


    Ben de 2-2.5 yıldır ISroBot kullanıyorum ve hiç bir zararlı yanını görmedim. Belli bir güven düzeyine ulaşınca da insanın bırakması gerçekten zor oluyor.

    SBot'a geçmede tereddüt etmemin nedeni; daha yeni bir program sayılır. Henüz yeterince güven sağlayacak kadar kullanıldığını düşünmüyorum; ama şu ISroBot'un kasma spotuna gidememesi beni deli ediyor. Botsmall ile de iletişime geçtim, bir sonuç çıkmadı. Yeni sürüm de çıkarmıyorlar 2 haftadır.
  • Uzun zamadır isro kullanıcı olarak farklı bir bota geçmek benim gibi bu güvenlik saplantısı olan bir oyuncu için gerçekten çok zordu.Ama şartlar işte insan mecbur kalabiliyor.Sbotun piyasaya çıkışı isro nun en pahalı olduğu döneme rast gelince birden fazla karakter kasma heyecanı ile geçtim sbota.İyi ki de geçmişim;

    -90 cap süresince isro Roc Dağında bir spota gitmek için çok dolanıp giderdi,sbotta keyif sizin yaz kendi scriptini git.Tabiki script hazırlamak işi biraz sıkıcı evden çıkarken hop diye köklü bir spot değişimi yapamazsınız.

    -Birden fazla karakter açabiliyorum,hemde isro ile fiyat mukayesesi kabul etmiyor.Hızlı ve problemsiz işlerimi hallediyor ve bana hem ticari hemde keyfi fayda sunuyor.

    -Yetersiz donanım sahipleri için clientless özelliği bulunmaz nimet kimse bunu inkar edemez.


    Ancak,bütün bu özelliklerine rağmen isro bot Silkroad Online için lokomotif bottur.Kalitelidir,çok hata ile yüz yüze bırakmaz profesyonel bir anlayışı vardır.İki botu dövüştürmek yerine kişinin oyundaki amacını bilmesi buna göre araç seçmesi mantıklı olur.

    -Eğer tek karakterim var ve bundan bir karakter hazırlamayı düşünmüyor stall açmaya da ihtiyacım yok diyorsanız...İsro seçmeli

    -Eğer birden çok karakter hazırlarım,stall açarım ve çok da param yok en makul halde işimi halledeyim diyorsanız...Sbot seçmeli




  • isrobot kullanan çok az bildiğim insan kaldı(autocad müco), 1 yıl öncesine göre isrobot satışları %10a kadar da düştü, hemen herkes sbotda, şimdiye kadar 100lerce account sattım memnun olmadım ayarlarını beceremedim al geri deyip sbotu bana iade eden daha 1 kişi çıktı
  • Rica etsem şu "clientless" özelliğini açabilir misiniz biraz? Şayet sistem kaynaklarını minimum harcamaya yönelik bir uygulama ise, zaten ISroBot'ta da aynı uygulama var. F6 ile oyun simge durumuna küçülüyor. İşlemciden %1 alıyor ya da almıyor, ram ise 70-100 mb arası değişiyor XP'de; zaten 4 gb ram yeter de artar bile.

    Benim asıl merak ettiğim kasma hızı. Şu an ISroBot ile 22-24 saatlik bir dilim içerisinde ortalama 7-8k sp kasabiliyorum. Sabah bir video çektim kasma hızını sizlere de gösterip daha iyi karşılaştırılabilmesi açısından; fakat onu da youtube'a yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. SBot'un hızını tam olarak bir idrak edebilsem...

    EDIT: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Haziran 2009; 12:03:41 >
  • Clientless adın üstünde olduğu gibi client i kapatarak kasma şeklidir.
    İşlemciyi %1-2 kullanıma düşürür.Ramden zaten Sbot u yöneteceğin pencere kadar çalar.O da yok denecek kadar azdır.
  • Bu nedir acaba? Korkmamı gerektirecek bir şey mi? Kusuruma bakmayın, biraz fazla sordum ama...

     IsroBot vs. SBot
  • Clientless kullanım daha önce sadece gbotlarda ve isro nu bir versiyonunda vardı.Ancak gbotlarınkini piyasada ulaşmak imkansıza yakın diğeri ise çok çok pahalı ve çekik gözlülerinden dilinden başka dile uygunu yoktu.Sbot geldi çok komik bir ücret ile botun içinde bu özelliği sunmaya başladı.Ne işe yarar dersen;

    -Makinanı darboğazdan kurtarır.Örneğin clientlı olarak 3 karakter açabiliyor ve 4. de hata alıyorsan clientless kullanarak açtığın karakter sayısını 6 ya çıkarmam çok olası.

    -Clientless ın geri dönüşü yoktur.Clientlessa aldıysan botu kapatıp oyundan çıkmadan bir daha karakterin ekranına dönemezsin çünkü client senin makinanda sonlanmış olur.

    -Çok sayıda karakter ile oyuna girmek gibi bir derdin yoksa çokda mühim bir olay değil senin için bu özellik...

    Hız olayına gelince isro yu bıraktığım dönemde isro bir mobdan ötekine geçerken anlık duraksamalar yapıyordu,sbotta bu yok.Her ne kadar programcılık adına bilgim olmasada anladığım kadarı ile sbot bir sonraki hamlesini sürekli belirliyor.Bu mobdan sonra buna geçerim bu skill ile vururum şeklinde.O yüzden ben daha verimli olduğunu düşünüyorum...


    EDIT: Yukarıda verilen hata sbot cracklenmesin diye uygulanan güvenlik paketinden dolayı oluşan bir uyarı.Yeni güvenlik sistemi ile sbot cracklenemedi ancak bu hata da paketin kodlanması bitene kadar bizlerin çilesi olacak...Bu hatadan dolayı siz siz olun ana site hariç hiçbir yerden programı indirmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13NiGhT_M@Re -- 25 Haziran 2009; 13:08:33 >




  • Yani bu uyarı da bir sorun yok mu? bot-cave'den indirdim zip'li dosyayı.
  • sbot kadar manyak bir bot programi yok .)

    apolloda 8 tane gold farm charim var
    haftada 1 bakiyorum (sanal pc de calisiyor o yuzden ekran hic gormem gerekmiyor)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CeFurkan

    sbot kadar manyak bir bot programi yok .)

    apolloda 8 tane gold farm charim var
    haftada 1 bakiyorum (sanal pc de calisiyor o yuzden ekran hic gormem gerekmiyor)


  • quote:

    Orjinalden alıntı: CeFurkan

    sbot kadar manyak bir bot programi yok .)

    apolloda 8 tane gold farm charim var
    haftada 1 bakiyorum (sanal pc de calisiyor o yuzden ekran hic gormem gerekmiyor)





    bot156




  • Rahatına duşkun isen isrobot
    Sadece scrip hazırlama,reverze kullanamama gibi sorunları var.Kasması isrodan daha hızlı. Bunlarda buyuk zaman kaybetmene sebeb olur.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Auto CAD

    Ben 3.5 yıldır İSroBot kullanıyorum. Ve halimden memnunum. Bırakmayıda düşünmüyorum . . .

    Aynen..
  • Sroking
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CeFurkan

    sbot kadar manyak bir bot programi yok .)

    apolloda 8 tane gold farm charim var
    haftada 1 bakiyorum (sanal pc de calisiyor o yuzden ekran hic gormem gerekmiyor)



    8 charınında premiumu yok herhalde servera girme işlemini nasıl yapıyorsun ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.