Şimdi Ara

Iriver Lplayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz neler alanlar tavsiyeleri paylaşırlarsa sevinirim.



     Iriver Lplayer



  • Bende bu ürün hakkında bu kadar az bilgi olmasına üzüldüm dh de.

    Am bir tane aldım. Yarın elime geçecek. Geçtiği zaman bi inceleme yapacam Allah rızası için...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahalim19

    Bende bu ürün hakkında bu kadar az bilgi olmasına üzüldüm dh de.

    Am bir tane aldım. Yarın elime geçecek. Geçtiği zaman bi inceleme yapacam Allah rızası için...

    incelemeni bekliyoruz
  • Arkdaşımınkini deniyorum.
    Kendi Creative ZV:M ile ses kalitesini karşılaştıracağım sonra ama önce ilk izlenimlerimi aktarayım:

    1.04 firmware ile ayarlar, ekstralar bulmak imkansız. Yeni firmware'lere aç bir cihaz. Playback seçenekleri yok. Ekolayzır yok. Bu eksiklere de değineceğim ama ilk izlenimi aktarayım.
    4 ve 8gb için oldukça ideal boyutlarda ve ekranı yine de büyük. Tasarım ve dış malzeme kaliteli. Ekranın kulaklığı sağda ve solda bırakabilecek şşeklide 180 derece dönmesi cihazı elime alır almaz olması gereken bir ayar olarak hissettirmişti ve o ayar varmış.

    4 yön (ileri-geri, menü giriş (onay)-çıkış tuşları olmak üzere 4, ses ayar için iki, power olmak üzere 7 tuş, bir tuş kilidi var.
    4 tuş sistemi ekranın 4 köşesinden bastırma şeklinde gizlenmiş. Menü kullanışlılığını oldukça olumsuz etkiliyor. Alışmak gerekli ve alışma uzun sürebilir çünkü tuşların görevi aşırı olmasa da değişiyor ve ekranda 4 kenarda o anda ne fonksiyona sahipse onu gösteriyor. Ve en kötü özellik olan tuşların algılamama sorunu. iki kere basmanız gerekiyor %80'inde.




  • Tuşların basmaması dedim. Menünün tuşlar nedeniyle zor gezilebilir olması, cihazın zor kontrol eiliyor olmasını dedim. Eksik çalma ayarlarının şimdi çalınıyor ekranından girilmesi, o ayarları yapamak için birşeylerin çalıyor olmasının zorunluluğu, ses efektlerinin yapılmasının zorluğu.



    settings altında eksikliğini hissettiğimiz ayarlar gibi şeyler için tuşlara basılı tutma yöntemini denemek lazımdır diye düşündüm ve evet.
  • mrb arkadaşlar iriver marka mp3 almayı düşünüyorum iki modelden birisini alcam sizce hangisi Lplayer mı? yoksa E100 mü?
  • Selam arkadaşlar, bugün gg'den bir adet lplayer aldım ve size birkaç sorum var. Öncelikle arkasında Made in China yazıyor ve anladığım kadarıyla menüler de çince. (Korece de olabilir ama kullandığım birkaç internet sitesi sayesinde çinceyle korece arasındaki farkı az da olsa anlayabiliyorum. Kısaca doğru olmayabilir ama benim tahminim Çince'den yana.) Ayrıca bir de aynı kulaklıkla hem bilgisayarımda hem de yeni player'ımda aynı şarkıyı dinleyerek bir deneme yaptım ve aralarında ciddi bir fark göremedim. Yani player'ım pc'mden daha dandik değil ama daha iyi de değil. Sizce aldığım player sahte olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeninadresi -- 27 Mayıs 2009; 12:15:36 >
  • Iriver Lplayer'ın pil ömrü bayağı az > Mfr estimated battery life 12 hour(s) >http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-lplayer-4gb-pink/4507-6490_7-33107347.html?tag=mncol;rnav
    Iriver E100 > Mfr estimated battery life 17 hour(s) >
    http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-e100-4gb-black/4507-6490_7-32896226.html?tag=mncol;rnav
    Iriver clix ses ve pil ömrü olarak daha iyidir > Mfr estimated battery life 25 hour(s) >http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-2gb/4507-6490_7-31861628.html?tag=mncol;rnav



