Şimdi Ara

IRIVER T6 NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda bu modelle ilgili açıklayıcı bir başlık bulamadım. dizaynındaki sadeliği çok beğendim ama pek ilgi görmemiş sanırım. hakkında pek fazla yorum bulamadım. fiyat olarak da uygun ses kalitesi sansa clipten iyi midir acaba? yeni çıkan clip+ yı almayı düşünüyordum ama onun buraya gelmesi daha zaman alır sanırım. acaba bu aleti kullanan bilen artı ve eksilerini yazabilir mi?

     IRIVER T6 NASIL?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 18 Eylül 2009; 21:38:27 >



  • Bugün hepsiburada dan verdiğim sipariş geldi...Önceden ipod video30gb ve nano3rd gen kullanmıştım..Kalite olarak kesinlikle onlardan daha iyi,sansa clipten de iyi olacağını sanıyorum,ses seviyesi de gayet normal hatta fazla bile..Kendi kulaklığı apple ın dandik kulaklığı gibi değil baya kaliteli..Şu ana kadar apple dan kötü bir yanını görmedim,hepsiburada dan 160liraya aldım,iyi ki almışım diyorum ileride birde ep830 aldım mı tamamdır .

    Bu fiyata alınabilcek en iyi mp3lerden biri bence..


    Edit:

    +yönler:Ses kalitesi de ses seviyesi de gerçekten güzel (ilk iriver ım)
    Dokunmatikler anında algılıyor
    Radyo güzel çekiyor
    Kendi kulaklığı gayet yeterli apple a benzemiyor


    - yön:Eğer senin için çok önemliyse menü görünümü çok cafcaflı değil ekran kalitesi renkler ipod da biraz daha iyi sanki.. Ama zaten video izleme özelliği olmadığı için çok da önemli değil bence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 18 Eylül 2009; 21:31:01 >




  • yaptığım araştırmalara ve burada okuduklarıma göre iyi bir alete benziyor başka kullanan ve yorum yapabilecek olan var mı benim hoşuma gitti almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • ben 6 aydır falan kullanıyorum gayet memnunum üründen. ses seviyesi, radyosu tatminkar. ama müzik dinlerken menüde gezinme yavaşlıyor haberiniz olsun. eğer creative ep630 kulaklık ile kullanıyorsanız mükemmel sonuçlar ortaya koyabiliyor. tavsiye edeceğim bir ürün
  • yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. menüsü basit ve gayet hızlı. yalnız 320 kbps ve üzeri şarkı dinlerken menüsü biraz yavaşlıyor. ama 320'den düşükse gayet hızlı normal hızında. şarjı uzun süre gidiyor. günde ortalama 2 saat dinlerim. 10 günde bir takıyorum. ama çok uzun sürede şarj oluyor olması kötü(5 saat). ses kalitesi creative zen'den ve ipodlardan daha iyi diyebilirirm.
  • t6 nin sesi sansadan daha guzel ayni gun denedim ikisinide, bariz fark var ama ben e50 aldim ayri konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.