Şimdi Ara

iptal (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ahmet-79 hocam silebilirsin beni listeden bu iş ucuzak anlaşılan 1 ay sonra görüşelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mckhan

    Ahmet-79 hocam silebilirsin beni listeden bu iş ucuzak anlaşılan 1 ay sonra görüşelim

    Peki ismail, sende çıktığına göre listede 2-3 kiş kaldı bu kadar kişiyle bu işi sürdürmenin bi manası yok bu iş yatar arkadaşlar.
    Bi süre bekleyip vatan yada benzer yerlerin kampanyalarına denk getirip telpa garantili almak en doğrusu sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 31 Mayıs 2012; 21:40:58 >
  • Selamlar arkadaşlar . Kore versiyonu S3 ü türkiyede 1350 tl ye buldum. sizce alınırmı. çift çekirdek olması ve acaba kaltesi diger s3 ten farklımıdır ?
  • ÇOK SAĞLAM BİR KAYNAKTAN DUYDUGUM HABERE GÖRE S3 CİHAZLAR TELPAYA GELMİŞ ARKADAŞLAR

    http://www.telpamarket.com/index.php?do=dynamic/view&pid=21

    burdan doldurun ilk alan siz olun

    0212 3711366 METROCİTY AVEA TELPA BAYİSİ

    0212 371 1575 TELPA MERKEZ SHOWROOM BÜROSU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ



    ÇOK SAĞLAM BİR KAYNAKTAN DUYDUGUM HABERE GÖRE S3 CİHAZLAR TELPAYA GELMİŞ ARKADAŞLAR

    http://www.telpamarket.com/index.php?do=dynamic/view&pid=21

    burdan doldurun ilk alan siz olun

    0212 3711366 METROCİTY AVEA TELPA BAYİSİ

    0212 371 1575 TELPA MERKEZ SHOWROOM BÜROSU







    Ben yukarıda verdiğin merkez showroom'u saat 11 de arayıp sorduğumda 2 hafta sonrasında geleceğini söylemişlerdi.




  • Bence acele etmeyin arkadaşlar. Yavaş yavaş büyük teknoloji marketlerine de gelecektir cihaz. Mediamarkt,saturn,electroworld de satmaya başlayınca kampanyalar kaçınılmaz olur. Bakın 7-8 ayda ı phone 4sin fiyatı ne hale geldi. kaldı ki daha Apple yeni ios ve İphone tanıtmadı. işte o tanıtıldığında piyasa daha da kızışacak ve cazip kampanyalar olacaktır.
  • Valla ben 4 Haziran'da Vodafone ve Avea da tarifleri açıklasın ona göre ya yurtiçi ya da yurtdışı alacağım.
    Yurtdışı çok mantıklı ama önce tanıdığım birinin pasaport hakkını ayarlamam lazım.
  • ÇOK SAĞLAM BİR KAYNAKTAN DUYDUGUM HABERE GÖRE S3 CİHAZLAR TELPAYA GELMİŞ ARKADAŞLAR

    http://www.telpamarket.com/index.php?do=dynamic/view&pid=21

    burdan doldurun ilk alan siz olun

    0212 3711366 METROCİTY AVEA TELPA BAYİSİ

    0212 371 1575 TELPA MERKEZ SHOWROOM BÜROSU




    Akıllı bekleme
    Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği sayesinde Samsung GALAXY S III, e-kitap okuduğunuzu veya internette gezindiğinizi otomatik olarak algılar . Ön kamera göz hareketlerinizi takip ederek ekranın kararmasını önler.

    S Beam
    Yakınınızdaki arkadaşlarınızla içerik paylaşmak artık daha kolay, hızlı ve eğlenceli. NFC ve Wi-Fi Direct teknolojilerini bir arada kullanan S Beam özelliği ile müzik, video, resim ve kişi profillerini paylaşabilirsiniz. Bunun için için tek yapmanız gereken telefonunuzu başka bir Galaxy S III’e yakınlaştırmak.

