Şimdi Ara

İsrail’le savaşmak isteyen İslamcılar buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
13.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
313 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bir 50 sene sonra o israil senin topraklarına geldiğinde diğer ülkelerdeki senin gibi müslümanlar da (şayet müslümansan) aynı şeyi söylediklerinde muhtemelen senin torunların da İsrail zulmünden nasiplenecektir. Müslüman değilsen zaten bu başlığı açman gayet normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek: Evinizi satıyorsunuz sonra sattığınız eve gidip ev işlerinde çalışıyorsunuz, en son ev sahibini bu ev benim diye darp ediyorsunuz.

    Bir Müslüman olarak Filistinlileri yada Filistinli gözüken terör örgütlerini yaptıklarıyla hoş görmüyorum.

    Bazı arkadaşlar meallerle ve ayetlerin yanındaki parantez içerisindeki anlatımlarla Kuran-ı Kerim'i kullanamayınca Peygamber efendimizin ölümünden 200-300 yıl sonra uydurulan hadisleri kullanmaya başlamışlar. Daha Kuran'dan örnek verenini bile görmedim. Halbuki kelimeyi şehadet getirirken bile kendi yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu söylüyorlar.

    Yakında bu din tüccarı arkadaşlarımız Türkçe Kuran-I Kerimi yasaklayıp, Allah'ın KULU ve ELÇİSİ olan Peygamber efendimize Oğul sıfatıyla birlikte hitap etmeye başlarlarsa hiç şaşırmayacağım




    İsrail’le savaşmak isteyen İslamcılar buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 15 Mayıs 2021; 21:1:28 >




  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Kuran'da Yahudiler üstün ırktir yazar benim bildigim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu zamana kadar Türklere yapılan ihanetlerin kronolojik sıralamasını yapmış adam....

    Bir değil , iki değil ,üç değil... Nerdeyse 150 sene boyunca adamlar vazgeçmeden büyük bir zevk ile ihanet etmiş bize...


    https://eksisozluk.com/entry/123274042?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

  • Bu ihanet meselesine çok takılmayı anlamsız buluyorum. Bir imparatorluğun, sonsuza kadar hüküm sürmesini beklemiyordunuz herhal? Kanla alınmış toprak, kanla verilmiştir. Keyfini sürenlerin bedelini torunları ödemiştir. Konu kapanmıştır.

    Ters pozisyonda olsanız ne yapardınız? Bir Türk başkasının tahakkümü altında yaşıyorsa ne yapar? İlk fırsatını bulduğunda şişler. Acımaz. Aynısını Filistin Arapları yapınca niye sorun olur? Şişlenen sen olduğun için sorun. Yoksa, bu mesele bambaşka bir coğrafyada bambaşka medeniyetler arasında yaşanmış olsa, Filistinlileri haklı bulurdun.

    Dolayısıyla öküz (Osmanlı) öldü. Ortaklık bitti. Tarihi unutmayın, ders çıkarın. Ama kin tutmak anlamsızdır. Emperyalizmin sonu budur güzel kardeşlerim. Osmanlı bir İMPARATORLUKTUR. Ömrü çok uzun olmuş bir ORTAÇAĞ İMPARATORLUĞUDUR. Yani, doğası gereği emperyalist bir güçtür. Emperyalizmin de nihai sonucu budur.

    Bunun için Osmanlı'ya kızmak da anlamsızdır. Dönemin doğası budur. Büyüğün küçüğü yuttuğu bir dönemdir bu. Bugün de böyle. Bakmayın. Sadece bugün mesele sadece coğrafi büyüklük ve insan gücünden ibaret değil. O yüzden 15 milyon nüfuslu ülkeler milyonlarca nüfuslu 10 ülkeye kök sokturebiliyor. Ama konsept aynıdır. Büyük küçüğü yutar.

    Osmanlı bu yüzden ya yok olacak, ya da bir imparatorluk olacaktı. Ama bir imparatorluk için de nihai son bellidir. O yüzden kızmak anlamsızdır. Suçlu Osmanlı da değildir. Doğanın kanunu. Osmanlı olmasa belki Pers imparatorluğundan kopmuş bir millettin. Kimse bilemez. Ama seni tek başına birakmazlardi yani. Yani ya büyük olacaktın. Ya yutulacaktın. Hala da öyle. Düzen değişmedi.

    Bugünün tek farkı büyüklüğü sadece nüfus ve coğrafya belirlemiyor. Teknoloji, bilim, ticaret, üretim ve bunların getirdiği bağlar daha çok belirliyor.

    Boşa goygoy yapmayın o yüzden. Azıcık realist bakın şu dünyaya. Hayalperestlikten kurtulun. Hayal etmek güzeldir ama, bir temele oturmayan hayalperestlik felaket getirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Mayıs 2021; 0:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum olan geçmişte kaldı yalnız şu var Filistine koru körüne bağlı olanların görmesi açısından bunların duygularının karşılıksız olduğunu belirtmesiji sağladığı için hatırlatmak lazım. İsrail ile filistindeki olaylar iki devleti bağlar cocuk ve kadınların olmesi tabiki iyi birsey değil yardımcı olmalıyız ama o coğrafya bizim kutsalimiz degil sadece dua ve destek verebiliriz bi müdahalede bulunma arzumuz olmamalı çünkü hiçbir zaman Filistinli kardeşlerimiz bizi desteklememistir. Biz davalarında yinede kendilerini destekliyoruz. Artik İsrail ile oturup konuşup anlassinlar. Her sene gündem olması artık bitsin. Herkes önüne baksin her ülke için once kendi menfaati önemlidir. Devletimiz zaten uluslararası toplantı yapıp ab,bm ve abd nezdinde çözüm yolu aramaktadır. Allah yardımcıları olsun gitmeyi düşünen din kardeslerimizde reisin git işaretini beklememeli biran önce gidip ümmete sahip cikmalidir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • israilin filistinlilere yaptığını bir müslüman ülke yahudilere veya başka dine mensub halka yapsaydı tepkiler ve izlenimler ne olurdu?

