Şimdi Ara

Isınma Sorunu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    hocam götürdük bilgisayarcıma ekran kartı aşırı ısınıyor o da yukarı baskı yapıyor işlemciye vuruyor falan dedi ekran kartını ben vatandan almıstım işlemciyle beraber geri kalan parçaları da bilgisayarcımdan topladık.Yarın vatana gidip ekran kartını test ettireceğiz normal cıkarsa soğutucu alacağız.Gerçekten de kasayı açtım bir oyuna girdim 5dakika sonra elini değdiremiyorsun resmen.Umarım vatan bir yamuk yapmaz da ben test edemem vs gibi şeyler söylemez:)
  • Menethil kullanıcısına yanıt
    Kasa fanları çalışıyorsa ekran kartını götür fakat test edemeyebilirler ellerinde ekipman olmayabilir bu yüzden servise gönderirler.

    senin kart strix 960 sanmıyorum o kadar ısıtsın bence havalardan kaynaklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Temmuz 2015; 18:52:43 >
  • Dostum benim düşünceme göre kasanın hava akımı iyi değil. Benim bulunduğum odada cam yok sadece kapı var ve ortam olarak havasız + çok sıcak ben terliyorum hani kendim bile fana ihtiyaç duyuyorum. O halde boştayken 37-38 derece falan oluyor. Ben de stok fan kullanıyorum. Soğutucu olarak ciddi kaliteli bir şey isterim dersen hyper evo 212 geldi aklıma, i5 için daha f/p bir fan önerirler belki bilmiyorum.
  • suddenly30 kullanıcısına yanıt
    Cok sagolasin hocam değerli yorumun icin 1 tane Soğutucu 1 tane fan almayi düşünüyorum.Fanı nereye takmaliyim ben arkaya takmayi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM niye 800Mhz gözüküyor ben ona takıldım?
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    Doğru gösteriyor gerçek frekans 800mhz dir 800 x2 =1600 mhz efektif değere ulaşırsın.


    DDR açılımı double data rate olarak geçer.
  • Beyler gittim xigmatecin 128 liralik islemci sogutucusunu aldim arkaya da ekzoz fan coolermasterin simdi oyuna girsem bile isinma olmuyor pek canavar gibi oldu makine bakalim.zamanla neler olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sistemi toplayalı 1 ay oldu ısınma problemi de çözüldü ancak oyun oynarken ara ara anlık saliselik takılmalar oluyor .oyun performansını aşırı etkilemese de bazı durumlarda sinir bozabiliyor bunun sebebi ne olabilir.Sorun fps düşüşü değil ama saliselik dengesiz takılmalar var.Bir de geforce experince açabiliyordum sistem ilk kuruldugu zaman sımdı nedense acamıyorum.Yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.