    Transfer Zamanları (yaklaşık sürelerdir)
    - 1 MP3 müzik dosyası (5 MB) : 1 sn
    - 1 HD film (1 GB) : 3 dk

    En iyi fotoğraf
    Sıfır Deklanşör Gecikmesi özelliğine sahip Akıllı Kamerası sayesinde, anı kaçırmadan fotoğraf çekerken, En İyi Fotoğraf özelliği ile grup halinde çekilen 8 fotoğraf arasından en iyisini seçebilirsiniz

    Direkt arama
    Samsung GALAXY S III konuşmak istediğiniz zamanı bile bilir. Direkt Arama sayesinde biriyle mesajlaşırken onu aramak istediğinizde tek yapmanız gereken telefonu kulağınıza götürmek. Direkt Arama özelliği numarayı sizin için çevirir.

    Akıllı uyarı
    Telefonunuzu elinize aldığınızda, siz yokken olan bitenleri söylemesi nasıl olurdu? Samsung GALAXY S III ne zaman geri döndüğünüzü
    bilir , cevapsız çağrılar veyeni mesajlarla ilgili sizi bilgilendirmek için kısa bir titreşimle uyarır.

    Pop up play
    Samsung GALAXY S III’ün 4,8 inçlik Super AMOLED ekranında eş zamanlı işler yapmak çok kolay ve eğlenceli. Pop Up Play özelliği ve güçlü Dört Çekirdekli İşlemci sayesinde, bir pencerede e-posta gönderirken ya da internette gezinirken, aynı anda, diğer pencerede HD video izleyebilirsiniz.

    Arkadaş fotoğraf paylaşımı
    Fotoğraflarınızı yönetmek ve paylaşmak bundan daha kolay olamazdı. Telefonunuz, yönlendirme amacıyla grup profillerinizi kullanarak, kişilerin yüzlerini tanır ve bunları sizin için birbiriyle ilişkilendirir. Artık, herkesle anında paylaşım bir dokunuş uzağınızda.

    AllShare Cast
    Telefonunuzun ekranındaki video veya diğer görüntüleri büyük bir ekrana yansıtmak mükemmel olmaz mıydı? Artık, bu mümkün. AllShare Cast ile telefonunuzdaki videoyu yakınınızdaki bir televizyonun geniş ekranında izleyebilir ve hatta oyun oynamak için telefonunuzu kumanda olarak kullanabilirsiniz. Kablo yok, karışıklık hiç yok!

    Not: AllShare Cast özelliğini desteklemeyen TVlerde, AllShare Cast aksesuarı gerekebilir.

    AllShare Play
    Artık, Samsung Galaxy SIII, dizüstü bilgisayar, tablet ve TV’leriniz birbirine çok daha yakın. Evdeki bilgisayarınızda bulunan bir filmi akıllı telefonunuzdan mı izlemek istiyorsunuz? AllShare Play ile bilgisayarınıza kablosuz (uzaktan) bağlanarak film yada diğer içeriklerinize anında erişebilirsiniz.

    Sosyal etiket
    Fotoğraflarınızı yönetmek ve paylaşmak artık çok kolay. Telefonunuzun rehberini Facebook hesabınızla senkronize ederseniz veya arkadaşınızı telefonunuzda bir kez tanımlarsanız, fotoğraflarını çektiğinizde arkadaşlarınız otomatik olarak tanınır ve etiketlenir. Daha sonra, resim üzerinde etikete tıklayarak o kişiye e-posta veya mesaj gönderebilir ve Facebook üzerinden vakit kaybetmeden iletişime geçebilirsiniz.

    Tasarım
    Galaxy S III, sahip olabileceğiniz en iyi akıllı telefon. Doğal ve odak noktasına insanı koyan bir mobil deneyim sunarak, olağanüstü bir hayat yaşamanızı sağlayacak yeni ufuklar açıyor, hayatı kolaylaştırıyor. İnce ve yuvarlak tasarımıyla en iyi ergonomik formu sunuyor. Samsung GALAXY S III’ün minimal ve doğal tasarımı, cihazın yumuşak ve özgür çizgileriyle yansıtıldı. İnsan odaklı formu ve üstün ergonomisi sayesinde hem çok kullanışlı, hem de konforlu bir deneyim sunuyor.

