Şimdi Ara

İspanya hakkında tüm merak ettikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mnrkks M kullanıcısına yanıt
    çok büyük bir ülke ispanya ama ben Barselona veya çevresi olabilir diye düşünüyorum. günlük gidip gelebileceğim yer olursa kalma noktasından çevre yerlere gidiş gelş yapabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokangokan

    İspanya'da ev alınıp yaşanır mı, zorlukları nelerdir. Nerede ev bakmak gerekir. Bununla ilgili site varmıdır.


    Merhaba,

    İspanya şu aralar ekonomik krizden kurtulmaya çalışıyor bu yüzden ev fiyatları çok uygun diğer Avrupa ülkeleri ile karşılaştırıldığında maalesef euro bizim paramızın neredeyse 3 katı olduğu için onlara uygun gelen rakamlar bize yine pahallı geliyor. Ancak 200.000 €'ya Barselona'da merkeze metro ile ulaşabileceğiniz evler almak mümkün. Bununla ilgili onarldaki sahibinden.com mantığı ile çalışanhttp://www.segundamano.es/ var bunu bir kontrol edin isterseniz ancak bu site İspanyolca.

    İyi günler dilerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    quote:

    Orijinalden alıntı: mnrkks

    quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    hocam bi barça maçına bilet bulursan gelelim=))

    şaka bi yana bi real derbisini izlemek istesek bilet bulabilirmiyiz kaça patlar bize ?3-4 gün olur tahmini.

    bide ibiza da yaz için tatil yapsak nasıl olur?

    Maç tarihlerinden ne kadar öncesinde bilet alabilmenize bağlı, biz maç biletleri için gerekli organizasyonu yapıyoruz isterseniz sayfamızı inceleyin --> OlaSpain

    Ibiza yaz tatili için süper fikir tabiki, ancak aslında tatilden ne istediğinize ve kiminle gideceğinize bağlı olarak değişir. Eğer sakinlik ve dinginlik istiyorum diyorsanız Menorca adasını tavsiye ederim, hem muhteşem koyları hem de çok güzel bir doğası var. Yok doğa ve sakinlik yanında biraz da eğlence olsun diyorsanız Mallorca'yı tercih edin. Eğer çılgınlar gibi partiden partiye koşacaksanız Ibiza bu saydıklarım arasında en iyi seçenek. Yine de güzel bir tatil için Mallorca en ideali bence.

    İyi günler dilerim.

    hocam sanırım bizde kigibi herşey dağil sistemi yok fiyatlar nasıl denize girmek kafa dinlemek istiosak mallorco nasldır yeme içme tatil uçak herşey içinde 10 gün kaçapatlar bize?

    Her şey dahil sistemleri var ancak pahalı, en güzeli kahvaltı dahil bir yerde kalıp akşam yemeklerini de dışarıda lokal yemekler yiyerek geçirmek. Zaten tüm gün gezeceğinizden, öğle yemeğini de atıştırmalıklarla geçirebilirsiniz. Denize girmek kafa dinlemek için Mallorca muhteşem bir yer. Bizim plajlarımızın aksine kristal gibi koylarda denize girmek ücretsiz ve bu koylarda genelde işletmeler olmuyor. Herkes şemsiyesini havlularını ve termuslarını alıp yiyeceklerini plajda yanınızda getirdiğiniz sandviçlerle ve içeceklerle yapabiliyorsunuz. Böylelikle hem daha özgür hem de daha ekonomik oluyor. Kimse kimseyi rahatsız etmiyor ve müzik kirliliği yok. Bu yüzden Mallorca'yı tavsiye ederim. Uçak biletlerini ne zaman alacağınıza bağlı ancak ortalamada 2 kişilik 7 günlük bir plan uçak dahil 2.000 € civarına gelir. Ancak adada kesinlikle araç kiralamanız gerekir o da günlük 70-80 € ya yapabileceğiniz bir şey.

    Dediğim gibi planı ne kadar erkene çekerseniz o kadar ucuza getirebilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnrkks

    Öncelikle merhaba,

    Bahsettiğiniz yerler zaten Barcelona'ya gidildiğine görülmesi gereken yerler arasında başı çeken yerler. Bu yerlerin dışında Montjuic, Tibidabo ve Sitges'i görmenizi öneririm. Montjuic'i zaten görmüşsünüzdür ama içinde detaylı gezilecek yerler var mesela Poble Espanyol çok güzel bir tematik park kesinlikle görülmeli. Tibidabo Barselona'nın en yüksek tepesidir (512 mt ) Burada ki kliseyi muhakkak ziyaret edin derim ve Barselona'yı bu yükseklikten görüp oradaki parkı ziyaret etmenizi öneririm. Sitges ise çok güzel bir balıkçı sahil kasabasıdır. Renkli karnavalı ve film festivaliyle ünlü olan Sitges, Barcelona’ya 40 km uzaklıktadır. Daracık sokakları, beyaz badanalı evleri, Akdeniz mavisi sokak kapılı evleri ile kendinizi sokaklarda kaybedeceğiniz bir yer. Tren ya da araba kiralayarak gidebilirsiniz.

    Eğer bunlar dışında Barselona'ya gitmişken biraz da bütçenizi zorlayarak Girona, Costa Brava ve Andorra'yı görmenizi şiddetle tavsiye ederim. Endülüs bölgesi aslında çok güzeldir turistlere de fazlasıyla cazip gelir ancak buraları sevmediğiniz için öneride bulunmuyorm. Kalacak yer için ise muhakka günlük ayırdığınız bütçeyi söylemeniz lazım yoksa zaten yer önerebilmem imkansız binlerce yer var :)

    Görüşmek dileği ile,

    Merhaba,

    10 günlük ispanya gezisi planlamaktatım. Barselona, valensia, madrid, malaga, sevilla, toledo, bilbao, andorra, zaragoza, ve sizin öeriniz Montjuic, Tibidabo, Sitges, Girona, Costa Brava vb. Hangilerine gitmeliyim ve nasıl bir rota izlemeliyim, araba ile mi toplu taşıma ilemi seyahat etmem mantıklı, örneğin barselonada 3 gün kalıp sonra araba kiralamak ya da hep toplu taşıma ile sayahat etmek hangisi mantıklı.

    Birde portekiz lizbona gitmemi önerirmisiniz 2 gün daha uzatsam geziyi, rota konusunda sizin yardımlarınızı bekliyorum.




  • Aslında bu sorum herkese, tüm ispanya ya da beraberinde portekize gitmiş olan dostlarıma, yanlış yerde konu açtığımdan konum kilitlendi, buradan devam edebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.