Şimdi Ara

İran dan yeni göç dalgası geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
28.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MolagBal

    Sırf HDP ve CHP ile aynı safta yer almamak için EVET verecektim ama bu haberden sonra fikrim değişti. Hükümete dur deme zamanı geldi. Bu yaptıkları akıl almaz bir saçmalık. Referandumda gerekli cevabı alacaklarını umuyorum.

    RTE bey ne yapar eder sana yine Evet verdirir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RocknRoll@


    quote:

    Orijinalden alıntı: PaNoZ

    İki kişi açsa önce kardeşimi doyururum kimse kusura bakmasın. Gelecekse sadece Türk gelsin. Biz zengin değiliz, herkese bakamayız.
    Irkçılıksa ırkçılık, isteyen istediğini söylesin.

    Milli gelirimiz rekor kırmış Her yerde köprüler havalimanları var artık adamlar artık Almanya'ya İngiltere'ye gitmiyorlar Türkiye'ye geliyorlar. Misal yakın geçmişe gidiyorum 1940larda Cehape zamanında bu ülkede bir mülteci var mıydı?İşte ne kadar ilerlediğimizin kanıtı.

    Haykırdim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    quote:

    Orijinalden alıntı: MolagBal

    Sırf HDP ve CHP ile aynı safta yer almamak için EVET verecektim ama bu haberden sonra fikrim değişti. Hükümete dur deme zamanı geldi. Bu yaptıkları akıl almaz bir saçmalık. Referandumda gerekli cevabı alacaklarını umuyorum.

    RTE bey ne yapar eder sana yine Evet verdirir hocam

    Erdoğan'ın sevdiğim ve sevmediğim yönleri vardı. Ama son zamanlarda sevmediğim yönleri ağır basmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkD


    quote:

    Orijinalden alıntı: guvenkab

    Bu gelenler Türkiyede çıkarılacak iç savaşın militanları farkındasınız dimi.... Mülteci diye gelen tiplere bakın...

    Aynen öyle.

    Suriye'ye ihraç edilen radikal terörist olayı şuan Türkiye için yapılıyor.

    Sıra İran'da derken , Türkiye kararı çoktan verilmiş.

    Yapacak bir şey yok , madem bu oyunu oynayacağız.

    O zaman oynarız.

    ne olacaktı ki . batı dünyası sınırsız gençlik ve sınırsız hayatın derdinde . ilk bilimsel buluşlar ortaya çıkmak üzere ki bu buluşların içinde kanser bile var . sınırsız enerji sınırsız gıda da demek . soğuk fizyon gerçekleşmek üzere . robot teknolojisi filmlerdekini yakalamak üzere . bütün bunlar 50 yıl içerisinde bitecek .
    uzun lafın kısası devrim kapımızda . devrim halk hareketi değil bilimsel değişimin sosyal yapıyı değiştirmesidir . her devrim kendi toplumunu , kendi ekonomik biçimini , kendi insanını , kendi ahkaki değerlerini , kendi dinini de yaratır .
    sosyalizm ve kapitalizm savaşı işçi ve patron savaşıydı . yeni, dünya düzeninde belli ki işçiye gerek yok dolayısıyla insana da ihtiyaç yok dolayısıyla 6 milyar insanın 5 milyarına da ihtiyaç olmayacak .
    hedef ölümsüzlüğe sahip yada çok çok uzun yaşayacak , sadece bilim üreten , bilim insanlarından oluşan 1 milyarlık bir dünya. bop projesi de bunun ilk ayağıydı . tabi bana göre




  • oyum kararsızdı şimdi netleşti
  • 10 sene sonra ne olacak? Ya 20 sene?



    Bu adamlar durmadan çoğalıyor. Kendinizi kurtarmaya bakın.