    4,8” HD Super AMOLED
    Samsung Galaxy S III’ün 4,8 inç HD Super AMOLED ekranında şimdiye dek hiç tanık olmadığınız bir görüntü kalitesi ile karşılaşacaksınız.
    16 : 9 oran ve 1 280 X 720 (HD) çözünürlüğe sahip ekranı sayesinde filmler, resimler ve internet sayfaları mobil ortamda hiç olmadığı kadar keyifli.
    Samsung Galaxy S III, çizilmeye karşı dayanıklı ve enerji tasarrufu sağlayan yeni Corning® Gorilla® Glass 2 ekrana sahiptir. Corning® Gorilla® Glass 2 normal Gorilla® Glass ekranlara göre daha sağlam ve daha incedir.

    S Voice
    Telefonunuzun size cevap vermesine ne dersiniz? S Voice özelliği sayesinde Samsung GALAXY S III’ ünüzü sesinizle kumanda edin. Sadece bir komutla hava durumunu öğrenebilir, resim çekebilir, müzik dinleyebilir, rehberinizden numara bulabilir ya da isterseniz size en yakın pizzacının adresine ulaşabilirsiniz.

    Dil Desteği: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca,İspanyolca, Latin
    İspanyolcası, Korece
    Uyumlu ülkeler farklılık gösterebilir

    GALAXY S Advance (GT-I9070)



    Görsel Olarak Muhteşem
    Stil sahibi kullanıcılar, özellikle geniş 4” kıvrımlı ekran ve üstün yüzeyi ile yeni cep telefonlarını sergilemekten keyif alacaktır. Bakması kadar kullanması da konforludur, avcunuza mükemmel biçimde uyum sağlar ve çağrı yapmak için her zaman yanındadır. WVGA Super AMOLED ekran tüm görsel keyif için en canlı görüntüleri sunar.

    Performans Açısından Güçlü
    Çift Çekirdek bilgisayar dereceli işlemci, cep telefonunuz için çarpıcı performans sunar. Yüksek görsel özellikli oyunlar, web taraması ve HD video seyretmek için gerekli olan zengin grafikler dahil, cep telefonunuzun ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek kadar güçlüdür. İşlem ne kadar gelişmiş olursa olsun, sorunsuz performansın keyfini çıkaracaksınız!

    Cep Telefonu Deneyiminizi Zenginleştirin
    Bu cep telefonu, cep telefonundaki eğlence deneyiminizi zenginleştiren özelliklerle gelir. İster sosyal olarak bağlanın, ister okumak için birşeyler arayın ya da oyunlar oynayın, Samsung GALAXY S Advance sizin için doğru hub'a sahiptir. SNS, IM, e-posta ve Gtalk’a basitleştirilmiş erişimle iletişimde kalın.
    Ve stresinizi atmak için mükemmel bir yol olarak, kolayca oyun indirebilir ve oynayabilirsiniz. Güçlü Çift Çekirdek işlemci, dahili 3 eksenli hareket ölçer ve jiroskop sensörü sayesinde, hiç vakit kaybetmeden bir numara olacaksınız!
    *Bazı servislerin indirilmesi gerekebilir.
    Teknik Özellikler
    Hepsini gör
    Platform
    • 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz GSM&EDGE frekans
    • 850 / 900 / 1 900 / 2 100 MHz 3G Band
    • GPRS
    • EDGE
    • HSPA 14.4 / HSUPA 5.76
    • Android 2.3 (Gingerbread)
    • Android Tarayıcı
    Bölgesel Kullanılabilirlik
    • Global GSM - MEA/SEA/SWA/LA/CHN
    Fiziksel Özellikler
    • 120 g Ağırlık
    • 123,2 x 63 x 9,69 mm boyut
    Pil
    • 1 500 mAh Pil Kapasitesi
    Video
    • Dokunmatik Arayüz
    • 720p Video Kayıt
    • 30 fps Kare Hızı
    • Video Oynatıcı mevcut
    • Video Kayıt mevcut
    • Video Akışı mevcut
    • Video Telefon mevcut
    Video(2ed)
    • 1,3 Megapiksel Çözünürlük



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 5 Haziran 2012; 13:43:15 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.