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Mayıs 2009; 12:46:58 >




  • eskiden iriver denince en önemli öne çıkan özelliklerinden biri pil süresi idi.şuan iriver modellerine bakıyorumda daha ilerlemiş bi teknoloji ile pil süresi artacağına resmen azalıyo.yeni seriler arasında pil süresi ile öne çıkan bi iriver e50 war.
  • Şu anda L player kutusunda sıfır satısa sunulmustur bilgilerinize...

    http://forum.donanimhaber.com/m_31937296/mpage_1/key_//tm.htm#31937296
  • Ben de jackhammer arkadaşdan yeni aldım. Gelen playerda türkçe dil seçeneği ve türkçe kullanma kılavuzu geliyor. Tuş takımı hoşuma gitti, algılaması gayet iyi. Video oynatımı da tatmin edici. Takılmadan xvid videolarını oynatıyor. programını yüklediğiniz zaman direk firmware update etmek istiyor. Üstünde 1.03 var 1.06 ya update etti. Şuan memnunum, aldığıma değdi.
  • Yazı okuma özelliğini de deneme fırsatım oldu; Dili türkçeye getirdiğinizde türkçe harfleri de çok iyi okuyor. Yazılarınızı notepad e kaydedip player da okuyabiliyorsunuz sorunsuz bir şekilde.

    Yalnız dili türkçe yapsanız bile ana menü ingilizcede kalıyor. Alt menüler ve karakter desteği değişiyor sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 16 Haziran 2009; 21:35:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kill1033

    Ben de jackhammer arkadaşdan yeni aldım. Gelen playerda türkçe dil seçeneği ve türkçe kullanma kılavuzu geliyor. Tuş takımı hoşuma gitti, algılaması gayet iyi. Video oynatımı da tatmin edici. Takılmadan xvid videolarını oynatıyor. programını yüklediğiniz zaman direk firmware update etmek istiyor. Üstünde 1.03 var 1.06 ya update etti. Şuan memnunum, aldığıma değdi.



    iyi ve guzel gunlerde kullanın
  • bende de bi lplayer var açıkçası memnunum ama video için yükliceğim programı bilmiyorum mp3 ayarları konusunda çaylak biriyim yardım ederseniz sevinirim
  • Selamlar
    Bende Lplayer kullanıyorm ama firmwire update etmeyi beceremedim. Bilen gören birisi yardımcı olursa sevinrm .d
  • L player şarj ses kalitesi olarak pek üstleri arayan kullanıcıya ifade eden bir player değil.Sağlam ve standart kullancı için tasarlanmış bir player.Ses kalitesi arayanlar clix serisi dışında irivera yönelmesinler eski t serisi de düşük bütçeliler için kaliteli ses sunar.
  • öncelikle iriver L-Player ı kullanmayı bilmeyenler inceleme yorum vs diyerek birşeyler yazmasın çünkü sadece kendi bilgisizliklerini ortaya koyuyorlar bu arkadaşlar

    bu cihazda menülerde gezmek için sağ sol yukarı ve aşağı olmak üzere dört yön tuşunu kullanıyoruz menüler için kullanacağınız başka bir tuş bulunmuyor bu yüzden de az sayıda tuşa çok fazla görev verdikleri için bunları öğrenmek gerekiyor bunuda iriver.com dan indireceğiniz pdf fortatındaki türkçe kullanma kılavuzunda bulmanız mümkün

    ısrarla belirtiyorum bu cihazda yani iriver L-Player da 5 bant ekolayzır var ve bunun haricinde SRS WOW HD diye adlandırdıkları çok detaylı bir ses ayar özelliği var ki buradan sesin netliğini vokalllerin güçlendirilmesini gibi çok ince ayar yapmanız mümkün ses konusunda eleştirilecek hiçbir tarafı yok ama pil süresi konusunda iriver gündemin biraz gerisinde kaldı bu aşikar bunun dışında radyo daki ses kalitesi kullanmakta olduğum diğer cihazım COWON D2+ (firmware 3.13) ten çok daha üstün bu da beni çok şaşırttı doğrusu çünkü COWON D2+ iriver L-Player den çok çok üstün bi cihaz olmasına rağmen radyo da hiçbir ses ayarı yapamadığınız için ses çok kötü ama iriver da radyo dinlerken ses harika




  • bu arada bu cihazla birlikte gelen kulaklığı direk çöpe atın ve bütçenize göre güzel bi kulaklık alıp kullanmanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.