Şimdi Ara

İslemci 100 derece.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni PSU ve ekran kartı aldım monte ettikten sonra böyle oldu.oyun oynayamiyorum yav.islemci fanina baktım sağa sola oynuyor,gevşemiş gibi ondan olabilirmi? Takmaya calistim takilmiyor stock fan.Bi hevesle oyunu açtım hevesim kaçtı.Oyun kasmasi ondan olabilirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sorunu Söylüyorsunuz zaten:) sorun işlemci fanının düzgün monte edilmemesi sıcaklığın 100 dereceye çıkmasının sebebi odur kasmada yapar haliyle işlemciyi yakarsınız dikkatli olun. Fanı tam olarak monte ettiğinizden eminseniz sisteminizi açın.
  • fan bozuksa çalıştırma pc yi ,git kendine bir fan al .İşin ilginç yanı 100 derecede pc nin kendi kendini kapatması lazım sende kapanmıyor mu?
  • 85 dereceden sonra işlemci sıcaklığın düşmesi için sürekli frekans düşürür. 500 mhz kadar bulabilir,senin sorunun kesinlikle soğutucunun oturmamasıdır

    soğutucu her zaman yarım kilo baskı uygulamalıdır,işlemciye sen gevşemiş diyosun,sürekli öyle kullanma çok riskli
  • Kardeşim bende amd 8350 kullanıyorum stok faln ile son nesil oyunları sorunsuz oynuyorum ekran kartım msi gtx970,fakat son nesil oyunlarda işlemci aşırı ısınıyor,pc yi kitliyor ve kapatıyor.Birkaç yere baktım yeni işlemci fanı alın diyolar,sana uygun fiyatlı güzel soğutan 2 tane fandan bahsedeyim ilgilenirsen internete üzerinden siparişini verirsin

    Akasa Venom Atto

    ve

    Akasa Venom Pico

    fiyatları çok uygun ve çok etkili soğutucular .
  • Ya fani yerinden oynadığı için takmaya çalışıyorum (4 tane var vida gibi) 1-2 tane takiyorum daha sonra 3. Ye geçince hepsi birden çıkıyor bozulmuş olabilirmi ? Eğer öyle ise yenisini almak zorunda kalacağım.

    Ha üstelik pc kapandı evet.

    Witcher 3 20 fps alıyordum medium ayarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 24 Temmuz 2015; 8:34:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhysCopat kullanıcısına yanıt
    fan klipsleri bozulmuş takmak için zorlamayın banada olmuştu. stok fan yeter diyorsanız stok fan alabilrisniz. Ama bozulmuşken bence kule tipi bir sogutcu alın:)
  • chemist18 kullanıcısına yanıt
    Akşam tekrar deneyecegim takmayi,fakat durduk yere nasil bozulur anlamadım.Peki işlemci soğursa FPS ler kendine gelir mi ? Emin olmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhysCopat kullanıcısına yanıt
    hocam o klipsler zamanla bozulur plastik olduğundan kasa içindeki sıcaklıktan özelliğini kaybediyor muhtemelen. Klipsleri oturtmak için anakarta fazla yüklenmeyin. çünkü klipsler saglamsa uğraştırmadan oturması gerekir.
  • chemist18 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce fani çıkarttım 4 vidadan 1-2 tanesi bozulmuş.sağa ceviriyorum çıkıyor sola ceviriyorum yine çıkıyor.ondan sonra ufak bir temizlik yaptım.Aldigimdan beri kullandığım macun kenara tasmis biraz onları temizledim.fakat test edemedim bu akşam deneyecegim.eğer idare edebilraem edeceğim yoksa yenisi şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.