Şimdi Ara

İşlemci - Ekran Kartı Eşleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar intel quad qore 9400 2.66 işlemci ve 4 gb DDR2 800mhz ram kullanıyorum bu bileşenler 6950 ekran kartı için sıkıntı yaratırmı acaba? Örneğin darboğaz, örneğin ekranda parça parça görüntüler (kırılmalar) vs?



  • bu arada şu anakartlara zam gelmeden sistemi güncellemeyide düşünmüyor değilim, önerebileceğiniz anakart işlemci ve ram 3 lüsü varmıdır. Bütçe 800 TL
    (ekran kartım asus directcu ii 6950 2 gb.)
  • Sisteminiz mevcut haliyle hiçbir sıkıntı yaratmaz merak etmeyin. Yanlız şu an için yeni sistem yerine iyi bir soğutucu alıp işlemcinizi 3ghz'e çıkarırsanız uzun süre rahat bir oyun deneyimi yaşarsınız. Paranızı 2. nesil fx ya da hasswell mimarisine saklamanızı öneririm.
  • açıkcası bende böyle düşünüyorum. yalnız şöyle bir sıkıntım var ekran kartını alalı bir kaç ay oldu. farklı monitörlerde denedim catalyst ayarlarıyla oynadım, D3DOverrider yükledim, ati tray tool da var, yani kısacası bildiğim ne varsa yaptım ama yinede aşağıdaki problemden kurtulamadım.

    Bu arada power supply de - XIGMATEK NRP-MC SERİSİ 80PLUS 750W

    ayrıca vga sürücüsü güncel. Bu konuyu açmamın sebebide bu aslında yani belki işlemci yetmiyordur diye merak ettim. Bu soruna bir çözümüz varmı arkadaşlar

    video da bu

    http://www.youtube.com/watch?v=M4fCjHIt1lc&feature=youtu.be




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.