    Bu gemi çok su aldı artık batması kaçınılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafa geldi mi Milli İrade icraate geldi mi hiç milli iradeye sorulmuyor,Bu göçmenleri alalım mı diye halk'a referandum yapılıp sorulmalıydı,bu ülke iktidar olanın değil halkındır.Halk bu suriyeliler ve afganlar için referandum olsa idi %80 gelmesin derdi,ama böyle önemli şeyler halk'a sorulmuyor.
  • Yedeği yok ki şu ülkenin?? Gittikçe pisliğe batıyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    Ülkenin gerçekten çivisi çıktı. Özal kürtleri aldı, Tayyip suriyeli ve afganlilari alıyor. Nedir bu çektiğimiz arkadaş.Gelen her mülteci ülkenin içine ediyor ve vatandaşı oluyor, uzay da yaşam bulsalar da gidip kurtulsak
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 25 Ocak 2018; 14:1:17 >
  • Bir tek adam istediğini yapıyor paşalarımın rahatı iyi tabi saraylarda yüzlerce koruma ile ohh hayat ne ala..Peki dünya fani her canlı ölümü tadacaktır..Yarın bir gün vefat ettiğinde bu halk ne yapacak bu terörist tipli insanlarla..Yeter ulannnn yeterrrrrrr..Hiç bir tv kanalıda vermez bu haberi.Bizim halkta uyur da uyur.Gerçi verse ne olur onlar bizim din kardeşimiz der uyutur geçer.Bir anda Suriyeliler gibi 3 milyon olduklarında anlarız artık tamamının göçtüğünü..Yazıklar olsunnnnn arkadaş yazıklar olsun..




  • Allahını seven Türk defansa gelsin beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir ülkenin sınırından tavuk bile geçemez ama maşallah bizim sınırdan ipini koparan geçiyor. Bu yediğimiz hurmalar bakalım bizi ne zaman tırmalayacak
  • Allah sonumuzu hayretsin. Nereye gidiyoz hiç belli değil. Bunca insan ne olacak bu ülkede yardım yapalım ama ülkeye alıp şehre salmakla olmuyor. 10 yaşında çocuklar elinde bali bıcakla geziyor.
  • Aklı olan ülkeler dışarıdan gelen boş insanları ülkeye sokmamak için binbir türlü zorluk çıkartıyor sırf ülkeye yerleşip vatandaşının hakkını almasın diye.Ama bizde tam tersi.Ya lanet olsun gerçekten sınırları kaldıralım askerler boşuna beklemesin herkes elini kolunu sallaya sallaya zaten giriyor ne diye kontrol yapıyorlar ki? Mülteciymiş falan bize ne ? Sınırda belli bir bölgede geçici süreliğine bakılacaksa tamam kimsenin lafı yok ama bu insanlar ilk fırsatta İstanbul gibi ülkenin can damarına gelecekler ve yarın öbür gün sorun çıkartacaklar.Devlet bunu nasıl görmüyor yahu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280E950A0 -- 28 Aralık 2017; 21:36:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatwxe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    Ülkenin gerçekten çivisi çıktı. Özal kürtleri aldı, Tayyip suriyeli ve afganlilari alıyor. Nedir bu çektiğimiz arkadaş.Gelen her mülteci ülkenin içine ediyor ve vatandaşı oluyor, uzay da yaşam bulsalar da gidip kurtulsak

    Özal Kürtleri aldı yazmışsın da bilinçsiz bir şekilde konuştuğun çok açık ortada. Özal'ın kimseyi aldığı yok, Kürtler zaten her zaman oradaydı.
    Kürtler M.Ö 2500 li yıllardan beri Guti krallığı, M.Ö 1250 yıllardan beri Hurri ve Mitanni krallığının soyundan, Karduk'ların, MÖ 858-824 yıllarında ki Med İmparatorluğundan ve Mervanilerin soyundan geliyor. Bugün soysuz, tarihi bile olmayan kişiler olarak görülen ırk, M.Sonra 580. yıllardaki gibi Kavimler göçü yaşayarak Orta Asya'dan göç etmiş bir toplum değil. Bu ırk 3 bin yıl önce ve sonra Türkiye'nin doğusu, Suriye, Irak, İran'ın parçasında yaşamını sürdürmekte ve devleti olan bir topluluktu. Sevseniz de sevmeseniz de tarih her zaman yazmaya devam edecek. Yine bu bazı kesim tarafından yok sayılan topluluk, o kesimin dedesiyle sırt sırta Osmanlı devletinde de savaştı, Kurtuluş Savaşında da savaştı, savaşmaya devam edecek. Tabii bu tür faşizan yorumlarınıza son verirseniz. Zihniyetiniz den kurtulursanız kimse yeni bir devlet kurma arayışına girmez, kimse normal yaşantısını bırakıp, ülkenin arananlar listesine girip terörist sıfatına girmeyi tercih etmez.

