Şimdi Ara

iPod Touch İnceleme-Genel Başlık (Tüm konular buraya) (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.496
Cevap
5
Favori
371.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth kulaklıklara izin veriliyor (Sen alırken modelin çalışıp çalışmadığından emin ol gene.), oyun oynanabiliyor.
    Dosya alıverişi iphonelarda vardı, touch'a geldi mi bilmiyorum (araştırma gereği duymadım)
  • 32 gb ipod sahibiyim ilk defa kullanıyorum 1 hafta oldu alalı. benim sorum wifi agına baglanırken modemin şifreleme sistemi wpa ise baglanmıyor sizdedemi aynı, bir ayarı falanmı var. sadece wep şifre sistemine baglanıyor oysaki nokia e51 cep telefonum hem wpa hemde wep olanlara baglanıyor. sorun ne olabilir,
  • Ayarlarda "genel" başlığında "sıfırla" bölümü var. Burada "ağ ayarlarını sıfırla" seçeneğini yaparsan, sıfılanmış olur. Sonra zaten şifrenide biliyorsundur tekrar deneyebilirsin. İşine yarayabilir.
  • Dostum bende daha yeni ogrenmeye calisiyorm biraz olgun bir sayfamız var hiç senin dediğin gibi bir sorun yasamadım ama
  • ekran kalitesi tam olarak nedir ?
    çözünürlük 3,5" peki kaça kaç ve nedir..
    16milyon renk, amoled, yada vs vs...

    yazarsanız sevinirim...
  • 4.3" - OLED Ekran

    Çözünürlüğü ise bilmiyorum. Ama sadece ekran açısından karşılaştırırsak Cowon S9, iPod'dan daha iyi. Arada bir perde daha netlik ve canlılık var gibi düşünün.
  • Resim ve videoları itunesla nasıl yukleyebilirim
  • Sürükle bırak şeklinde yapıyorum ben.
  • Surukledigimde kabul etmiyor anlamadım Bende
  • Bu arada 3.nesil 32 gblık olanlarla 2.nesil ve 3.nesil 8gblık olanın arasındaki fark burada söylenenler gibi 2 katı değil 1,5 katı.Yani birisinin performansı 100 ise diğeri 150.
  • Bunu nasıl öğrendin hocam
  • selam.bende 2. nesil ipod touch 8 gb aldım.fakat foruma touchla girerken klavyede ı harfi yok i harfi var.benim nikimde ı ile basladıgından foruma giremiyorum.birde msn için ım+ programını kullanıyorum fakat bir türlü cewrimiçi ayarlarını bulamadım.bu çewrimdisı görün disarıda mesgul bosta vesaire ayarlarını bulamadım.daha iyi msn programı varmı.birde belki alakası yok ama airties rt 210 aldım.fakat toucla evin içinde diğer odaya gectiğimde dahi sinyal en düşük seviyeye geliyor.modemçift antenli modemin konumu bu antenlerin duruşunu veya sinyal gücünü arttırmak için yapabileceğim şeyler varmı.şimdiden tesekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakitay

    Bunu nasıl öğrendin hocam

    Kendi sitesinde yazıyor,Türkçe'si var mı bilmiyorum.
  • ben 3.nesil 32 gb kullanıyorum. öyle hissedilir bir fark yok. bir hafta oldu alalı elimden düşmüyor. bulundugum yerden hiç kopmadan devamlı wifi ile baglı durumda evimde iki tane access point var çapraz şekilde konumlandırdım caddeye sokaga sıktıgımda ise arkadaslarımın ağından otomatik giriyo, 2 kilometrelik alan içinde hep bağlı durumdayım :)) sadece bir sorunum var yukardada sormuştum ama net bi cevap alamadım. modem şifrelemesi wep ise sorun yok ama wpa şifreleme oldugunda girmiyor baglanmıyor. acaba neden kaynaklanıyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim. saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ıglesıas
    selam.bende 2. nesil ipod touch 8 gb aldım.fakat foruma touchla girerken klavyede ı harfi yok i harfi var.benim nikimde ı ile basladıgından foruma giremiyorum.birde msn için ım+ programını kullanıyorum fakat bir türlü cewrimiçi ayarlarını bulamadım.bu çewrimdisı görün disarıda mesgul bosta vesaire ayarlarını bulamadım.daha iyi msn programı varmı.birde belki alakası yok ama airties rt 210 aldım.fakat toucla evin içinde diğer odaya gectiğimde dahi sinyal en düşük seviyeye geliyor.modemçift antenli modemin konumu bu antenlerin duruşunu veya sinyal gücünü arttırmak için yapabileceğim şeyler varmı.şimdiden tesekkürler


