Şimdi Ara

İsmail Kartal İstifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu taraftarın sabrı 9 seneden sonra yok denilecek kadar azdır. İsmail Kartal ile bu iş olmaz şampiyon olmak istiyorsak bu iyi kadroyu hakkıyla oynattıracak hoca gerekiyor. Fenerbahçe için vasatı kabul edemiyorum asla da etmeyeceğim.




  • Git ali ye söyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat akın doğru diyor. ismail hoca ile bu tip maçları kazanmamız mümkün değil. koskoca ikinci yarı var. kendi sahanda top oynuyorsun, sen baskı kuracağına rakip baskı kuruyor. kaleci ile topu oyuna soktuğumuz anları gördükçe, ben bile utandım. gerçi ben gs'nin 5 dakikası bize yeter demiştim ama var sağ olsun.  


    bu tadiç ile takım bir kişi eksik oynuyor. bunu bir tek ben mi görüyorum? king'i daha erken oyuna almalıydı. aynı şekilde batshuai'ye de daha fazla vakit ayırmalıydı. fb'nin rakip sahaya yapacağı ortalarda, duran topları da sadece szymanski kullanmalı.


    o penaltı verilseydi ve bu maçı da kaybetmiş olsaydık eğer, ceza sahasında gs'li futbolcuya kung fu yapan futbolcunun şike yapmış olabileceğini konuşuyor olacaktık. bu futbolcu her an patlamaya hazır el bombası gibi. bundan bir tane daha daha var. eski gs'li topçu. hala anlayamadılar. o da oynayınca takım bir kişi eksik oynuyor.



    sonuç: ismail hoca ile ancak ikinci olabiliriz. olmuyor, olmadı, olmayacak. karakter olarak kesinlikle iyi biri, sevilen biri ama başarı için sadece iyi olmak yetmiyor. rıza hoca gibi, olmayınca olmuyor.. 





  • sürekli birilerine istifa konusu açmaktan gına geldi artık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.