Şimdi Ara

İptal olan aboneliğim hala kapatılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2019 yılında vodafone evde internet kullanmaya başladım, 8 megabit hıza sahip bir tarife kullanıyordum.2021 yılının 10. ayında taahhütü sona eriyordu aboneliğin, bu sebeple henüz 9. ayda taahhüt süresi dolmadan vodafone bayisine müracaat ettim.Taahhütün yenilenmesi talebinde bulundum, görevli arkadaşa ayrıca daha yüksek hızda bir pakete geçişimin mümkün olup olmadığını sorduğumda kendisi bana 50 megabit hızında bir tarife ayarlayacağını söyledi ayrıca engelli indirimi ile eski tarife ile aynı fiyata geleceğini belirtti.Yeni bir abonelik başlatacağını ve eskisinin kapanacağını, en fazla bir iki ay daha eski aboneliğe dair fatura gelebileceğini belirtti.


    İşlemleri başlattıkdan sonra vodafone müşteri hizmetlerinden arandım ve aboneliğimin iptali için gerekli onayı verdiğimi belirttim, eski aboneliğimin iptal edildiğine dair bilgi mesajıda geldi.Fakat aylar geçmesine rağmen vodafone web sitesinde hesabıma giriş yaptığımda hala eski aboneliğimin aktif olduğunu ve paket ismi olarak dummy package yazdığını görüyorum.Ayrıca aboneliğim iptal edildikten sonra tarafıma 86 ve 26 liralık iki adet fatura yansıtıldı.


    Taahhüt süremin dolmasına ve aboneliğimin iptalinin üzerinden aylar geçmesine rağmen neden hala web sitesinde bu şekilde aktif gözüktüğünün ve hala tarafıma fatura yansıtıldığının mantıklı bir açıklamasını yapar mısınız ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.