Şimdi Ara

iPod'um bozuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki gün önce Teknosa'dan aldığım iPod 3g satın aldım. Bu sabaha kadar pek bir sorunla karşılaşmadım. Bugün sabah kalktığımda, akşam kapatmış olmama rağmen iPod'un ekranının açık olduğunu, üstünde Apple'ın logosunun olduğunu gördüm. Fakat ne açmayı, ne kapatmayı başaramadım. Hiç tepki vermedi. Sadece reset attığımda logo bir saniyeliğine gitti, sonra geri geldi. Fazla vaktim olmadığı için bilgisayara takmayı deneyemedim. Şimdi eve geldiğimde ise iPod'un kapalı olduğunu gördüm. Bir tuşa bastığımda güç kaynağına bağlamamı isteyip tekrar kapandı. Halbuki akşam şarjı tamdı. Sonra bilgisayara taktım, logo yeniden belirdi, onun dışında hiçbir gelişme yok. Ne iTunes'te görünüyor, ne Windows Explorer'da. Bilgisayardan çıkardığımda yine logo görünmeye devam ediyor, tuşlara bastığımda bir şey olmuyor. iPod'umda bir sorun mu var, yoksa bu, arada oluşan, çözümü olan bir problem mi?







  • Şimdi bigisayara takılıyken gene biraz uğraştım, tuşlara bastım, bu defa önce bir saniyeliğine her zamanki menü (Müzik, Video, ...) geldi, hemen sonra bilgisayara bağladığımda hep çıkan "bağlı, bağlantıyı kesip çıkarın" uyarısı geldi. Arkasından da yüksek sesle bipleyip tekrar Apple logosuna döndü. Ne oluyor, anlamadım
  • walla dostum senin sorununu pek anlamadım tecrübeli arkadaşlar daha yardımcı olurlar bu konuda ama şunu diyim ki ben de geçen hafta teknosadan bi ipod alım 4 gb, alet arızalı çıktı hemen gittim iade ettim ve teknosadan artık bişi almama kararı aldım..

    aldığın ürün ambalajında mıydı yani ilk senin aldığın / açtığın kesin mi ?? bazen çakallar arızalıları ambalajlayıp yeniden satıolar millete..
  • Şimdi tekrar denedim şu anda normale dönmüş görünüyor. Fakat hala az önceki sorunun nedenini anlayamadım. Akşam şarji full olan cihazın şarjı, kapatmış olmama rağmen nasıl biter? Ve neden gece kendiliğinden açıldı ve kilitlendi?
  • hocam tuşlar dokunmatik olduğu için açılmıştır yanlışlıkla, aleti kapatınca alttan tuş kilidini aç, bu şekilde yanlışlıkla açılmaz tekrar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: renzokuken
    aldığın ürün ambalajında mıydı yani ilk senin aldığın / açtığın kesin mi ?? bazen çakallar arızalıları ambalajlayıp yeniden satıolar millete..


    Şeffaf plastik bir kabın içerisindeydi, etrafında naylon yoktu. Plastik kabın kapağı da hareketliydi, ben aldığımda üstüne iade'yle ilgili bir şey yapıştırdılar, onun dışında kapağın hareketini, açılmasını önleyen bir şey yoktu. Aslında nasıl satılıyor, bilmiyorum, ama eğer plastik kabın üstünde naylonla satılıyor ise dediğin gibi arızalı bir taneyi ambalajlayıp satmış olabilirler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SouL InvictuS
    hocam tuşlar dokunmatik olduğu için açılmıştır yanlışlıkla, aleti kapatınca alttan tuş kilidini aç, bu şekilde yanlışlıkla açılmaz tekrar.

    Yattığım yere yakındı, yanlışlıkla dokunmuş olabilirim. Ama kilitlenmesini anlayamadım. Yoksa, şarjı bitmeye yakın, bu şekilde logoyu gösterip kilitlenmesi normal mi?
  • iPod un yeni olduğu için şarj bitince böyle yapmış olabilir. Sen dikkat et kapatırken tekrar aynı sorunun olacağını sanmıyorum.
  • Teşekkür ederim. Ben de bayağı korkmuştum böyle yapınca, bozuk diye, rahatladım şimdi.
  • dostum istiklal caddesindeki teknosadan mı aldın ?? :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: renzokuken
    dostum istiklal caddesindeki teknosadan mı aldın ?? :D

    Hayır, Ankara'dayım, Armada'dadaki Teknosa'dan aldım. Niye ki?
  • Bu arada kafama takılan bir şey var, onu da sorayım. Kullanıcı el kitabında Çal/Duraklat tuşuna uzun süre basınca iPod kapanır diyor. Böyle yapınca tam olarak kapanıyor mu, yoksa sadece ekranı mı kapatıyor? Çünkü kapattıktan sonra tekrar açtığımda anında, basar basmaz açılıyor, ve kapatmadan önce bulunduğum bölüm açık, kapatmadan önce seçili olan dosya seçili şekilde açılıyor. Alışık değilim bir elektronik aletin bu kadar çabuk açılmasına, garip geldi.
  • bende oyle kapatiyorum.sarji gitmiyo.baska turlu kapatma yolu var mi
  • benim bildiğim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.