Şimdi Ara

İş Önerilerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , 19 yaşımdayım Bursa'da yaşıyorum ve üniversiteyi yaşadığım şehirde okuyorum ( aslında bu sene ingilizce hazırlık :) )

    Part time veya bilgisayar başında çalışabileceğim iş önerileri arıyorum , şehir dışına çıkma olanağım malesef okuldan dolayı yok. 4 sene bir oyun şirketinde genel moderatör ve etkinlik sorumluluğu görevi aldım , hitabetime güveniyorum ( iş ciddi ise ona göre tavır takınıyorum yani forum ortamında pek mühim olmasa da ) . Özellikle firmaların müşteri temsilciliklerinde çalışabilecek potansiyelim olduğunu düşünüyorum , teknoloji ile aram iyidir. Anadolu lisesi mezunu olduğum için liseden gelen bir vasfım yok , kuyumcu dükkanında satış elemanlığı yaptım geçmişte. Sizlerin yardımını istediğim kısım elime ekstradan para geçirebileceğim bir iş önermenizdir , şimdiden teşekkür ederim.



  • upp
  • upp
  • okulla beraber part time iş bulamazsın

    bilgisayar başındanda yazılım işinden anlamıyorsan pek iş yok gibi



    Benim bildiğim yaptığım bir iş var aylık çalışmama göre en az 100 tl kazanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    Yazılım işlerinde pek parmağım yok desem yeridir , giriş seviyesi bilgim var . Aracılık yapmayı düşünebilirim web tasarım ile uğraşan çevrem var ( çalıştığım oyun şirketi ve onların çevresi genel olarak web tasarım ile de uğraşıyorlardı)

    Oyun hesapları alıp satıyordum ama yıpratıcı oluyor zihinsel olarak , bilgileri depolaması zor ve sorunlu. Geçmiş 3 seneye dönük her bilgiyi tutuyorum zorluk bu kısımda bir zamanlar güzel kazanıyordum ama kâr oranı iyice düştü piyasada.

    Yurtdışından bir şeyler getirtip satıyordum ona da devletimiz vergi sınırını düşürerek baltayı vurdu :)

    Şuanda bahsettiğim oyun şirketinde pasif konumdayım bir gelirim yok , ofise davet edildim tam zamanlı çalışma için ama şehir ve üniversite değiştirmem gerekiyor ( kendi üniversitemden 75-80 puan aşağıda bir üniversiteye düşmek mantıklı olur mu bilemiyorum)

    Elektronik sigara parçaları satsam veya likit üretip satsam kâr edebilir miyim bunu da düşünebilirim.

    Özel değil ise yaptığın işi özel mesaj ile veya konu altından önerebilirsen müteşekkir olurum :)




  • 19 yaşındasın - hem kuyumculuk yaptın , hem 4 sene moderatörlük yaptın.



    İlginc.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dfk24

    19 yaşındasın - hem kuyumculuk yaptın , hem 4 sene moderatörlük yaptın.



    İlginc.

    Adamın 10 parmağında 10 marifet :D



    Bendende bir tavsite youtube kanalı aç enes patur çatur çutur falan derken çocukları kanala topla :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Dükkan bizim dükkan :) oyun şirketinde de pasif konumda göreve devam ediyorum 2013 den bu yana aralıklarla bırakıp döndüğüm oldu .
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Twitch tv üzerinde LoL yayınları yapmayı denedim , sezon 5 de zirvemi oynamıştım takım teklifleri falan vardı şuanda iyi oynayamıyorum ve reklam işi çok zor oluyor. Youtube düşündüm ama video edit işlerinde bilgim yok ve minecraft oynamadım , oynamayı da düşünmüyorum Düzgün bir oyun sergileyebilsem youtuber da olurum ama piyasadakilerden bir farkım olması için önce video edit öğrenmem lazım.
  • yabancı dilin varsa dizi çevirmenliğine başlayabilirsin. günlük maksimum 4-5 saatini verip 100 lira civarı kazanabiliyorsun
  • malesef yabancı dilim şuanlık yeterli seviyede değil ( ingilizce hazırlık okuyacağım bu sene , çok çok ufak anadolu lisesinden kalma fransızca temelim var başka da dil bilmiyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.