Şimdi Ara

İşletme Vs Psikoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar psikoloji istiyordum ama iş imkanı çoktan kapanmış binlerce mezuna karşılık 400 500 kişi alınıyor senelik ki kapasite daha da arttıgından giderek biriken bir işsizler ordusu oluşuyormuş (Pdr saymıyorum o zaten tamamen bitmiş yazmayı düşünen tekrar düşünsün)
    Bende Marmara yada İstanbul işletme yazarım hem iş imkanı daha geniş ingilizcem i gayet iyi seviyeye çıkarsam ve stajlarla yurt dışılarıyla(Kendim ücretle çıkıcam erasmus ve work and trawel ile taçlandırırsam çok daha iyi olur) cv mi doldursam daha kolay iş bulurum diye düşünüyorum psikoloji de ücret benim için önemli değil ama aç ve aç şekilde meslek aşkı bir yerden sonra tıkanıyor siz olsanız Psikoloji mi yoksa İşletme mi seçerdiniz?

    Not:İşletme de çok mezun var dan kasıt açıktan işletme okuyanlar ve şuan gideceğim İstanbul ve Marmara ortalama üniversiteler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 24 Temmuz 2017; 12:38:39 >



  • Up
  • boğaziçi veya odtü tutsa işletme seçerdim de onun dışında psikoloji daha mantıklı bence , sanki psikolojiyi yazmayı , işletmeye göre daha çok istiyormuşsun gibi konuşmuşsun ondan böyle dedim. hangisini daha zevkle okuyacaksan onu yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.