Şimdi Ara

Isıtma bujisi lambası yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2005 model 1.9 JTD Doblo combi VİP aracımın ısıtma buji lambası araç çalıştıktan sonra 20 saniye boyunca 5 sn aralıklarla yanıp sönüyor. Bu hatayı almadan önce arabanın Aküsünü Speedy'de değiştirmiştim. Hatayı alınca speedy e gittim ve aracı ücretsiz olarak makineye bağladılar. Hatanın ısıtma bujisinin birinin şasesinde skıntı olduğunu söylüyor. Durup dururken böyle bir atayı almamın sebebini anlayamadım doğrusu ne yapmalıyım. Elektrikçileri olmadığı için bu arızayı tamir edemeyeceklerini serviste veya sanayide kolayca yaptırılabileceğini söylediler. Acaba durum böylemidir. Yoksa başka bir sıkıntısı olabilir mi? Fiyat konusunda ne kadar masrafa çıkarım sizce teşekkürler..



  • Benim doblomda da aynı problem baş gösteriyor,çalıştırdıktan sonraki belli bir süre yanıp sönüyor,önceden başına gelen var mıdır?

    Teşekkürler.
  • babamın doblosunda da aynı olay oluyor. eğerki özellikle kış aylarında sizin arabanızda da ilk çalıştırmada zorlanma oluyorsa yada birkaç kez ısıtıp çalıştırmak zorunda kalıyorsanız, ısıtma rulesi bozuk olabilir. babamın dobloda usta öyle dedi. ısıtma rulesi 130 civarı olmalı o değişecek ama babam değiştirmesi iki defa ısıtıyor çalıştırıyor. ışık çalıştırdıktan sonra birkeçkez yanıp sönüyor sonra daha yanmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.