    Hocam sen ne devlet kurmasından bahsediyorsun? Ne yani faşizanlık (faşizanlık yapanlar için geçerli) yaparak biz mi körükledik terörü? Hayır bu devlet kurma cümlesine o kadar taktım ki, Türkiye Cumhuriyeti içerisinde sen ne devleti kuruyorsun? İstiklal savaşı verene amenna, amerikanın israilin gazına gelip biz devlet kuracağız demekle ne kadar ideolojilerini savunuyorlar acaba? PKK üyesi adamın ideolojisi olamaz bir kere!

    "Tabii bu tür faşizan yorumlarınıza son verirseniz. Zihniyetiniz den kurtulursanız kimse yeni bir devlet kurma arayışına girmez, kimse normal yaşantısını bırakıp, ülkenin arananlar listesine girip terörist sıfatına girmeyi tercih etmez."

    Ayrıca öyle bir cümle kurmuşsun ki sanki tüm kürtler pkk yanlısı biz faşizanlık yaptık diye gidiyorlar pkkya katılıyorlar. Saçma sapan konuşuyorsun, kurduğun cümlelere dikkat et biraz.

    Git kan uykusu belgeselini izle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 2 Nisan 2017; 22:1:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mycete


    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth


    quote:

    Orijinalden alıntı: 11Omeer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth


    quote:

    Orijinalden alıntı: faruk321


    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Yıllardır afganlar Türkiye ye göç ediyorlar yeni bir şey değil. Belki 20 yıllık mevzu . Bu sefer gelenleri neden haber yapma ihtiyacı hissetiler acaba.

    Milyonlarca mı geliyordu acaba?





    Yo genellikle 50 100 kişilik gruplar halinde geliyorlar. Ama sürekli olan bir şey.

    Ayıp ayıp bari bunu kıvırma be ayıp çok istiyorsan al evine beslede görelim

    Çoluk çocukla uğraşamam. Yırtık dondan fırlar gibi oradan buradan çıkıp durma.

    Hocam sen çok mantıklı cevaplar verirdin şuan ki durum seni hic rahatsız etmiyormu?

    Mülteci konusundan bahsediyorsan benim açımdan bir sıkıntı yok. Nasıl senin bu ülke topraklarında olmandan rahatsız olmuyorsam bir İran lı bir Afgan veya bir Fransız kim olduğu fark etmez ülkede olmasından rahatsız olmam.

    Benim açımdan insan olması yeterli.




  • İç savaş yakındır merak etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 2 Nisan 2017; 22:17:11 >
  • Şu göçmenlerin sadece Türkiye için değil, Avrupa için de en büyük sıkıntısı sayılarının çok hızlı artması, 40-50 yıl içinde bir şeyler yapılmazsa bölgedeki demografi büyük oranda değişecek. Özellikle İsveç gibi ülkelerde asıl halk azınlık konumuna düşer yakında.

    Tabii Avrupa'da Faşizm güçlenip tüm göçmenleri kesebilir de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uregil -- 2 Nisan 2017; 22:20:23 >
  • Bundan 10-15 yıl sonra kendi ülkemizde azınlık hale geleceğiz. Göçmen diye yutturdukları tipler tehdit unsurlarından başka bir şey değil. Ama insanlar iç savaş istiyorsa, yakında o da gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.