    Aynı cihaz bende de var. 2-3 sn. İ harfine basılı tut i ile alakalı benzer harfler hemen üstte çıkıyor. Parmağını kaydırarak istediğini yazabilirsin.
    Yada Ayarlar -> Genel -> Klavye -> Uluslararası Klavyeler kısmında ingilizceyi aktif et. Ordan çık. Klavye ekranda iken "123" ile boşluk arasındaki Dünya işaretine tıkladınmı karakterler değişiyor.

    Msn için eBuddy programını kullanıyorum. Msn, facebook , icq, yahoo mess. , gmail mess. gibi birçok ağda aynı anda online olabiliyorsun. Tavsiye ederim.

    Modemi evin en orta noktasına koymaya çalış. Yada benim taktiği uygulayabirsin. Benim ev 160 (20*8) metrekare. Salonla arka odası 13-14 metre. Bende salonda rt-205 modem var. Arka odaya da ap-302 güçlendirici var. Arka odada iken salondaki makinadan bağlandımmı bayağı yavaş oluyor. Ap-302 'den bağlanınca sorun yok.
    AppStore'da speedtest diye bir uygulama var arat. Hız testi yap. Eğer hızın normal (bilgisayarla aynı) çıkıyorsa herhangi birşey yapmana gerek yok. Düşük çekmesini önemseme.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetinanowski
    Bu arada 3.nesil 32 gblık olanlarla 2.nesil ve 3.nesil 8gblık olanın arasındaki fark burada söylenenler gibi 2 katı değil 1,5 katı.Yani birisinin performansı 100 ise diğeri 150.


    Benim bildiğim farklar

    2.nesildeki ve 3.nesil 8gb.'daki işlemci ARM11 620 MHz
    3. nesil 32gb ve 64 gb deki işlemci ARM Cortex-A8 833 MHz

    2.nesildeki ve 3.nesil 8gb.'daki ram 128MB DRAM
    3. nesil 32gb ve 64 gb deki ram 256MB DRAM

    2.nesildeki ve 3.nesil 8gb.'daki GPU Samsung S5L8900
    3. nesil 32gb ve 64 gb deki GPU PowerVR SGX535

    2.nesildeki ve 3.nesil 8gb.'daki Ses'le kontrol Yok
    3. nesil 32gb ve 64 gb deki Ses'le kontrol Var.

    Teknolojiden teknolojiye değişir. Kesin katı bilgisi vermek yanlış. Varsa test sonucu birisi link versin bakalım. Yazıyla olmuyor.




  • abdsev cevabın çok teşekkürler.zaten rt 205 ile 210 arasında sadece port fazlalığı var galiba.bu sinyal düşüklüğü kopmalar arastırmama göre wpa veya wap2 şifreleme sisteminden kaynaklanıyormuş.web de sorun olmuyor diyorlar ama bu seferde güvenli değilmiş web.
  • ben wpa ile hiç baglanamıyorum, aga katılamadı diyo hata olarak, ağ ayarlarınıda sıfırladım. servisemi göndersemki
  • bence servislik bir durumu yoktur.modemin bütün ışıkları wireless ışıgı yanıyor mu.ben airties rt 210 kullanıyorum modem arayüzünden ilk defa kullanmama ragmen buradaki arkadaslarında yardımıyla hemen kurup nete baglanabildim.ben sadece wpa ile şifreleme seceneğini aktif yaptım.sende galiba web ile falan baglanıyorda wpa ile bağlanmıyor.öyle demek istedin sanırım.birde şunu söyliyim touchın ilk baglanırken sinyal seviyesine dikkat et.ilk baglandıgımda modemden biraz uzaktaydım ve sendeki hatayı verdi.sonra biraz yaklaşınca baglanabildim.
  • arkadaşlar ipod touch 32 gb 3.nesil var sürüm 3.1.3(7E18) ne zmn jailbreak cıkıcak biliyormusunuz lütfen biri bi cevap versin
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.