Şimdi Ara

iqos tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul'da iqos elektronik sigara cihazlarının tamir servisi.

    İqos Tamir Merkezi Telefon : 0 535 721 76 59
    Web Sitesi : İqos Tamir

    iqos tamir

    İqos cihazlarda hangi tamir hizmetleri vardır;

    İqos Isıtıcı Rezidans Sorunları Çözümü
    Kırmızı Işık Sorunları Çözümü
    İqos Pil Sorunları Çözümü
    İqos Elektronik Sorunları Çözümü
    IQOS: Sigara Alternatifi mi, Yoksa Yeni Bir Bağımlılık mı?



    Günümüzde, sigara tüketiminin zararlarının farkında olan bireyler, daha sağlıklı bir yaşam tarzına geçiş yapmayı hedeflemekte ve alternatif tütün ürünleri arayışına girmektedir. Bu bağlamda, Philip Morris International tarafından 2014 yılında piyasaya sürülen IQOS (I Quit Ordinary Smoking), özellikle dikkat çeken bir üründür. İqos , "ısıtıcı tütün sistemi" olarak adlandırılan ve tütünü yakmak yerine ısıtarak nikotin buharı üreten bir cihazdır. Bu makalede, IQOS'un sigara alternatifi olup olmadığı ve olası riskleri üzerine değineceğiz.

    IQOS'un Çalışma Prensibi
    IQOS, tütünü yakmadan sadece ısıtarak çalışan bir sistemdir. Yaklaşık 350°C sıcaklıkta ısıtılan tütün, duman değil, nikotin içeren buhar üretir. Bu sayede, yanma işlemi sırasında ortaya çıkan zararlı kimyasalların bir kısmının azaltıldığı savunulmaktadır. IQOS kullanıcıları, Heets adı verilen tütün içeren özel kartuşları cihaza yerleştirerek bu buharı tüketirler.

    İqos 'un Sigaraya Göre Avantajları
    IQOS'un en büyük avantajı, duman yerine buhar üretmesidir. Bu sayede, çevreye yayılan pasif duman miktarı önemli ölçüde azalır ve kullanıcılarının yanında bulunan kişilere daha az zarar verir. Ayrıca, İqos kullanımı sırasında sigara dumanına kıyasla daha az kimyasal madde açığa çıkar. Bu sebeple, IQOS'un sigaraya kıyasla daha az zararlı olduğu düşünülmektedir.

    IQOS'un Potansiyel Riskleri
    IQOS, sigaraya göre daha az zararlı olsa da, bu ürünün tamamen risksiz olduğunu söylemek yanlış olacaktır. İlk olarak, IQOS kullanımı da nikotin bağımlılığına yol açar. Nikotin, bağımlılık yapıcı bir madde olduğundan, IQOS kullanıcıları da zamanla nikotine bağımlı hale gelir. Ayrıca, IQOS'un sigaradan daha az zararlı olduğu savı, üzerinde daha fazla araştırma yapılması gereken bir konudur. Heets ürün çeşitleri sitemizde bulunuyor. Mevcut araştırmaların çoğu, IQOS'un sigaradan daha az zararlı olduğunu gösterse de, bu ürünün uzun vadeli etkileri hakkında henüz yeterli bilgi bulunmamaktadır.

    iqos tamir


    İqos Tamir Ücretleri :https://www.iqstamir.com/iqos-tamir-ucretleri
    iqos tamiriqos tamiriqos tamirhttps://www.buharturkiye2.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serencam84 -- 30 Mart 2023; 10:54:23 >







  • IQOS Tamiri


    IQOS Teknik Servis

    https://www.aykosturkiye.com/iqos-teknik-servis-tamir/

    0545 314 47 67


     IQOS tamiri, kullanıcıların sıkça karşısına çıkan ısıtıcı rezistans kırılması, pil arızaları gibi sorunlarına çözüm üretiyor. IQOS tamiri yaparken kullanılan yedek parçaların orijinal olması performansın korunması için olmazsa olmaz bir kuraldır. IQOS tamiri yapan kişilerin yeterli ürün ve elektronik bilgisine sahip olması gerekir. yanında IQOS cihaz temizliği çok önemlidir. Kullanıcıların sık sık ısıtıcı cihazlarını temizlemeleri gerekmektedir. 


    Ülkemizde bu işi yaptığını iddia eden birçok kişi orijinal olmayan yedek parçalar kullanıyorlar ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadıkları için cihazı kullanılamaz hale getiriyorlar. Firmamız IQOS tamiri  konusunda orjinal yedek parça  kullanımı ve tecrübeli ekibi ile ön plana çıkıyor. IQOS tamiri perpa ticaret merkezinde bulunan servisimizde yapılmaktadır.


     IQOS Cihazlarınız zaman zamanda fiziksel müdahale gerektirmeyen sorunlar çıkarabilir. Bu sorunları gidermenin basit yöntemleri vardır. Bu yöntemleri kullanarak sizde IQOS cihazlarınızı basit bir şekilde düzeltebilirsiniz. Aşağıda kendi cihaz modelinize uygun sıfırlama adımları verilmiştir. Bu adımları uygulayarak IQOS cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.


    IQOS Nasıl Resetlenir?


    Cihazınızı sıfırlamak çok basittir: 

    1. IQOS 3 DUO: Şarj Cihazı düğmesini 10 saniye basılı tutun, ardından bırakın. 

    2. IQOS 2.4 Plus: Bluetooth düğmesiyle birlikte açma / kapama düğmesini 2 saniye basılı tutun, ardından bırakın. 

    3. IQOS 3 MULTI: düğmeyi 10 saniye basılı tutun, ardından bırakın.



     IQOS cihazınızı herhangi bir onarıma gerek kalmadan kullanmak biraz da sizlerin elindedir. IQOS cihazınızı temizlik yönergelerine uygun bir şekilde temizleyin, sert darbelerden koruyun, şarj yönergelerine mutlaka uyun ve her zaman orijinal aksesuar kullanın.

    iqos tamir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterekarali -- 10 Ekim 2020; 15:14:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.