Şimdi Ara

iptal edildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben sukru52 kardeşim sana dedim. Buraya yazmaya gerek yok dinletemedim. Bu tarz yorumlara katlanacaksın artık.

    Şimdi değerleri misafirler alt yapısı hazır dediğiniz nedir onu merak ediyorum. ABS vardı şimdi odamı olmasaydı diyorsunuz.

    Şöyle yapalım abs yok geçtik artık fren merkezi komple olmayan araca ESP yapalım.

    Bizim araçta artık esp var. Eğer sizde yoksa lütfen yorumlarınız;

    - ne gerek var

    - Zaten yol tutuşu iyi

    - Çok para

    - Alt yapısı olan araca sök takan yaptınız. Ben bunu saymam baştan yapın.

    Bana göre yani bu tarz yorumları yapan insanlar hayatta hiç bir şeyi yapamamış sağdan soldan duydukları ile hareket edenlerdir.

    Ben aracıma yağmur ve far sensörünü sonradan taktım. Şimdi bana zaten tesisatı hazırdı derseniz

    Ben size ... hazır derim.

    recep76.blogspot.com
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 6 Ocak 2011; 19:36:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husam74

    2 tane beyni 2 tane hortumu söken takan aracına Pc bağlayan gelmiş burda ben türkiyede tekim gibisinden kasım kasım kasılıyor.
    Kardeşim al tak bir tane Esp siz aracada göriyim seni? Usta bu diyim ellerinden öpiyim.. Paran varsa gel diyor birde yüzsüzce.. Ben kendi aracımın motor üst kapağını bile kendim söküp taktım.. cam motorlarını kendim bakım yaptım 4 lü cam modülüünü alarm devresini kendim bağladım. ESP alt yapısı hazır olsaydı emin olun onuda bağlardım..



    aman ne büyük marifet seninkide sen ilkbaş CAN- BUS PLATFORMUNU ÖĞREN elektronik parts katalog EPC (opel parça programı) TİS 2000 İ öğren ondan sonra gel burda 2 hortumu söken takan ben türkiyede tekim diyo de şükrü kardeşin yaptıkları gidipde kafan işkembeden atılan şeyler deil hepsi opelin parça programından nedir nasıl uyum sağlar diye kontrol edilip montajlanmış parçalardır ki fabrikanında yaptığı budur admlar burda ankara diyo sen biyerim kara diyosun hiç bi araç üretilirken banttan ayrı ayrı çıkmaz çoğu donanım aynıdır. sadece yüksek donaımlarda kulanılan parçalar eklenir ve bu parçaların 20-30 çeşidi vardır hangisi uyumludur ne deildir opelin orjinal programından bakılıp araca montajlanır 2006 aracın fren merkezini 2007 araca tak bakalım olcakmı süper zekalı kardeşim ben sana tk birleş diyorum ii okuuuuu ama sen al bitane 131 arkayada jbl bas birde pıoneer 6985 oval kolon al tyipte kenwood tak yüksek seste müslüm yada cengiz dinle sen napçan esp yi sen napacan abs yi ii akşamlar




  • burda olumsuz konuşan tüm arkadaşlara diyorum esp yi yaparken bu adamlara gökten vahiy inmedi bütün işlemleri servis kataloğundan bakıp montajladılar parça numaraları bire bir neyse o ama o kapak söken hüsam 74 sen kapağı sökerken ilemleri ezberemi yaptın motor kataloğuna göre yapmadınmı süpap boşluğu kam ile sübap iticisi arasındaki boşluk nedir silindir kapak saplamaları kaç nm ile sıkılacak bunları neye göre sıktın aracın motor kataloğuna bakıp sıkmadınmı eğr öle yapmadıysan at çöpe gitsin o motoru
  • cruze kontrol aracı alırken 2000 tl ye mal oluyor, çünkü eklenen ücrete ötv vs.. de ekleniyor. bundan kurtulmak için sonradan taktırıyorlar servisine gidip.
    yanlış anlamışsınız.
  • quote:


    Sen bunlari yapinca ne oldun usta mi oldun, camlari tekrar yapmis alip takmadin mi canmlarin motorunu senmi cizdin projeyi ne yaptin anlatta gorelim... oyle yazmissin ki camlarin motorunu modulunu sen icat etmissin gibi.... ama bak asagidaki devre dahil, ayna tesisati dahil benim projem bilmam amlatabildim mi. aracina sonradan afl far yapmis, esp yapmis, elektrikli katlanir ayna yapmis, geri vites kamerasi, park sensoru, far yikama, xenon, toplam da 41 adet iyikestirme yapmis biri olarak diyorum ki arastirip gelin sayin mudurler..........


    bunların hepsi zaten aracın orjinalinde olan donanımlar

    astra f kasaya abs diyorsunuz, astra f kasada yine ABS var olan bir donanım. bunun bir anlamı yok.

    siz madem yapılacağını iddia ediyorsunuz, astra f kasaya esp yapabiliyorsanız (ekleyebiliyorsanız) yapın. Sonrasında burada sizi eminim bütün forum ayakta alkışlayacaktır. ego tatmininde iyidir donanımhaber




  • Arkadaşlar Ayıp yaaa bu tarz, bu yazılanları çoğu...:(

    5-10 yaşında çocuğun düzeyinde kalmamış eleştiri ve konuşma üslübu.

    Şu "CEHENNEM" fıkrasını bilmem bilir misiniz?

    "Günahkar bir adam,bir zebani eşliğinde gireceği cehennemi gezmeye başlar.Cehennemde çeşit çeşit çukur,herbirinin başında bir zebani,çıkmaya çalışan olursa zebani kafalarından içeri bastırmaktadır. Gayet korkmuştur ki bir çukurun gayet sakin ve sessiz olduğunu ve başında zebani olmadığını görür.Zebaniye neden bu çukurun sakin ve başında zebani olmadığını sorar.Zebani,tüm o gördüğün çukurlar başka başka milletlere aittir;yalnız bu çukur Türklerindir,orda biri çukurdan çıkmaya kalktığında biri diğerinin ayağından aşağıya çeker böylece kimse dışarıya çıkamaz.Bu yüzden başında zebaniye de gerek yoktur,der."

    Üzgünüm ama bu kafa maalesef bizde var:(((

    Sayın Şükrü ve Recep Bey (Hocalar) bu güzel çalışmanız için ve bu çalışmayı bizlerle paylaştığınız için çok sizlere "AŞAĞIYA ÇEKMEYİ SEVMEYEN VE YUKARIYA ÇIKMAYA ÇALIŞANLAR" adına teşekkür ederim..

    Ayhan




  • İptal edilmiş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.