Şimdi Ara

İsrail'in güçsüzken bile arapları yenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorgulayana çok şey anlatır.


    israil-arap savaşlarında en belirgin durumlardan birisi arap ordusunun hem sayıca hem teknolojik olarak israil ordusundan çok üstün olmasıdır ancak savaşı kazananın daima israildir.


    Mesela İsrail'in 1967 savaşını kazanmasının nedeni( ki filistin bu savaşta yıkılmıştır) uçakların radarın gözükmediği kısımlardan ilerleyip hangarda ki arap uçaklarını vurmasıdır. Eğer radar es kaza israil uçaklarını görse bugün israil diye bir ülke yoktu, bugün ki tüm sorunların sıkıntıların kaynağı 1967 de radarın israil uçaklarını görmemesidir. Yani sen yemiyorsun içmiyorsun bir ordu kuruyorsun daha sonra radarın israil uçaklarını görmedi diye tüm ordun yok olup gidiyor. Askerin birisi radarı sola çevirse bugün israil yoktu.Yani görüyorsunuz... allah bilmiyor muydu israilin zulm edeceğini? İsrail 400 uçağı varken araplar yemeyip içmeyip 1000 modern uçak almış gene de kaybetmiş. Daha ne diyelim? Daha hangi durumda yardım edecek allah? Ben bunu bir işaret olarak görmekteyken müslüman kardeşlerim görmeyi reddediyor. Bu husus apaçık bir biçimde incil ve tevradın doğru olduğuna ve tahrif edilmediğine ilişkin bir karinedir.


    Not: Hırıstiyan.



    İsrail'in güçsüzken bile arapları yenmesi







  • Araplar hiçbir zaman düzgün bir orduya sahip olamamıştır. Onlarda düzgün ordu disiplini yok. Husiler, suud m1'lerini dandik rpglerle avlıyordu. Arap parayı verir, aldığı teknolojiyi kullanmayı beceremez. Bunun internette tonlarca örneği var.
  • Sanki abd nin temellerini atanlar israilden tee guzey amarigaya kalkıp gelen atalarıymış gibi bunak biden'ın israilin köpeği gibi hareket edip onun elindeki tüm imkanları seferber etmesini sorgulamak lazım.


    abd ve uk olmasa, israil çoktan yerle bir edilmişti.. israil güçlü deel, arkasındaki güçlü devletler sayesinde güçlüymüş gibi etrafa kan kusturuyor.

  • bunun sebebi zengin ve zeki olmaları. özellikle aşkenaz yahudilerinin iq ortalaması baya yüksek. bu zekalarınıda. aşkenaz yahudilerinin türkler(hazar devleti), ruslar, almanlar ve lehler gibi avrupalı, asyalı miletlerle karışmalarına borçlulular. yoksa sami ırkı o kadar zeki bir ırk değil. araplarla kuzenler yoksa onlarda sami. dilleri bile aynı. selam yerine shalom diyorlar mesela. zaten fiziksel ve fenotip olarak pekte araplara yada sami ırka benzemiyorlar. ha birde çok iyi organizeler çoğu müslüman devletin başında, içinde kendilerinden veya kendilerine hizmet eden adamları var. onun dışında ingiltere ve amerika gibi 2 devde kendilerinin arkasında olunca sonuç bu oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 13 Nisan 2024; 19:0:38 >
  • profesyonel ordu yok orta doğu ülkelerinin çoğunda. birde israil casusluk konusunda çok yetenekli bir ülke, geçen okuduydum nerdeyse israil casusunu ülkenin başına getirecekmiş bir orta doğu ülkesiİsrail'in güçsüzken bile arapları yenmesi 

  • israil demek teknoloji, gelişmişlik, modernizm, özgürlük demek arap birliği demek geri kafalılık, geçmişe takıntılı, modernçağdan uzak, kadın düşmanı demek. kimin yeneceğini kestirmek zor değil

  • İsraili senin ülkenin kürecik radarı koruyor kardeşim sen önce o radarı bir söktür ondan sonra bak bakalım tel aviv mahşer yerine dönüyor mu dönmüyor mu görürsün. İran az füze attı birde hamas bile o kıt imkanlarla ekimde 5000 füze atmıştı israile iranın en az 10 bin füze atması lazımdı 10 bin füzeyide ne abd donanması ne kraliyet donanması ne demir kubbe ne davut sapanı tutabilir. Kürecikteki radar olmasa yine tutamazlardı o füzeleri. Kürecikteki radar daha ateşlenirken haber veriyor onlara ateş edildiği yeri hızını konumunu hepsini gönderiyor mossada. İran araplara benzemez onlar fars. Farslarda kaybedecekleri savaşlara girmezler. İran süpergüç batıran ülke olarak bilinir. İranda senin ülkendeki ekonomik bunalımda yok üstelik aç izle adam her sistemini kendine göre kurmuş. Türkiye şu an israille iş birliği yapıyor ama ileride israil başına sardığı zaman eyvah diyecek.





  • Sen abdnin milattan kalma f16sına muhtaçsın o yüzden paşa paşa israille iyi geçineceksin.

  • sabah uyandığında 20 arap asmadan kahvaltı etmeyen arap kasabı cemal paşamızı unutmayalım

  • up.

  • kağıt üzerinde böyle göründüğüne bakma. karşı tarafın 547 binlik gücünün yarısından fazlası dolaylı ya da dolaysız yoldan zaten israile hizmet etmiştir. günümüzde bile israile karşı savaştığını iddia eden birçok ordunun kontrolü israil istihbaratının elindedir. asıl sorun arap ülkelerinde devlete bağlı ordular yerine kendi liderlerine şeyhlerine ya da aşiretlerine bağlı ordular olması ve bunların da çıkarlarının kendi devletleri olmamasıdır.

  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

    Tamam işte adamlar gene üstün.


    Adam 5 milyonluk nüfusla 2 milyar müslüman ordusunu kontrol ediyorsa bu gene israilin üstünlüğünü, faziletini ve tanrı korumasının nişanesidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.