    Daha israile karşı ciddi bir adım atmadan korkuya kapılıp karşı çıkmalar, ayet hadisleri yok saymalar bile başlamış ilginç bir durum:)

    Masum insanlar katledilirken başlarını kuma gömüp susanlar, katillere karşı tepki gösteriminde bulunanlara karşı avukat kesilmişler, neyi neden savunduklarını bile bilmeden.!

    Zulmeden eninde sonunde ettiğini bulacak, bu güne kadar kimin yaptığı yanına kar kaldı ki?


    Dur denilmezse, bir zaman sonra o topraklara sığamayacaklar ve topraklarını genişletmek için sınır ülkeleri işgal etmeye başlayacaklar.Kadın kız çocuk yaşlı demeden katlederek topraklarını büyütmeye çalışacaklar.


    Telifli olduğu için link veremiyorum ama arama motorunda aratırsanız çıkar Prof.Dr. Ahmet Ağırakça gayet güzel açıklamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman karasu -- 16 Mayıs 2021; 3:53:44 >
  • Konu ve konunun içerisindekilere 100% katılamıyorum maalesef,


    Evet mehmetçik kimsenin emir eli değil, o tezahüratları atanlar kendileri çıkıp bir şey yapsınlar, öyle bir tezahürat atamazsın, insan biraz utanır!


    Ne askerimizin ne de herhangi bir görüşe sahip vatandaşımızın gidip ne idüğü belirsiz bir düzen için savaşmasını istemem.


    Filistinliler için bu ülke çok fazla şey yaptı, maalesef artık canları çok daha fazla yanıyor ve ellerinden bir şey gelmiyor, hoş bizim yardımlarımıza rağmen ellerinden bir şey gelmedi! Durum kendi boklarında boğulmaları aslında


    Bunun din ile de bir alakası yok, herkes bir şeylere inanıyor sonuç olarak kendi başlarına yedikleri naneler için bizim ülkemiz de hala ve hala bu kadar fanatiğinin olmasını anlamıyorum. Din ile alakalıysa konu ne Filistin bayrağı açarsın, ne de kardeşimiz diye sahiplenirsin.


    Durum bu konunun özeti gibi olmuş, herkes yine bir şey bildiğini kanıtlama ve birbirine fikir satma peşinde, tartışmaya gerek bile yok.


    Mehmetçik'e yapılan bu ayıbı da böyle çirkin dile getirmeye de gerek yok, siz de biraz karşı tarafa saldırmak için bahane edinmişsiniz :)


    Ne zaman birbirimizi kabul edebileceğiz merak ediyorum doğrusu...


    Biraz kendi sorunlarımıza kafa yoralım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 15 Mayıs 2021; 22:55:26 >




  • cimifuloydhezılbenk kullanıcısına yanıt

    Merak etme canım, Türkiye senin geldiğin Suriye gibi değil. Türk milleti de kaçacak bir millet değil. İsrail Türkiye’ye saldıracak kapasitede bir ülke değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:47:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt

    ben trol nedir bilmem ama senin gibi ergenlerin ağzindan devamli sadece bu kelime çiktiğindan bu söylediginizi galiba kendiniz oluyorsunuz@😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoxitcL kullanıcısına yanıt
    Ustam bu zihniyeti görmeyi o kadar istiyordum ki birinde
    Sonunda sende gördüm çok mutlu oldum.
    O ona solcu bu buna dinci
    Dostum bırakın insanlar dinini yaşasın.
    Birilerine yallah arabistana demeyi bırakın.
    Bi fikirlere saygınız olsun.
    Çoğunluk ne derse o olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WILDBOYS

    🐫 ile yolculuk sünnettir

    İsrail’le savaşmak isteyen İslamcılar buraya
  • Ehehehe buraya nefret kusan yıkıklar,pkk her gün doğuda vatandaşımızı askerimizi öldürüyor.instagramdan story atıyosun gidiyor musun savaşmaya?sen de git o zaman şanlıurfaya uçak biletin benden?Bie kötuluge engel olamıyorsan dile getirirsin.Bana hiç pkknın oldursukleri turk ordakiler arap demeyin.Madem kuduse git diyorsum sende git şanlıurfaya savaşmaya?Ataturk storysi atmaya benzemez;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka emredersin paşam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyroSemi

    Kuran'da Yahudiler üstün ırktir yazar benim bildigim

     Ey iman edenler! Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden her kim onları dost edinirse muhakkak ki o da onlardandır. Şüphesiz ki Allah, zalimler topluluğuna hidayet etmez. (5/Mâide 51)


    Sen onların öz milletlerine uymadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da senden asla hoşnut olmaz. De ki: “Allah’ın kılavuzluğu, erdirici kılavuzluğun ta kendisidir. ” İlimden sana ulaşan nasipten sonra bunların boş ve iğreti arzularına uyarsan, Allah katından ne bir dostun/destekçin olur ne de bir yardımcın. (Bakara 120)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman karasu -- 16 Mayıs 2021; 4:2:15 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.